page kunci locker

Monday, September 5, 2011

blogger "ini" buat pembedahan besarkan buah dada...

Assalamualaikum

Hah.. Korang mesti tak sangka apa yang bakal aku cerita ni.. Tapi hari ini aku nak cerita juga sebab aku terseksa simpan rahsia ni sorang-sorang.. Rasa tak tahan gila aku simpan.. Dosa-dosa.. Aku nak korang tanggung dosa ngan aku jugak kalo korang tak tegur dia.. 

Blogger yang telah membesarkan buah dadanya.. Tak percaya, korang ingat tak aku pernah buat entri pasal gathering Sahabat Blogger (SB) dan aku tidur di rumah seorang blogger.. Aku tak cerita lagi kat korang apa jadi sepanjang aku duduk menumpang rumah dia.. Jujur cakap, profile picture FB dia adalah gambar bawah ni.


Wah.. Masa nak pergi KL aku tak tahu nak minta tolong siapa.. Aku chat dia tanya ada rumah kawan-kawan dia ke yang boleh aku tumpang. Then dia cakap tak perlu. Aku boleh tidur rumah dia jek.. Aku masa ni terkejut gak tapi dia cakap rumah dia ramai adik beradik laki jadi tak perlu risau dan bapak dia pun bagi. Aku on jek la.. Dalam otak aku fikir berani perempuan ni bagi aku tidur rumah dia.. Layan jek la.. Boleh aku usyah kan.. Hahahaha...

Bila aku sampai KL, aku terus cari dia sebab dia cakap dia tunggu kat depan maybank. Ok, aku jalan-jalan. Bila jumpa dia, dari belakang.. Fuyoo... Alih-alih bila dia pusing. OMG ! Aku terus pengsan dan sedar-sedar jek aku dah ada kat rumah dia. Aku nampak dia tengok aku terus aku jerit. " Tolong-tolong jangan rogol saya" Hahahahah...

Sebab apa aku jerit cam tu?? Sebab dia lelaki tapi buah dada dia besar ! Dia buat pembedahan plastik ! OMG ! Tidak...

Siapa blogger tersebut?? Klik link dibawah ni untuk ke blog blogger lelaki tersebut dan korang boleh tahu terus siapa dia...













//
//
//
//





//


//



//
//



p/s : dia bukan buat pembedahan tapi memang semula jadi. errkkk.. heheh.. Hanya gurauan sahaja nak tengok siapa yang gila sex yang nak baca entri ni.. Dan yang gila gosip hingga klik link blogger tu.. Hahaha... Tengku Nizam, panas tak entri ni?? Hahahaha... Peace.. Jangan marah ya.. ^_^

Happy Birthday.. Walaupun dah lama lepas..Wakakaka :P

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

21 orang doakan kunci locker berjaya:

Tengku Nizam said...

cam harem, hahaa. tersedak akuu. haha

Farrah yong said...

hahahhah . siut jew ==" hahah .

Eyda Syahida said...

kureng pahale puase aku ari nih.. =__='

nabila said...

Hahaha..
x gune betol..!!

pRiNCe said...

nnti aku nk buat entry hentam ko..." blogger kunci loker,tajuk entry je lebih..entry cam harem..."..mauahahahahaha....

tieka said...

HAHAHH..kelakar lak..

aBEL Rubella said...

was was terus aku.. haha.. semula jadi ke? saje jadi?

ice lemon tea said...

harem,,hampeh la ko..haha

Fahmi Mahat said...

adehhh. pun bolehhh.. :D

yang suka entri ni,
FahmiMahat

Farahin Ahmad said...

ceh..ingatkan betul2 tadi -.-

cik Beskod said...

hahahhaahah..

gelak guling2 aku bace hahahhaha

Farierahasanz said...

siot.. kesian die.. haha

Ǥнαи said...

hadiah birthday lah kiranya ni ? Bhaha :D siott je bikin suspend :)

I do I need Iman said...

hahah. cam kambeng. jee. wakkaka ;p

gadis kepastian said...

haha suspender btol la....