page kunci locker

Thursday, September 15, 2011

yuyu zulaikha bergaduh dengan lyssa secret tutorial

Assalamualaikum

Kenapa dengan tajuk aku tu? Hah, Hari ni aku nak share kat korang tentang dua orang blogger famous kita yang mana perempuan yang dikenali ramai. Apa yang aku nak share adalah tentang pergaduhan dua blogger ni. Lyssa Secret dengan Yuyu Zulaikha bergaduh? Kat mana? Ya, dorang gaduh.. Kat depan mata Kunci Locker..

 VS 

Hah, cantikkan dua-dua blogger perempuan ni.. Bangga aku dapat kenal mereka berdua.. Oh ya, dorang gaduh.. Sambung cerita.. Kemarin dorang mai jumpa Kunci Locker.. Ya, Kunci Locker lepaking dengan blogger femes.. Jangan jelez plus sentap ok.. Hahahah..

Tengah best-best lepak tiba-tiba dorang tanya.. Kunci Locker ni dah berpunya lom.. Kunci Locker pun cakap belum.. Tiba-tiba Yuyu cakap,

Yuyu : jom kapel. (OMG ! Biar betul? Tidak...) (Kunci Locker malu)

Lyssa : Woi. Jangan nak mengada ! (dengan nada kuat) (Kunci Locker dengan Yuyu terkejut)

Yuyu : Kenapa?

Lyssa : Dia saya yang punya.

Yuyu : Apa pula, tadi dia cakap dia belum berpunya.

Lyssa : Memang la tapi sekarang saya dengan dia dah kapel. 

Yuyu : Eh, asal yang hensem semua awak nak sapu. Tak kira, Kunci Locker ni saya yang punya.

Lyssa : Ah, tak boleh. Saya punya sebab saya yang ajak awak keluar jumpa dia.

Yuyu : Apa pula.. Saya yang ajak dia kapel dulu. Kunci Locker, jom kita kapel. Jangan layan Lyssa ni cemburu dengan kita.

Lyssa : Ehhhh.. Apa... (tak habis cakap lagi dipotong oleh seseorang)

Penjual : Cik, jangan gaduh. Ada lagi banyak Kunci Locker yang sama macam yang ni.. Cik boleh pilih mana nak kat belakang sana. (senyum)

Yuyu + Lyssa : Kenapa tak cakap awal-awal?! Grrrr...

Penjual : Errrrkkkkk... =.=''

Hahahah... Ok aku buat lawak.. Jangan marah na... Hahahahaa... Saja jek tengah tak ada idea so aku cari la idea sengal ni.. Hahaha.. Jangan marah ya Yuyu Zulaikha dan Lyssa Secret.. Gambar tu pun maaf ya.. Hehehee... Semoga terhibur.. Tak boleh blah Kunci Locker tu boleh malu dan bercakap... Hahaha..
p/s : Kalau nak beli Kunci Locker jangan la bergaduh ya.. Banyak lagi yang sama bentuk dan cantik.. Hehehe... :P     (Mood : gelak sampai terguling-guling... hahahaha)

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

54 orang doakan kunci locker berjaya:

Nyamuk Terbang said...

jom gi penang dekat pulau sana
jumpa lyssa

vampire and his lady said...

kau da kemaruk sangat ni. haha.

fierul said...

hehe mcm nie pon ada ke ? hehe

balqiisazman said...

cehhh....suka buat org suspen.....

Anonymous said...

sape name kwn baik kO?

kunci locker said...

kawan baik aku???errkkk...knp?apa kaitan ng entri ni???

Anonymous said...

sbb aku pi like ko punye page..dan ko mcm familiar laaa..mcm penah jmpe.....leh gtau tak??xleh xpela.

MaiRa QuEeN said...

kawan baek kau aku la..hahahhaa

kunci locker said...

oh...ok2...tp knp ko pki anon ni??pki la nme...aku terpelik la pula...entri yg xde kaitan ko tny...hahaha...nme kwn baik aku xleh ckp kt cni...hehehe...dah2...jom komen kt page aku...kalo nk thu la....hehehe :)

Pendamba Mawar said...

pebende ni????? demm! mengarut je.. last last beli kunci locker, awal2 tulis nak kapel..ades...ketuk jugak budak ni kang- anonymous

Eena Arrina said...

patutla.pelik jugak aku mula2.sebab lyssa ni member baik aku time skolah menengah dulu.sama2 nakal aku n dia.at last dia kapel ngn putra pritt dia skg ni, aku ingt ke apa la td. btw, dlm cuti ni da rancang nak jumpa lyssa. :)

kunci locker said...

pendamba mawar : ahahhaha...jgn la mrh...huhuhu...sje nk bg gempak...hahahaa...

weyh, ko pun nk guna anonymous tu??hahahahaa

PORUMAN said...

nape allysea x couple dgn aku je?? aku masi single beb .. hehehe

ika said...

adeh..bikin gempak je..hehehhe

cheqwa said...

cis,gua tertipu...demm demm :p

syuha zulkifli said...

