page kunci locker

Wednesday, September 7, 2011

sebab ko blogger top rangking 500 blogger malaysia ler bai..

Assalamualaikum

Fine, aku memang nak serang ini orang.. Blogger tak sedar diri.. Apa ke jadah, kau ingat kau blogger top sangat ke.. Alahai.. Takat blog ko tu.. Apa ada.. Berangan nak jadi blogger top 500 blogger Malaysia la pulak.. Gelak jek aku.. Opss,, lupa.. Aku nak cakap pasal blogger yang berangan nak top 500 bukan blogger yang dah top...

Blogger ni blog dia ok la juga tapi alahai.. Berangan dia lebih. Tak payah lah nak berangan lebih-lebih der.. Aku tengok ko dah lama blogging, ko bagus tapi tak naik-naik top blogger gak.. Hampeh. Kau salah caralah bro nak jadi top.. Nak jadi top tak perlulah nak bajet sampai buat entri ni.. Grrr.. Usyah gambar :

Dah baca? Tak boleh baca sebab kecil? Besarkan la der.. Ngade betul korang ni malas nak klik.. Grrrr.. Dia berangan dia nak dapat traffic 2000++ sehari. Ele, kalau takat berangan, aku pun boleh der.. ko usaha la beb, berangan pulak nak jadi top tapi tak usaha.. Grrr...


Tengok apa aku komen kat blog dia.. Hahaha.. Biar padan muka dia aku kasi panas.. Lu orang tengok gua komen pakai blog gua sendiri. Lu orang yang jadi anon memang pengecut la der.. Tak percaya gua komen pakai blog gua sendiri? Nampak nama locker jadah tu?? Tu nama blog gua.. Gua berani tak macam lu anon takut.. Wahahaha.. Tengok komen gua dan tahu siapa blogger ni?? Klik link bawah ni..


Dah tengok dan dah baca entri serta komen aku?? Lu orang dah tahu kan dia berangan dan aku memang komen serang dia.. Hahaha.. Berani kan aku serang dia walaupun dia ni berangan tapi dia ni ramai kawan blogger otai.. Siapa kawan blogger otai dia?? Lu orang ni.. Hampeh, tak kan tak tahu siapa kawan blogger dia yang ramai tu.. Yang retis-retis belaka tu.. Yang famous dalam group Sahabat Blogger (SB) tu..

Weyh budak, ko tak payah nak berangan kalau ko tak usaha.. Usaha la sikit bro.. Jangan nak harap ping blog jek ko dah boleh maju.. Tak boleh blah kalau macam tu.. Grrr... Dan yang tak boleh blah.. Dia tolong promote blogger paling aku tak suka dan menyampah sekali.. Blogger yang bajet famous.. bajet bagus.. Aku menyampah dan rasa tak patut lu promote dia bro.. Remove dia kalau tak aku akan hentam ko selalu.. Dulik apa aku..

Siapa blogger yang dia promote dan aku tak suka sangat tu.. Tengok gambar bawah ni..



Hah, yang ada no tu.. Yang No 1 sampai 4 yang bewarna warni macam pelangi tu.. Yang No.3 tu yang aku maksudkan aku tak suka tu.. No.3 tu yang curser aku ada kat no tu.. Memang aku naik meluat bila aku klik tengok blog tu.. Aku hentam entri ko dan blog ko sebab ko promote blogger ni.. Korang yang baca.. nak tahu pergi klik no.3 tu siapa.. Tengok blog siapa yang keluar.. Sengal ! Nyampah2.. Grrrr !!
p/s:  bro, ko jangan bajet dan nak berangan sangat kalau tak usaha bro.. Usaha dulu baru cakap. Target konon, tapi tak usaha.. Hampeh.. dan ko jangan promote blogger no.3 tu.. Kalau tak ko akan dapat jek entri kutuk dan hentam dari aku.. sekian~~~

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

51 orang doakan kunci locker berjaya:

fierul said...

eleh yng nom 3 tuh bukan ko ke kunci ?

Anonymous said...

ape ke hal ko nie..aku tak paham betul lah..asyik hentam orang jer..kau kenal dorang kat alam maya je der..sekali kau malukan orang..beribu nanti kau dimalukan..bajet otait kau ni lah..

