page kunci locker

Tuesday, September 6, 2011

kepala otak blog kunci locker dikerat-kerat

Assalamualaikum

Kepala otak blog aku kenapa kau kerat-kerat taufiqnazli dot com ! Hampeh ko, sampai hati kau buat blog aku macam ni. Aku tak sangka.. Kau baik jek dengan aku, alih-alih kau kerat kepala otak blog aku.. Asal kau ni??  Apa yang buatkan kau sampai bertindak kejam kat blog aku dan terhadap aku kawan kau ni??


Di atas inilah sang penjenayah yang telah mengerat-ngerat kepala otak blog aku hingga kecepisan yang terakhir. Sedihnya aku bila tengok kepala otak blog aku yang telah dikerat-kerat hingga hancur semuanya.. Sampai hati penjenayah ini..


Inilah dia blog Taufiqnazli yang aku berjaya printscreen sebagai bahan bukti untuk aku laporkan kepada pihak berkuasa kerana dia bertindak ganas dalam internet. Boleh tak agak-agak aku saman dia? Berapa aku boleh dapat untung ganti rugi dia rosakkan kepala otak blog aku??

Oh ya, mesti korang tertanya-tanya apa dia kepala otak blog aku.. Kepala otak blog aku adalah header blog aku lah.. Korang tengok die dah musnahkan header aku.. Ni adalah header lama aku yang telah dimusnahkan..


Inilah dia header blog aku yang telah dimusnahkan... Waaaa... Sedihnya.. Mama.. Taufiq musnahkan blog orang.. Marah dia sekarang gak... Waaa... Dah tak ada lagi panda.. dah tak ada lagi kunci.. Waaaa... Dah hilang semangat aku... Tiada lagi header lama... kerana...









Tara... Hehehe.. Kerana header lama telah ditukarkan oleh Taufiqnazli. Header yang lebih style dan smart berbanding header yang lepas-lepas yang aku buat sendiri.. Aku bukan reti edit so tak la lawa sangat, jadi bila dah dapat header dari orang yang reti.. Aku layan jek la.. Hahahaha.. Cantik ma.. Korang tengok sendiri kat atas tu bila header ni dicantumkan dengan blog aku.. Waaaa... Style dan memang sesuai betul.. Huhuhu.. Tak sia-sia aku masuk contest dia hari tu.. Wakakaka..

 Korang nak gak?? Contact die kat

or
 facebook : muhammad taufiq
p/s : terima kasih bro buatkan header yang style dan cantik untuk aku.. Style dan cantik, sesuai untuk blog aku.. Ko jangan kembang lak ya.. Nanti aku tukar header lama *ugutan tipu jek.. hahaha.. Tq ^_^

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

19 orang doakan kunci locker berjaya:

nurul diana said...

ceh , aku ingt dia kerat btul2 la , hahaha

tieka said...

hahaha...lawa header...heee..

yad'z said...

aloh.. tu kunci kereta.. bukan kunci locker.. huhu

Cik Ct said...

ct still x de header.. haha

kunci locker said...

yad'z : yeke?? oh tidak...skng gak nk suruh taufiq nazli tu tukar blk,..hahaha

kunci locker said...

cik ct : ya ke??hahaha...p minta dia buat...hehehe

A to Z Lyrics said...

hahahah terbaek..~ header skang nie.. aku pon nak gak! huhuhuhuh

Wanz Mejuez said...

kau buat suspen weh.. nak aku kerat kepala kau ke?? ahahah

kunci locker said...

wanz mejuez : hahaha...ok..jgn kerat aku...cukup r header lme aku kne...hahaha

Myung Dae said...

HAHA, sabo jelah aku. Amboiii, padan muke kene kerat (^_^)

trigyy said...

waaa... kepala otak baru.. hhehe

kunci locker said...

myung dae : hahahaha...sabo jek la kn..wakakak...weyh...jht2..smpi hati ko ckp pdn muka...nk blk kple otak aku yg lme...hahaha

kunci locker said...

trigy : hahahah...kepala otak bru buatan manusia...wakkakaka

Anonymous said...

lu ahh betul2 bikin suspen oh.
laen kali kasi potong terus lah..
dont worry broo kita owg sedia membantuu, mencari dan membunuh penjenayah tuu...
wakwakwak!!

Cik UcHi said...

semangat kita baca,,ingatkan dikerat betul-betul tadi..apepon..cantik sangat header tu..;)

fierul said...

mema lawa la wey . dh nk sme gan header aku dh . hehe ad anime tuh . tpi ta bole lwan anime aku la. lgi hnsem . hehe . *merapu je aku nie

Eazy Izzuddin said...

la..
ingatkan pasal apalah..
rupnya header..
ish2
buat suspen je
xD
terbaik!