page kunci locker

Tuesday, September 6, 2011

ko memang pelat aslann as..

Assalamualaikum

Hah, kali ni aku nak hentam Aslann As. Siapa tak puas hati boleh la mai jadi anonymous serang aku lagi.. Hahaha.. Aslann As, lama aku nak tulis tapi tak sempat.. Aku sibuk gaduh.. Hahaha

Ya, korang tak percaya Aslann as ni pelat?? Ish, hodoh noh perangai tak percaya cakap aku.. Hahaha.. Aku ckp betul ni, aku dah jumpa dia.. Dia memang pelat. Okbai.

Eh2, belum habis.. Aku ada rakam dia cakap pelat tapi tak reti nak upload, siapa pandai? Sila komen dan ajar aku.. Malas nak cari tutorial, aku kan pemalas... Hahaha..


Ni lah dia blogger yang pelat tu.. Dia mai raya rumah aku sabtu lepas. Alahai.. Aku sungguh terkejut masa dia mula-mula call tanya rumah. Oh ok. Kenapa aku macam cakap dengan orang lain jek kan. Macam dengan budak-budak. Dan akhirnya bila dia sampai, OMG ! Besar dan tinggi gila si Aslann As ni.. Aku paras bahu dia jek ok. Tinggi tu.. Hahaha... Dia borak-boraklah dengan membe dia dan aku sendiri.. Mula-mula aku tak perasan dan akhirnya bila ke rumah blogger retis awek Aslann As ni... Baru aku perasan yang dia ni pelat. Hahaha



Eh bang, cam kenal jek moto. Hahaha.. Ni dia nak promote jenama moto, retis la katakan.. Hahaha.. Ok sambung suara Aslann As ni.. Dia ni memang suaranya pelat-pelat manja. Ok manja tu aku tarik balik. Wahahaha.. Tapi dia ni banyak cakap, aje asyik dengar suara dia jek dari start dia datang rumah aku sampai balik.. Penat aku nak faham dia cakap pelat tu. *ok tipu, bukan pelat sangat pun.. hahah


Ni hah kita orang kat rumah retis wanita ni.. Hehehe.. Kenal tak yang belakang Aslann As tu siapa? Man Yusoef, ala.. Blogger yang femes dalam twitter tegur artis tu.. Hahahaha.. Memang femes la kan dapat tegur artis dan buat artis bengang dengan dirinya. Hahaha.. Siapa artis tu? Entah, korang tanya dia.. Aku tahu tapi malas nak cakap.. Hahahaa... Tapi man yusoef ni memanglah kan.. Dorang semua takut nak bahan dia sebab takut dia tulis dalam blog. Ok tipu.. Lagi 1, dia ni minat sangat dengan apa benda tu, tempeyek ke rempeyek ek?? Hahaha.. suka beno teman ye makan benda tu. Lepas tu dia suka makan laksa, sesiapa yang nak jadi bini dia kena belajar buat benda ni.. Okbai.. Hahahaha..

Weyh, belum habis kisah Aslann si pelat, man yusoef si pemalu dan bahaya di blog.. Ada sorang lagi. Fotografer.. Dia ni punya lah hensem.. Dan pandai ambil gambar.. Aku suka kot, sebab dia ambil gambar siap baring berguling-guling lagi. Yela, artis Aslann As ni asyik nak bergambar sini sana. Hahaa.. Siapa mamat ensem ni? Usyah bawah ni..












Ini dia.. Hensem tak? Eh,, bukan2... Silap-silap.. Wahahaha.. Pinjam gambar ni dari pak google.. Hahahaha.. Bukan ni orangnya.. Orangnya hensem lagi... Hehhee.. Gambar bawah ni pulak ya.. Hehehe..






Hah, ni baru betul.. Sweet gitu.. Hahaha... Dia ni la blogger yang bernama Khairi yang telah ambil gambar kita orang tu.. hehehe.. Smart kot gambar dia ambil.. Tak caya? Lantak ko la... Hahaa.. OK, Hensem tak dia ni?? Aku jujur sebelum korang jawab. Tak hensem.. Okbai.. Huahahahahaha.. *Gurau jek..
p/s : Aslann As si pelat, Man Yusoef si pemalu kambing, Fatiah Yadz si retis wanita, Khairi si photografer yang makan nasi lemak sampai berpeluh.. Okbai.. Hahahaha.. (entri ni kira menghentam blogger gak ke? Lalalala~~

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

14 orang doakan kunci locker berjaya:

aslann said...

HAHAHHA. bongok! terimakasih sebab mumuji saya. LULz.

Eazy Izzuddin said...

haha...
aslann memang pelat :P
xD

nolove said...

hha hha hha terbaik...

afzalsukasuki said...

pelat kat luar..tapi kalau pelat time bw aku pon tak tau nak shakap hape.haha

yad'z said...

hhahaha... jadahh nye retis awek bagai. haishh... haha

kunci locker said...

hahah...sorg pelat, sorg pemalu tp cerewet dan otai..sorg retis pompuan..sorg ag photografer yg mkn nc lemak sampai berpeluh...ok r tu..cukup team..eh silap..sorg lg aku...yg suka hentam kwn sendiri...ok lengkap...wkakakaka

Miss Dolce and Gabbana said...

haha..gelak sakan.Biar benar Aslan pelat..hehe

kunci locker said...

miss dolce and gabbana :

yup..pelat sgt..tak caya tny yg laen..dorg pun setuju tau...hahaha

ice lemon tea said...

retis tu pe erk?
sepelat cik Lemon tak?haha

Nyamuk Terbang said...

haha
eh pakcik yg hnsm dkt gmbr ats tue spa
nk no fon dia la
okbai

kunci locker said...

nyamuk terbang : ko jgn..pak cik tu gagah lg tau..die masih blh berbini...kng die minang ko kng...hahaha

man yusoef said...

gila eh ko..lempang kang...hahaha

Mohd Khairi Khadzir said...

apesal gmbo aku bukn gmbo mase raye??hahaha.. xnk..xnk HAHA

klau mkn benda pedas2 wktu tghari memg mcm tu berpeluh ..hahhaa

@taufiqhelios said...

lan dlm gambau last tu...mulut nganga cm sangap je..hahahaha...