Liza @ Adzriel AB said...

he..he... insyaallah! lepas ni banyak trafik masuk utk korang berdua. moga usaha berhasil.

afzalsukasuki said...

kahkahkah adoyai ko.memang panas tol.ko ni mesti bnyak menuntut ngan cikgu aku kan?haha.aku baca pon pedas..tp aku kompom ko cepat terkenal.hehe :)

..cik gugu.. said...

wahh pasni mesti byk traffik kau sbb 2 3 ary ni n3 ko hottt gilew.. ehhh cmni ke nk naek kan traffic??

..cik gugu.. said...

tgk dah td.. tp n3 ko mmg sentap ah.. gilew kasar.. nsib bek tu blogger laki,myb dy x sentap sgt.. lau aq da nangis kot. kompem owg klik tjuk ble nmpak mcm n3 memangkah owg.

Roti Telur said...

hang ni wat blog memang suka hentam orang ke locker..jadah.. wkakakakaka.. :DD bila nak hentam aku pulak..

kunci locker said...

roti telur : hahaha...aku bljr dr korg semua... wakakaka...hentam2... wakaka..ala, nnt aku serang ko...aku ngh tunggu kesilapan ko buat jek ni...hahaha

fairuz said...

hentam aku jugak weyh!! suke sangatttt!! tak sabar. cepat sikit hentam aku. aku tunggu!! :DD

Miss Nadya said...

hentam jangan tak hentam..:)

new entry :: Rabu tanpa kata ツ

merahitujambu said...

tak penat ke buat enrty cm ni..biarkan je..diam lebih baik

kunci locker said...

tak penat...hahah...best plak serang blog org...hahaha

Syafiq Salim said...

hang memang....
pasni blogger otai mana laa pulak...
bt kat newbie, tak untung kaw, iye dak..haha

kunci locker said...

hahaha...sapa kata??newbie pun aku tulis...aku tak kira otai ke newbie ke...aku tulis jek...

afzalsukasuki said...

ko hentam aku plak.aku bayar lebih la.hahaha :D

SyazwanSarawak said...

uhuk2 T___T
memang betul apa ko cakap kunci. usaha tarak, camne nak capai impian

kunci locker said...

syazwanSarawak :

Alamak...org yg aku hentam mai komen...sbb tu aku cakap jgn berangan...usaha2...ish ko ni..berangan jek kerja...

*hahaha...power tak aku serang ko??

Myung Dae said...

Anon dah sampai dah tu. WKAKAKKA

M Firdaus Mohd said...

yay aku ada dalam widget follower tu, no 3.kah3. aku baru baca blog kau buat first time ni.haha. ganaih woi.

SyazwanSarawak said...

memang ganas. wakaka

tapi jelez gak prince punya post lagi pemes. hahaha >_<

HAZWAN17 said...

strategi baek ni hahaha

Anonymous said...

kesilapan otak ko..ko kutuk blogger lain,blog ko ntah apa2..sedar diri bai,ni ke cara nak sedarkan orang lain,walhal ko sendiri tak sedar kesilapan ko apa..ko tu pun baru je,susah jgn nak memandai nak malukan orang lain..


kalau nak tegur pun,tegur cara baik..ok Sekian..

jgn smpi ada blogger buat benda tak baik..ko nak ke budak KECIk??

Nyamuk Terbang said...

hahahahahaha
aku ingtkn blog aku td
tpi hampeh blog mamat tue rupanya

p/s:: aku senyum jer bca komen anon nie...kiter2 jer yg fhm mksd smua entry kau kn2

Syazwan Shukri said...

hentam la blog aku plak kalo berani.. hahaha..

diana said...

cik anon tak paham apa "niat" kunci loker..
hehheheh

blognizamlah said...

xleh blaa..haha, sengeh kerang jerkk ak bce entry ko nihhh...syabas2...

Anonymous said...

sumpah kau nie sakai anak babi . lantak die la nak perasan ke ape ? apahal ? kau pikir blog kau hebat sngt la ? setakat buat blog semata-mata nak kutuk org and maki2 org , dah boleh delete la kau punya blog nie . booooo , fuck offf .

sha my heart said...

haha~

konspirasi and scandal.

lalalala~

Yana Nanako said...

anon tu konfem sah malas nak click link kat dalam entry kau tu.. tu sebab dia hentam..

aku tertipuuuu~~~~ damn damnnn damnnn.. macam ni rupenye cara nak promot blog.. macam-macam =,=

Fathin Fazila Razali said...

huhu... jgnlh mcm ni.. ek.. ada apa2 kita settle baik2..

