page kunci locker

Monday, August 22, 2011

aku pun haters mas ahmad safwan jugak !

Assalamualaikum

Hahaha, gila hipokrit aku ni. Dulu aku buat entri pasal mas ahmad safwan tolong aku cantikkan blog. Hari ini aku buat entri mengaku aku haters dia juga. Hahahah... Kenapa? Nak marah aku sebab aku asyik hentam orang? Hahahaha.. Relex lah bro, aku bukan hentam, aku bagi pandangan aku. Mas ahmad safwan sendiri cakap kat aku yang dia haters aku. Tak caya? Dia datang komen lah blog aku cakap dia haters aku. Ni hah komen dia.


Nampak? Dia pun sebenarnya haters aku. Hahahaha... Tak adalah, aku bukan haters dia pun. Aku saja buat tajuk gempak. Hahahaha. Tak kan la aku ni seorang yang tak kenang budi. Dia dah banyak tolong dan ajar aku. Hhahahahaha. 

Tapi walaupun aku bukan haters dia. Aku nak buat entri ni sebab dia ni ramai haters. Hahaha.. Tak percaya? Meh la baca, ini print screen yang aku dapat. Walaupun kisah ni dah lapuk tapi ala, aku nak tulis juga. Aku lambat tahu pasal ni sebab aku tak ambil port bila orang benci membenci ni. Aku nak baik dengan semua orang, aku tak nak ada haters dan aku tak nak benci sesiapa. Biar walaupun aku ada tak suka orang tapi aku diam jek. Biar aku sorang jek tahu. 

Tapi blogger yang ni lain. Dia sanggup buat entri melampau-lampau ni. Aiyaaa... Aku tengok tadi pun terkejut, mas ahmad safwan yang bagi aku link ni suruh baca. Dia cakap dah lapuk tapi aku nak buat juga. Hahahaha...

~ klik untuk lebih jelas ~

hah, korang baca lah. Hehehe.. Ada ke patut blogger ni. Nak kutuk pun tak ngagak. Buat entri terang-terang. Nampak sangat dia ni berani. Respec la bro. Tapi aku sedih tengok kau pemilik blog yang tak diketahui. Aku pelik sebab ko hanya berani cakap dalam entri tu jek, lepas tu datang komen-komen blog dia. Jadi anonymous. Ala, benda tu dah lapok. Aku pun tak rasa apa kalau ada haters kat blog aku. Cuba kau mesej mas cakap kau tak suka dia or kau call terus. Lagi gempak. Nak aku bagi no fon die?? Ala, kau haters dia, mesti lebih tahu no fon dia kan sebab haters selalunya akan ambil tahu semua pasal orang yang dia tak suka.  Hahahaha...


lepas tu, aiyaa.. Ada pula anonymous yang datang komen blog bro atas tu dan cakap macam tu? Hahahah.. Pelik-pelik. Kau ni berani belakang jek. Tapi kau tak berani depan. Jadi anonymous tu tak syok, cuba kalau tak suka komen pakai blog sendiri, kan best. Hhahaa... Baru gempak, baru berani, baru orang respec. Tapi aku rasa mas dah tahu kau siapa kan anonymous? Sebab aku rasa mas dah tahu, mas kan cepat tahu kalau ada yang tak suka dia. Hahahahaa...


Ni pula haters yang datang komen kat blog mas yang baru-baru ni. Tapi agak dah lama la. Dia masa mas ahmad safwan tukar template blog yang warna oren tu. Masa ni anon ni datang shout kat shoutbox. Haram ke traffic kalau buat template untuk blogger otai? Aku tak tahu pula, ulama mana cakap? Bagi bukti dulu, kalau ada bukti baru aku percaya. Hahahah...

Apa-apa pun aku nak tanya korang yang haters-haters ni, apa korang buat berbaloi ke? Korang rasa orang yang korang serang tu akan jatuh ke bila korang buat macam ni? Aku tengok mas ahmad safwan, ben ashaari, cik epal, fatin liyana, zack zukairi dan ramai lagi blogger femes. Lagi ramai haters lagi maju. Lagi korang tak suka dorang ni lagi traffic dorang tinggi memuncak. Semua blogger ni ada haters, tak caya tanya dorang sendiri.

