page kunci locker

Tuesday, June 7, 2011

aku benci copy paste entri orang !

Assalamualaikum

korang baca tajuk tu.. aku malas nak melarut macam selalu aku wat ! sekarang aku straight to the point ! ada sorang blogger tu kantoi tulis entri.. oppsss.. bukan die tulis tapi die copy paste dan hanya tambah sikit jek !! lepas tu die tak bagi tahu sumber sebenar dari mana die dapat.. peh ! panas gua baca.. panas jek telinga ni bila dengar.. panas hati bila baca.. tak ngagak nak copy paste pun...

kalo nak copy paste entri orang tu.. silalah bagitahu dan minta izin dari tuan empunya.. lepas tu bagi kredit kat tuan empunya entri tu !! ni tak.. die dah copy paste.. die tambah cikit jek.. ingat orang tak perasan kew !! orang yang selalu blog walking akan perasan la wey.. memalukan aku betul !

ni bukan asgment.. kalo asgment memang la ko copy paste.. ko tak bagitahu sapa yang ko copy ti kantoi ko gagal..!! ni entri la wey.. hasil penulisan orang laen ! orang yang ko tiru tu femes kot blog die.. kalo die tahu apa cer?? macam mana?? ko nak mampos kena hentak?? 

aku nasihatkan ko la walaupun aku dah kecewa dengan perangai ko.. aku dah meluat nak baca entri ko sebab ketahuan segala entri ko 1 penipuan ! 1 PENIPUAN !! aku nasihatkan ko sebagai kawan lah ye.. ko berhentilah.. aku nyampahlah wey.. nyampah giler2 ko hipokrit.. tak mungkin ada orang boleh tulis entri yang panjang berjela2.. lepas 2jam die boleh tulis 1 lagi entri yang berjela2 lagi.. giler apa?? ish... agak2lah !!

meh baca blog ni yang benci ngan orang macam ni.. blog PENDEKAR BERKUDA !! bila dapat tahu.. die cepat2 tulis entri.. aku pagi ni baru tulis,.. layan !! klik nama pendekar berkuda taw... heheh.. 

~gambar hiasan~

p/s : jangan cuba2 copy paste tanpa keizinan dan beri kredit pada tuan empunya blog.. cari pasal.. otai dah marah.. padan dengan muka ko !! sila berubah dan mengaku kesalahan kamu !

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

21 orang doakan kunci locker berjaya:

kim heeruul said...

betul2..
aku sokong entry ini..

NuSaNa NoSa 91 said...

sy minta maaf.. huhu~

sepatutnya camni kn?? tp nk minta maaf kt sape?? kt tuan punya entry tu ke?? =.=

kunci locker said...

kim heeruul : aku sokong header ko ! hahaha

kunci locker said...

nusana nosa 91 : ye..minta maaf kt tuan empunya entri dan ckp kt die..blh tak nk trs simpan..lps tu edit blk entri tu..nyatakan cpew tuan sebenar entri...lps tu promote blk entri tu...cm tu lbh baek..kalo nk lagi senang...wt entri nyata minta maaf...

wan_cikgumuzik said...

adehhhh.. pendekar berkuda kata kat penulis senja kerr??? sbb yg aku kenal, penulis senja saja yg asal dari kelantan dan belajar di indon... hurrrmmmmmm.. kompius2...

kunci locker said...

wan_cikgumuzik : aku tak thu la..ko tny la die..aku tulis jek..aku tak thu nk kata ap..

sengat said...

wah!! senang idop ek

kunci locker said...

sengat : thu xpe..aku panas jek owg cmni...

Muslimah Optimis said...

ermm..pg td b4 g kelasada bc entry PB siap komen pon..hihi.. tp mmg xpatut la kalo betul2 dia buat macam tu..huhu... Laman MO kan ada banyak entry pengisian sebelum ni, sampai ada sorang pembaca tegor kata dia kecewa masuk Laman MO bila xdak entry baru yang mencuci jiwa..huhu.sedih kan baca komen gitu.. so MO cakap la, kalo MO nak tulis artikel ilmiah mesti kosentrasi dan masa yang agak lama, sebab kena buat kajian dulu.. sekarang ni memang agak bz giler so entry2 ringkas dan join segmen sempat la join..hihi.. nak mengarang, masa tu dok karang thesis..hihi

Terbelog said...

panas2..aku kdg2 marah org curi entri ni..tp kdg2 ok je..tgk mood la

(konsonan)mmysIA(vokal) said...

aku mintak maaf kalau aku TERbuat macam tu... kot2 la scara xsedar... apa2 pon aku sokong kunci locker...

efa nur said...

sokong berhabis...hehe penah juga ambil info dari blog lain..tapi ada credit n ada jgk mnta izin tuan blog~~~ :)

berblog lah dgn berkhemah..hehe

EFA NUR

darxniq said...

macam nih..kalau entry itu dia karang sendiri..atau idea dia...baik kita bagi credit..sbb itu salah satu penghargaan bg dia..dan salah satu promosi bg dia..sbb dia mampu buat entry yang terbaik macam nih...

tp kalau pasal info semasa..atau ape2 yang lain..terpulang..macam niq..niq x kisah..tp kalau niq karang sendiri...orang copy paste..pastu ngaku yang dia punyer..niq pon marah..tp kalau dia just kate ambik dari internet..niq x kisah..mybe dia xnak promosi niq..atau xnk orang kenal itu entry sape..

so pandai2 la pk..kdg2 copy paste nih bawak isu gak..

Orang Kampung said...

patut la byk sgt entri dia.. haha..
tak trkejar nk buat entri byk2 cmtu.. hahaha

adib syazwan said...

kalau macam ni xpe ke kunci loker?

http://adibsyazwan.blogspot.com/2011/06/kita-semua-pelaku-maksiat-yg-setia.html

blackroses said...

kalau ada tercopy paste orang punya mintak maaf...biasanya tag orang yang menjadi sumber...dibimbangi copy paste atas copy paste...biasa kita letak rujukan pertama je

NuSaNa NoSa 91 said...

h'ah kn kunci loker.. klu entry atas entry, dan kita tatau sape rujukan pertama, camne nk bg credit tu ye?? org kan biasa share2 je.. huhu~ =.=

Farierahasanz said...

hahaa . .nie laa die org zaman sekarang. . =)

macam2 watak .

SyedGraphiX said...

sape tu? meh sini aku hempuk. ish.

Gayahspears said...

haha.. entri2 sampah aku pon ade org copy n paste kat blog dorang... sesak n3 kot >_< ish

SyazwanSarawak said...

haa. haa. semput...! >_<

orang yang buat camtu nak cepat naik la tu. adehh


Entri Best= Aku Seorang Blogger