page kunci locker

Friday, August 19, 2011

mas ahmad safwan ni kenapa sayang2 dengan aku? =.='

Assalamualaikum

Aish, malam ni mas dah kenapa? Nak sayang-sayang pula dengan aku. Pelik jek ko ni bro, pesal weyh? Salah makan ubat ea buka tadi? Hahahahaha... Ya korang, aku tak tipu. Pemilik blog www.masahmadsafwan.com ni hari bersayang-sayang pula dengan aku, aku bukan gay ok bro. Hahahaha... 

Ok, perenggan di atas hanyalah gurauan semata-mata. Hahahaha, sebenarnya mas ahmad safwan telah membantu aku menyiapkan tugasan aku mengemas kini dan mencantikkan blog aku sekarang ni. Buktinya apa yang korang tengok sendiri sekarang ni. Hehehehe...

Tapi ada juga yang aku edit sendiri ya, jangan kata aku pemalas ok. Aku katuk kepala korang nanti. Hahahaha.. Nak tahu apa yang mas tolong aku edit? Tengok gambar ni. Antara yang mas tolong edit :

1.   

2.   

Hah, nampak tak? Inilah antara apa yang mas tolong aku edit. Pertama, kotak untuk title post dan kedua kotak untuk title sidebar border aku tu.. Hehehe.. Kesian kat mas sebab aku ni cerewet sikit. Banyak kali dia kena tukar warna dan banyak kali aku suruh dia tukar saiz. Wahahahah, jangan marah ya mas. Aku sangat-sangat hargai apa yang kau buat untuk aku. Maaf aku tak dapat bayar dengan wang ringgit, dengan entri ni pun jadilah kan. Hehehehe...

UCAPAN :

Ribuan terima kasih kepada mas ahmad safwan yang telah banyak membantu aku dalam mengedit blog ni bagi cantik dan lawa. Oh ya mas, ni pertama kali aku bagi password blog aku kat orang. Harap tak jadi masalah ya, aku cuak gak. Tapi aku percaya kat kau ^_^
Dan, oh ya. Block quate aku yang kat atas ni pun mas yang tolong buatkan. Ni kali pertama aku pakai block quate ni. Hehehe.. Terima kasih mas. Sekian~~

Jangan lupa baca cerpen aku ya kalian. ^_^

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

9 orang doakan kunci locker berjaya:

azrijohan said...

wahh,untunglaaa...
btw,berapa berat blog ni lepas dah cantik macam ni ek?

myFirdaus said...

normal laa syg2 ni, jgn ko berperasaan sudaa.

btw, untung abam mas curahkan idea. #terbaik woot.

Mas Ahmad Safwan said...

untung laa ada orang sayang

kunci locker said...

azrijohan : hahaha..p la timbang tgok..hehhe...97.85KB td aku timbang...heheheheh

kunci locker said...

myFirdaus : hahahha...xde perasaan aku kt laki ni..kalo sayang sbg kawan ad la..hahaha...hehehe..tu la..tq sgt kt mas...heheheh

kunci locker said...

mas ahmad safwan : wakakakak...sayang la sgt..hahaha

Fyqa said...

ecehhh. igtkan ada gosip2 betol tdi

:P

kunci locker said...

fyqa : oh..suka la tu gosip2...hahahaha

Nurul Iman Rosman said...

wah!

birunye blog dia.
macam ade kat awan je. hehe ;)