page kunci locker

Monday, August 22, 2011

aku gila traffic, aku dah tak ada identiti !

Assalamualaikum

korang.... Aku nak jujur ni. Sila jadi kaunselor untuk aku meluahkan perasaan hari ini. Hahahaha.. Gedik, ada yang nak baca ke? Macam tak ada sebab ramai yang tak suka dah baca blog aku (suka fikir negatif) Hehehe..

Dah, korang janganlah marah kat aku apa yang aku tulis panjang hari semalam yang entri pasal Ben, Wan_cikgumuzik, mas ahmad safwan. Sebabnya tu semua aku tulis sebab aku gila traffic, aku kejar traffic dengan guna nama dorang. Ok, sorry aku dah lupa identiti blog aku yang dulu nak tulis pasal personal sekarang tulis pasal hentam orang. Hahaha..

~ ehsan pak google ~

yes, please hate me ! Hate me please, sebab aku dah terlajak jauh. Hahahaha, asal korang nak benci aku? Aku belajar buat benda ni dari korang gak. Ala, relex lah bro. Aku tengok korang dok tulis pasal blogger otai, blog korang femes. Korang dok ngata orang, blog korang femes. Korang tulis pasal itu ini blog korang femes. Aku pun dengan secara tidak sengaja tanpa aku sedar aku jadi gila traffic sebab aku berkawan dengan korang. Tapi aku tak salahkan korang sebab aku tahu korang macam mak bapa yang walau macam mana perangai mak bapa tu. Dorang tak kan pernah nak anak dorang ikut jejak dorang. Am i right? Hehehe..

Ok aku dah sengal. Tengok aku dah tersalahkan korang. Sorry, salah aku sebab aku sendiri yang nak buat dan aku sendiri yang tiba-tiba gila sebab aku nak traffic. Aku fikir cara macam ni boleh maju tapi sebenarnya dalam hati aku sedar aku silap. Masa mula-mula aku nak mula tulis tu, aku dah sangat-sangat takut tapi tanpa fikir panjang aku buat juga benda sengal ni. 



~ dari blog INI ~

Bila aku tengok memang traffic aku naik tapi tak dapat faedah sebab aku membuatkan orang jadi tak suka. So, apa point aku dapat traffic kalau orang tak suka blog aku? Kenapa orang gila traffic walaupun dorang tahu dorang akan point orang tak suka dorang. Aku tak tahu jawapan tapi aku sedar tak guna aku gila traffic sebab aku hanya akan menyusahkan diri dan buatkan ramai orang benci blog aku ni. Blog ni aku sangat sayang sebab blog ni aku kenal ramai kawan.

~ pak google ~

Aku nak naik dan terus naik dengan cara mudah. What am i doing? This is stupid ! Aku nak naik dengan cara mudah yang tak patut. Damn betul aku ni. Gila traffic bulan puasa ni? Mana pergi perkongsian agama aku? Aku gila kat blog hingga akhirat aku lupa. Ni aku tak tidur 1hari sebab aku gila traffic, apa point aku dapat? Duit pun bukan dapat, Allah tak kan terus masukkan aku dalam syurga pun kalau aku gila traffic. Aku masuk neraka adalah sebab kejar duniawi ! Ya Allah.

Ya, aku tahu nak traffic tu boleh tapi bukan dengan cara mudah dan dengan cara mudah macam ni. Apa aku dapat aku tulis pasal dorang? Aku tengok dorang yang dapat backlink dan blog dorang yang dapat traffic, blog aku orang baca terus tinggal tapi blog dorang orang baca dan datang lagi sebab dorang femes. Aku silap cara. Aku rasa menyesal gila. Nak jek aku delete entri tu tapi aku nak biarkan sebab tu adalah bukti aku pernah gila traffic. Aku tak nak lari dari kesilapan aku.

Sorry, aku silap gila traffic. Haters, nak hate aku silakan sebab aku dah salah langkah tapi aku nak cuba perbaiki diri. Aku akan share entri yang menarik jek lepas ni. Hmmm... Identiti aku hilang sebab traffic yang entah pape. 

p/s : aku dah rasa alam gila traffic yang tak best ni. Dua hari dah cukup untuk aku tahu gila traffic buatkan aku susah dan dapat masalah. Aku tambah dosa bukan pahala. Korang nak gila traffic? Silakan. Aku kalau nak traffic pun aku akan cari cara aku sendiri lepas ni. Nyesal. Huhuhuhuhuhuhu...