Lu bikin wa suspen maaa ^___^

LIKE !

mira maisara said...

tajuk gempak..bakar jugak kunci loker nie kang..aaa

[sutera kasih] said...

kreatiffffffff..nk beli kunci loker sebijik ^_^

Nurul Iman Rosman said...

HAHAHA!
ingat betol2 tadi. ngek tol.

^_^

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

hape la . . igtkan lyssa gadoh betul ngn yuyu <3 . .
btw , comel kan kakak dua org nih . .

farah hanim said...

hahaha
terserlah kesengalan kat situ

Anonymous said...

macam sial !
tajuk menipu...
nanti dapat laa pakai innity...
dan semua orang akan ingt ko tak tahu apa itu innity...
mmg dasar bt blog pakai nama blogger femes...mmg ptut pun ada blogger yg tgur ko bru ni...

mmg dasar tajuk gempak, entri menipu... LOL

Phat said...

nape la nak berebut kunci loker tu...phat kan ade hahahaha

Nurul Mazni said...

puaslah fkir time biler diorang nie bertemu.. lyssa dengan yuyu jauh kot.. yuyu kat kl asenye.. lyssa tu kat penang haaa.. hehehe.. tapi leyh tahan.. tetap bace sampai habis. hehehe

Myung Dae said...

DAMNNN!! Aku tertipu.
setahu aku si yuyu dan lyssa ni baik. Sabo jelah. Tunggu lah aku jumpa kau.

pCL [p@kcikLie] said...

tumpang baca..hilangkan boring jap.

Tcca Anuar said...

ahh, tipah tetipu! tekejut mak datin tengok yuyu begaduh. suka kak yuyu. hehe tetiba

N A T A S Y A ツ said...

adeh ~
kunci loker ?
haha :))
pandai wat lawak ye ?

Anonymous said...

sape yg jadi anon yg ckp sial tu , sape ngaku aku nk ceom




anon - shima ismail

yuyu Zulaikha said...

arghhhhhH! tanjat yuyu! grrr! baru habis paper tengok tajuk camni! wuuu T_T haish! nak kena ni!

A.I.N.S.Y.A.H said...

aishhh mmg nak kena cepuk nih ;)

Anonymous said...

ko nk kena pelempang ke sepak terajang ? jangan nk mnipu guna tajuk la kan..

yg benar,
anon ( putera remaja )...

Lyssa Faizureen said...

cehhh . takojoitt eden baca entry nih .. ingat kat ape lahh . huhu. kunci locker nih . ada2 je yee. ehee :)

Mashitah said...

Series ! Aku tertipu . Sampai sekarang , x boleh tutup mulut daripada gelak . Dah lame ke wat keje cm ni . Haha !

muhamadsufian89 said...

ciss!! ingat gaduh betul2. baru nak leraikan. pasal kunci locker kat kedai rupanya. haha

ayuna ayuni.. said...

NI KES KEMARUK HABIS NI...

hahahah...xle blah. cun punye entry.
aku suke~!

Cik Siti Aziz said...

lorh..ingtkan betol2 gaduh td..
jom berteka teki dgn sy nak?dpt promosi blog..hihi
tp blog ni dh femes kan?xpe la

Aimifiqa said...

ceh! ingtkan betul la tadi..

Alia Natasha said...

hai .

SAYA SUKA ENTRY AWAK .

ps > untunglahhh kak yuyu & kak lyssa baik dengan abam wannn :P

Pink Dreamer said...

hahaha . klakar la post ni ..

Cik Ct said...

peerrgghh!! aq terkena ag.. wakakax!!

Ana Syahida Teridi said...

hahahaha...
tjuk gempak gile..

yad'z said...

HAHAA.. ok fine.. baru tau kewujudan entry ni. hahahahaha.. sengal~~

azurin ramli said...

aku rasa kan patot le banyak anon butthrt dgn kau weyh.sbb entry kau nie mengundang je.

era kecik said...

cis! ingatkan betul tadi, apa lah,, ha ha ha~

Shuhaida Subri said...

isk.. budak nih..
wat saspen jek..