page kunci locker

Monday, June 13, 2011

event lepak kew BIG GATH ??!

Assalamualaikum

hah.. korang pun tahu kan.. aku, shey pull, maira queen, aina aimi dan heziqa yoo ni ada anjurkan 1event lepak bersama Sahabat Blogger (SB) di time sque... hahaha.. lepas tu dapat bantuan dari admin SB amal espraza, n membe laen datin tyka dan tengku nizam.. memang giler r.. dapat sambutan yang cukup meriah ok.. ni bukan mini gath or event lepak biasa.. ni BIG GATH ! hahaha... terkejut giler aku.. tak sangka tol.. 1st time kita orang anjurkan gath ni.. dapat sambutan cam ni sekali.. ko tak caya?? tengok ni...

~ klik untuk lebih jelas ~

fuyoo.. ramai giler beb.. aku tak sangka.. haha.. ok2.. lupa lak.. aku penganjur tapi aku wat entri lambat.. sebabnya aku bz cket.. semalam balik dari event tu dah malam.. pagi tadi terus gi station bas.. beli tiket.. terus balik muar.. sebab tu lambat sikit.. hehe.. cowi ok..

aku rasa tak perlulah nak cerita lebih lanjut sebab korang semua mesti dah ada baca entri orang laen.. cuma.. grrr.. aku 'sayang' giler kat pak gad TS tu.. tak ngagak.. dah nak abez kot.. minta masa sikit jek lagi.. tu pun tak boleh.. nak maki2 lak.. tampo kang ! hahaha... nak tahu kenapa?? baca blog shey pull ni..

ok.. sebagai penganjur.. seperti yang dijanjikan.. kita orang akan promote blog korang semua yang datang.. so.. sesiapa yang belum masukkan link dalam dokumen SB.. sila klik bawah ni untuk masukkan.. aku akan update entri ni.. wat masa ni tadi aku tengok.. ada 20 lebih jek.. mana lagi ni?? cepat masukkan.. hehe..

KLIK ---> DOKUMEN

PERHATIAN : kalau korang tak de pergi.. jangan mengada nak letak link.. admin akan band korang terus sebab menipu dengan niat.. promote ni hanya untuk yang pergi sahaja... kitaorang ada senarai nama.. 

ni antara yang dah ada dalam dokumen tu.. meh usyah2 blog dorang.. mana tahu ada yang korang berkenan dihati.. haha.. yang pompuan semua spoting dan cantik2 belaka.. yang laki semua peramah dan hensem2.. jom usyah ! heheheh...


Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

12 orang doakan kunci locker berjaya:

Tengku Nizam said...

hoho, sonok rase bile boleh bantu sesama blogger, klau ade lebih kurang tu , halal je la ek , mane tak perfect ke ade trase ati ke , aku mnta maaf, tkt ko tak selesa dok umah aku pun cakap ek. or ade pape rhsia tu , simpan ek. jgn heboh2 plak. hehehe

Tengku Nizam said...

hoho, sonok rase bile boleh bantu sesama blogger, klau ade lebih kurang tu , halal je la ek , mane tak perfect ke ade trase ati ke , aku mnta maaf, tkt ko tak selesa dok umah aku pun cakap ek. or ade pape rhsia tu , simpan ek. jgn heboh2 plak. hehehe

Tengku Nizam said...
This comment has been removed by the author.
syaimz said...

weyh2,mane link aku? haha

sYafIk-wAy said...

LINK AK KO TAK LETAK . HAHAHAHA . *TACINK*

kunci locker said...

@syaimz
dah ltk ler...hahaha

kunci locker said...

syafik-way : eh3...sabo2...aku tak cek ag dokumen tu dah update lom..hahaha

tyka said...

aku pnye takde gak.. tacink !

tyka said...

http://sitiatikah.com/2011/06/14/gathering-sahabat-blogger/

Rizwan Ewan said...

bestnye! jealous =,= klau umo 17tahun bleh join x? hehe

kunci locker said...

syazwan sarawak : asl ko tak dtg ari tu??