~MuMu~ said...

rase cam belum bersedia utk dihentam.. uahuahuahua

Lyssa Faizureen said...

aiyooo. lekk lu :) ehee~

Lynn said...

wahhh~..mempelbagaikan cara2 promote belog..sangat berkesan dan sangat mendorong Lin untuk kelik pada link syazwansarawak ni..^_^

mR.sAm said...

sbb blog pon nk gaduh ka???xphm2...huhuuhu..dunia..dunia..huhuh

fierul said...

haha asal la komen org nie tak boleh like lau tak msti bnyak dh aku like . hehe

zool said...

macam2 teknik nak naik traffik..
takpe usaha lagi.. semoga berjaya ek

W.R said...

terbaik la bro..:)

.::: Princess MOMOY :::. said...

at least dia ada target kan
yang dah top tu rasanya baik bagi semnagat jangan putuskan semangat

Anonymous said...

buat la entri ilmiah sikit bro. kau bakal cikgu kan? malu nak mengaku kita satu maktab. hurmm

ADAM FIKRI said...

nak kena hentam gak..

eddy syrol said...

ni bukan hentam..ni teknik promosi..hehehe

Pendekar Berkuda said...

ini hampeh punya hentam nih....baca dari atas ke bawah...memang sengaja cari pasal...


tapi bila aku baca komen bawah....

dem~!!! You Lie Me~!!

Hampeh betoi...ceit~!!

anGah said...

hahaha... sape yng tak baca abes akan tertipu.. teknik baru prmote ke neh?

Mas said...

cam buang masa je baca blog ni....

Ini Ceritaku... Kisah Hidupku... said...

erk... aku rase la kan... sbg sorg mnusia yg b'integriti.. x perlula ko nk komen blog org sgt.. kowt ye pown die nk brangan kew... prasan kew.. itu hak die.. ko sape nk kondem die itu ini??? serius ckp.. ko ni x profesional lgsung.... pndek citer bhase ko mcm bdak2 pown de.. stakat mngaku yg ko komen enty org pkai blog ko... its meant x pkai anonymous 2... xyah la nk blagak sgt kan.. aku pown tau blog aku x hebat mana.. stakat jd tmpat utk kongsi crite... aku pminat bce blog org.. de blog lg hebat dr ko.. tp aku xpnah plak nmpk yg dorg ckp mcm2 kt blog org lain mcm mn yg ko wat... x yah la susah2 nk kate mcm2 kt org kalu ko sndiri pown blom ckup bagos... nobody perfect right... stiap org de care sndiri.. jgn igt diri sndiri je btol... as a human.... kite kene respect dgn org laen.. cara ko.. cara ko.. cara die.. cara die... lantak la die nk wat pe.. ko x heart attack kan....

Yunn Sarah said...

ish ape ke giler nih .. takat komen pakai blog sndrik pom nk kecoh .. tgk ! aku lagik hebad ... pompuan bole komen entri kau guna blog aku sndrik .. sikit pom aku ta takot.. ehhhh takat dunia blog nih ape la kau nk kecoh2 sgt .. lantak p la kat dye .. nk berangan ke , ape ke .. jnji dye ta susa kn kau .. kalau kau rase susa,ta yah bukak blog dye ... bukak jek blog kau sorg .. ape seyhh ! memalu kan jek !!!

Anonymous said...

peringatan kepada kunci loker. jangan heran pulak lepas nie ko kena pnyakit pelik2 ataupun ko kena buatan orang.aku cuma bagi peringatan jer. jgn berani sgt dgn budak sarawk. tp kalo berani, buat jer xtau :-). tp cuma jgn menyesal jer. jangn berani sgt la nak kutuk2 orang. aku tgk blog ko pun macam blog mcm sampah ja.takat edit2, add, delete info tu ko suruh budak 12 tahun pun diorg dpt buat.kalo setakat buat blog tuh xpayh la bangga2 ye. macam najis anjing jer muka ko aku tgok.. siap2 cakap nak bagi penampo lagi tuh, wuihh. kuat nyer.. takut saya. kalo btol2 ilmu tuh dah penuh . silakan datang ke sarawak . kita tgk muka sape yang pecah dulu. atur tempat and masa. aku xcakap sapa yang akan menang sbab blom lawan kn sbb aku xblagak mcm ko. biase nye budak yang berlagak macam nie memang xde apa2 pun kan. ilmu? silat? bentuk fizikal .? ala . kalo takat badan ko tue bagi sekali penampo blom tentu ko dapt bangun leps tuh. aku pun cikgu silat gak tp aku xla kurang ajar macm ko . ok bro? :-) . . . jgn dok hentam orang jer. xbaik. nama jer islam tp perangai macam setan. taubat lah.