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

18 orang doakan kunci locker berjaya:

ADAM FIKRI said...

its ok bro..semua org pernah buat silap..apa yg penting kita mnyesal dgn apa yg kita buat dan berubah..^^ selamat bersahur

Pendamba Mawar said...

da puas main traffik??da puas lom?..haha..kunci2.. jom ikut aku kita main bol sepak plak

Wawazzup said...

haha bgus la dah sedar..ingat dengan menjatuhkan orng lain utk kebangkitan kita x memberi apa2 makna pun..malah orang yg jatuh tu kdng2 lebih femes hahah

kunci locker said...

hahaha..kajian terhadap diri sendiri dan blog sendiri...memang best hingga nmpk dah kesan perbuatan sendiri...gila traffic??oh no...tak akan...hahaha

Wanz Mejuez said...

Mai sedekah sikit traffik dekat aku....

kunci locker said...

wanz mejuez : blog ko traffic dah tinggi...tak perlu aku sedekah...hahahah

Sentap Blogger ! said...
This comment has been removed by the author.
kunci locker said...

sentap blogger : hahahaha...ko kejar traffic sendiri..wakakaka...ko jgn gila traffic...plz r kwn2..jgn gila traffic..tak best...hahahah

myFirdaus said...

hopefully u'll get something from the incident. :)

kunci locker said...

myFirdaus : hahahah...thnk bro...hahah..aku bosan gila traffic...hahahah

harrazdani said...

hehe...gila trafik takpe....tapi tgk cara la....kalau stakat nak dpt trafik senang2 jea.....tayah nak hentam menghentam.....bw jea banyak2....trafik ngan rank da cepat naik....isyallah kwan pun dpt banyak sampai tak terbalas shout....hehe

kunci locker said...

harrazdani : hehehe...cre ni buat mse mula2 blogging dulu..best gila blog walking..dpt knl abgteror, wan hezal, krol, ramai lagilah...hehehe...mse tu wan hezal baru ratus jek folower die..skng dah beriban...kih9...tp die tetap ingat sy..tu tnde kwn baek..hehehe...tp skng dah jd cmni lak..lupa daratan tol kunci locker...bangun2...grrr...kembali ke alam nyata... ^_^

KID :) said...

gila traffic tak salah kalau entry kau informative n boleh bagi manfaat besar kat sume org..
cthnya,klau kau dpt info berguna mcm tarikh tutup ptptn ke hapa2 la yg pntg, silakan sebar link blog kau ke mana2..then traffic kau naik..
tp klau kau link entry psal awek kau lari pastu kau nanges2 tepi jalan, traffic kau naik memang naik, sama naik ng komen2 menympah dari bloggers otai...serius.

tujuan buat blog, kau kena tetapkan dulu..klau 1st intention kau buat blog utk personal matter, aku x rasa kau perlu sebarkan sgt unless kau public figure.

tp klau kau buat blog sebab kau adalah insan yg sgt informative, aku sarankan kau sila gila traffic..sebar blog kau kat semua orang..


good things come with good intention.. :)

kunci locker said...

kid :) : xde backlink??xleh nk terjah blog ko blk...hahahah...ppe pn thnk..aku nak jd aku yg mula2 blogging dulu...ptg sat g bayar berukbad...blogwalking sampai lebam...hahahah

mr_right said...

bukan traffic ngan blogger memang sinonim ker?! hahah

http://hafizilmi.blogspot.com/2011/08/sambut-merdeka-ke-sambut-aidilfitri.html

kunci locker said...

mr_right : memang la traffic dgn blogger sinonim tp gila traffic tu dah tak btul..hahaha..aku dah tak betull..wakakakak

Anonymous said...

aku anon August 22, 2011 3:37 AM

kunci locker sayang oii,,, sebab aku x gila trafic la aku x letak link langsung,,,

ye la,, memang ko x respect cara aku,,, tapi bukan style aku komen pedas pakai link aku,,, aku nak komen aku tu tinggalkan effect kat dia, bukan impresi diri aku langsung,,,

aku x mintak direspect pun,,, dan lagi penting,,, AKU x TAKUT PUN,,, sebab aku DAH pernah buat entri untuk dia,,, lutut gua langsung x goyang la,,,

harap maklum,,, selamat berpose

azrijohan said...

sila la hentam aku lak...hahaha
nak jugak backlink dari sini






-saya newbie-
http://azrijohan.blogspot.com/