page kunci locker

Friday, June 17, 2011

aku bangga pakai bju melayu ! korang?

Assalamualaikum

yes.. i'm proud ! asal? korang pelik aku bangga berbaju melayu? ye ! memang sekarang ni, baju melayu dah jarang sangat orang pakai.. ada tu pakai seminggu sekali, ada tu setahun dua kali.. time raya jek.. tu pun tak sampai satu hari.. abez solat raya.. balik salin terus.. kenapa?? malu ke ngan baju tradisional kita tu?? aish..

arini kita orang semua dalam SB dicabar oleh sorang mamat tu.. die cabar macam ni.. nak tahu?? sila tengok gambar bawah ni...

~klik untuk lebih jelas~

ye.. kirin selama perak ni yang cabar.. aku orang pertama yang komen post die tu.. bangga sat ! hahahaha... aku sahut cabaran die.. peh ! penat giler aku.. berlari amek hard disc.. semata2 sebab nak tukar profile pic aku ni.. mula2 aku post gambar tu.. alamak.. tak boleh tunjuk sampai badan.. muka jek nampak? aku pun pelik.. aku try kecilkan guna photoshop.. tak boleh gak.. sama jek?? ish ! angin aku masa ni.. nasib baek farid  kamil maravilla ni ajar aku camne cara nak bagi nampak full.. fuh ! lega... hahaha... akhirnya aku dapat selesaikan misi sahut cabaran KSP tadi.. hehe.. korang ada bran ke??

die buat cabaran tu sebab ni.. meh sini klik entri die tulis ni.. penat die tulis.. hahaha... 
SINI <-- KLIK

AKU BANGGA BERBAJU MELAYU !! yeah ! nak tengok baju melayu yang aku pakai untuk DP aku tu?? meh usyah gambar bawah ni.. 

cute tak?? muka suci jek.. hahaha...

p/s : berbanggalah dengan baju tradisional anda.. tak kiralah baju melayu ke.. baju kurung ke.. sari ke.. yang penting.. jangan kerana peredaran zaman.. baju2 tradisional yang jadi kebanggaan selama ni pupus.. ^_^

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

6 orang doakan kunci locker berjaya:

kunci locker said...

raby atul edawiyah : tq...hehehe

kunci locker said...

kirin selama perak : heheh...biasa jek ni...huhuhu..ppe pn tq sbb bg aku idea nk update blog...hehe

Black Winter said...

cmni baru semart! haha