page kunci locker

Sunday, January 15, 2012

Happy birthday kunci locker 15 Jan

Assalamualaikum


~ihsan google ~

Alhamdulillah, akhirnya genap setahun usia blog aku ni.. Hah, aku baru jer berblogging selama setahun, tak sangka betulkan.. Hehehe, bertahan juga rupanya blog aku ni, aku sangkakan aku akan stop selepas beberapa bulan blogging sebab macam-macam jadi.

Macam-macam blog ni dah lalui dengan aku, blog ni dapat malu, kena hentam, blog ni menghentam, terima kutukan, haters banyak gila, dari blogspot tukar ke dot com, aku pakai dot com sementara jer then aku tukar balik pakai blogspot, memang banyak sangat.

Aku sendiri ikut pergi gathering blogger sana sini sebab nak berkenal dengan blogger lain, best gila dapat jumpa blogger yang memang sporting habis, dah macam kenal lama walaupun tu hari pertama jumpa, peh ! Best gila.

Aku  betul-betul tak sangka, aku akan dapat bertahan lama macam ni, setahun berblogging. Bukan tempoh yang lama dan juga bukan satu tempoh yang singkat. Tahniah kunci locker sebab dapat bertahan selama ni. Tahniah kunci locker sebab terus aktif dan boleh sampai tahap sekarang ni.


~ ihsan google ~

Happy Birthday aku ucapkan kepada kawan baik, peneman aku, peribadi aku, blog yang aku sayang. Happy Birthday !! 

Happy birthday juga aku ucapkan kepada sesiapa yang blog dia atau dia sendiri yang sambut birthday hari ini. Tahniah sebab dah tua, huhuhu.. Peace ^^v
Blog Kunci Locker, dah tua.. Hehehe.. Peace ^^v

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

5 orang doakan kunci locker berjaya:

MaiRa QuEeN said...

teruskan dear...jgan ptus asa..

TaufiqNazli said...

Happy Birthday TUNCI TOCKER. #tetibe.
hey hey hey. I'm back :P

Scha Lalala said...

happy birthdayy! jangan pts asa ^^v

aydah ahmad said...

happy anniversary to blog kunci locker

p/s : rindu awak ;pp

Niena Han!naH said...

selamat hari lahir kunci loker :)