page kunci locker

Saturday, August 20, 2011

kerana e-diary adikku #4

Assalamualaikum, dear diary.

~ ehsan pak google ~

Hari ini hari pertama aku menduduki peperiksaan percubaan PMR, aku takut sangat diary. Aku takut tak mampu jawab. Tadi kertas Bahasa Melayu, kertas satu agak susah. Tapi alhamdulillah aku boleh jawab.

Esok kertas Bahasa Ingerris, aku takut kertas ni kerana kertas ni aku selalu dapat C. Aku malu bila nak tunjuk dekat keluarga aku bila aku dapat C. Sangat-sangat malu. :(

~ ehsan pak google ~

Oh ya diary, tadi aku balik sekolah. Aku nampak akak menangis, sampai sekarang dia masih lagi terperap dalm bilik. Akak tak nak keluar bilik walaupun aku panggil untuk makan. Mama kata akak merajuk, merajuk dengan abang Amin ke? Tak kan lah dengan abang Amin sebab abang Amin baik orangnya. Tapi... Aku rasa betul kot abang Amin dan akak bergaduh kerana abang Amin pun tak angkat panggilan aku.

Diary, aku harap mereka cepat-cepat baik sebab akak dan abang Amin bakal berkahwin beberapa bulan sahaja lagi. Aku tak mahu akak menangis, aku sayang akak. Aku harap mereka dapat selesaikan masalah mereka dengan cepat. Amin~~~

sincerely.

ery

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

13 orang doakan kunci locker berjaya:

nurul diana said...

thun dpn diri aku plk pmr ,huhu . sedihh bila bce e-diary ni

kunci locker said...

nurul diana : hahaha..gud luck ye PMR nnt...tgu klimak cerita ni..hehehe

Mr.Thinker@Ali said...

kalau malu, buat yg terbaik. kalau malu nak tunjuk, sampai bila kita tau apa pendapat dorg?

oh, sila slesaikan dgn minda yg cergas. perhubungan dua hala penting. kena terangkan apa yg lemah. try google british council. dalam tu ada ajar simple English. aku noob BI dulu, skg insyaAllah, I can speak fluency. :)

Do your BEST! :D

cik Beskod said...

x sbr nak tunggu part 5 huhu.. erk ramai eyh yg tersalah tafsir cerpen nie??

kunci locker said...

Mr.Thinker@Ali : errkkk...ni cerpen la bkn dunia sebenar aku..wakakakaka...atoi..mst tak bce tol2 ni..waakkakakaka

kunci locker said...

cik Beskod : heheh..tgu ye...dah nk sampai klimak ni...mst ad yg suka bce...hehehe...hah, tu la pasal...errkkk...tak kn la aku nk tulis diary aku dlm blog..wakakakak

anak Uncle Syamsul said...

cite ape ni? x faham... :(

kunci locker said...

anak Uncle syamsul : baca dari mula...tgok kat sidebar ada link cerita dari mula sampai yg skng ni...hehehe

Ungu Violet said...

wo0o0..wat cerpen eh...gud2
nnti leh wat novel lak..:)

fadh leyanie said...

apa la agaknya kesudahan cerpen ni..semoga tak ada perkara buruk yg terjadi antara kakak ery dan si amin..^^

kunci locker said...

ungu violet : heheh..alamak, novel? pecah kepala nk perah idea...huhuhu

kunci locker said...

fadh leyanie : heheh..tgu ye..heheh

eyida said...

bila nak sambung cerpen ni?? :)