P/s : Moral of the story, tak payah la nak jadi haters yang tunjuk sangat ni, kalau korang nak jadi haters, simpan dalam otak dan hati korang sendiri jek. Tak payah nak pengaruh orang lain sebab kalau korang tak suka dorang, lagi tak suka lagi dorang naik. Korang yang sakit hati. Renungkan.

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

11 orang doakan kunci locker berjaya:

azrijohan said...

peh,aku ni bila la nak ada haters (nampak sngt tak TOP) hehehehe

kunci locker said...

azrijohan : aku pun dok tunggu jek komen dr haters...nth bila aku nak ada haters ni...jelez tol tgok org yg ramai haters siap buat entri psl die...hahahaha

Nizam Ijam said...

itu hr ade sorng kat blog aku... aku cakap jer..anon sampah masyarakat...haha

kunci locker said...

nizam ijam : hahaha...like2...terbaek r,..hahahah...suka statement tu..wakakaka...nth bila anon nk dtg blog aku..dulu awl2 blogging ad...mse tu aku tak berani..bila dah berani..tak de pula..grrr...hahah

kunci locker said...

akmal hilmi : semua ko like kan...hahahaq

cik najihah said...

haters dimane2..
kurang kasih sayang

Sentap Blogger ! said...

zack zukhairi aku rase xde haters...

fatin liyana pun... :)

Anonymous said...

kalau aku komen secara berhemah dikira sampah gak ke, bak kata nizam tuh,,,? hahahahaaaha

bagi aku,, mas tu dah ok blogging,, ye la,, sape x kenal blog dia dulu banyak tolong newbie,,, tapi sekarang aku tengok dah lain macam,,, dia macam terkejar2 dengan something,,, populariti ke, duit ke, pencapaian,,, eh cakap terkejar2 tu x cukup,, macam tergila-gilakan semua tu,,,

hmmm,, aku pun blogger,, dan aku ngaku gak aku kejar semua tu,, tapi at least aku x menunjukkan ke-obsess-an dengan semua tu (rasanya tak obsess pun),,, watlek je,,

aku tengok,,, dia nak bangga UV tinggi,,, err,,, dia ingat aku x tau camne dapat UV tinggi tu?? setakat melalui followers,,, harapann ler,,, conquer FB page banyak2,,, pastu promote feed sendiri sampai lebam,, hahah,, mas mas,, pastu nak cakap,, trafik biasa-biasa je (2k sehari tu is more than enough la) ,, whatta =.=

kalau dia x menunjuk2 xpe la,, ni x,, adehh,,

serius aku x benci langsung mas,, aku benci apa dia buat sekarang ni,, kalau dulu ada blogger buat entri berantai tegur dia dah ok balik,, tapi ada lak sikap yang aku jelik sangat2 kat diri dia sekarang nih,,,

mas,
aku harap pasni ko xyah la buat status bajet merendah diri sangat pasal trafik ke, like ke, pape berkaitan,, patut ko lagi fikir nak baiki mutu penulisan camne,, that's better, am i rite?

bukan aku paksa, tapi kalau ko sanggup tinggalkan semua sikap tu ke belakang, aku x kisah ko jadi top blogger ok,,, x iri hati langsung sebab aku just blogging, sebab tu passion aku,,

hmm,, komen aku bukan setakat untuk mas sayang, tapi kepada semua blogger yang tengah berkiblatkan trafik, like, follower dan benda kejadah ape lagi =.=
anggap komen ni bukan menghentam atau memalukan, tapi menghighlight je dan memohon tinggalkan perangai seumpama.
patutnya,, bak kata kucing serius, kalau korang fokus pada penulisan korang, semua yang korang nak tu akan datang sekali,,, itu pasti!

selamat berblogging semua!

kunci locker said...

anon..ko blogger kn??knp tak pki blog ko jek komen??takut ke??ko ckp nk tgr tapi pakai anon..org tak respec lnsg..jujur aku ckp mmg aku suka cre ko komen..power...bgs...ko share somtg nk suruh mas tu berjaya...berjaya dgn btol...tp ko jd anon sdgkn ko ad blog...itu memalukn r..aku tak respec dan aku rse komen ko pun tak ok kalo ko pki anon..sbb aku respec org yg berani ckp tampil diri..bkn berani ckp...suruh org lain ckp utk die...ko suruh nme anon ckp utk ko..tak dpt respec dr aku..sekian.

Farrah yong said...

pokcik , zack zukhairi laaaaa . typoooo =.="

<--- berani kerana benar . tunjuk blog aku weyh !! hahaha