page kunci locker

Thursday, June 9, 2011

event lepak bersama Sahabat Blogger (SB)

Assalamualaikum

hah.. nampak tak tajuk tu?? ok.. aku malas nak banyak cite.. usyah gambar ni dulu baru aku cite.. layan ~~

klik gambar untuk tengok wall event untuk tekan attent !!

nampak dah gambar tu?? korang nak join tak?? jom laa.. semua blogger dijemput hadir.. tak kira lah dah in SB or belum.. asalnya event ni mini gath.. yang dianjurkan oleh maira queen,, kunci locker,, heziqa yoo,, aina aimi dan shey pull... tapi disebabkan admin SB tertarik jadi die minta wat mini gath ni bawah SB dan jadilah EVENT LEPAK BERSAMA SAHABAT BLOGGER (SB)... thank kat admin SB Amal  Espraza sebab beri kepercayaan kat kita orang.. kih3...

ok.. aku tak nak ulas banyak.. tapi korang nampak pakaian bebas tu kan?? tak ada tema.. korang pakailah baju warna apa pun yg korang suka.. tapi dengan SYARAT !! pakai pakaian sopan.. kalau pompuan islam tu.. sila jangan pakai seluar pendek,, skirt or baju seksi2 ye.. sakit mata tengok.. hahaha.. 

ok.. sampai2 jek nanti.. korang sila naek terus ke pusat bowling sebab kita orang admin tunggu kat sana.. pendaftaran di pusat bowling ye.. jangan tanya2 lagi.. haha.. korang digalakkan maen bowling sama2 sebab ada hadiah untuk direbut.. hehe..


korang nak kenal aku macam mana?? tengok gambar ni.. aku pakai baju dan topi sebijik macam dalam gambar ni nanti.. ok.. (^_^) topi DC kesayangan ni aku pasti pakai.. so korang senang kenal aku ! hahaha


p/s : dinasihatkan datang awal sebab banyak benda nak wat bersama dan ada hadiah kalau korang join event ni.. jangan malu2.. datang dan bergembiralah ye ^_^

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

19 orang doakan kunci locker berjaya:

diana amin said...

haha comelnyew kunci locker neh. haha btw cam rugi plak xdpt dtg

Umar Faruq said...

aku tertarik nie.. hehe.. tak buat event kat fb? senang cket nk update ape2..

kunci locker said...

diana amin : hahah...opss...ncb la..hehe...xpe2..t hadiah smpi la..hahah

hafiz hafizol said...

diana amin? ha?? Kunci loker comel?? *pengsan !!!

Orang Kampung said...

smart hng ni.. hahaha

kunci locker said...

hafiz hafizol : jelez !! hahaha...

kunci locker said...

nur amalina athman ; xpe..t aku wt kt penang lak,k...

kunci locker said...

orang kampung : apa??hahaha...malu aku

munira sajuti said...

comel lagi hafiz hafizol. ye dak? HAHA okayy korang ni buat gath sekarang,, tunggu la bulan7 derr -,- emm

MohamadNasiruddinBinAmir said...

assalamualaikum..

gapo asyik buat kt kl jek.

sdih xdpt nk join. =(

Farierahasanz said...

ekekee . siap tempek muke ag tue . .hmm , aku taa sure lagi kowt . tp tgok laa camne ek . .=)

Eyda Syahida said...

ehemmm.. ade orang pomot diri laa kat sini.. hahaha larikkkkkkkkkkkkkkkk!!!

Alia Natasha said...

cute nyaa dia . HAHAHA

Gayahspears said...

Kunci Loker~!!!lain kali buat gath ajak aku >_<
ok.bai.nak majuk >_<
hahahaha

leyaliyana said...

seems fun =)|


next time buat la lagi gathering bloggers macam ni.

boleh i ikut =p