page kunci locker

Sunday, January 15, 2012

awek cantik jadi model.

Assalamualaikum

Hari ni aku tak tahu nak taip cerita apa jadi aku rasa aku nak share pasal gadis blogger yang cantik-cantik ini semua, dorang ni layak jadi model tau. Cantik gilalah. Korang mesti suka. Tapi aku nak share beberapa jer la. Tak Larat nak share semua, ramai sangat blogger-blogger perempuan yang cantik-cantik. Sekarang ni aku nak share yang famous-famous jer dulu.. Yang lain jangan terasa ea...

  

Ni adalah blogger perempuan yang gila gempak. Tutorial dia ramai gila orang ikut, dia ni dikenali sebagai gadis blogger tutorial, lebih kurang macam tulah sebab orang suka masuk blog dia sebab nak ikut tutorial.. Cantikkan, memang layak jadi model. Asal Penang, korang yang dok Penang bolehlah pergi jumpa dia, mesti terpikat punyalah, tapi malang sebab dia sudah berpunya.. hahaha.. Lyssa ni blogger perempuan ke-2 aku minat.. Huhuhu


  

Wah, aku tak boleh lupa dia ni. Entri yang dia gaduh dengan Lyssa Secret.. Dorang rebut aku, paksa aku jadi pakwe dorang, hahahah.. tapi entri tu hanya entri gurauan jer, Nak baca sila tengok kat top entri blog aku, kat bawah tu.. Heheheh... Yuyu ni blogger pertama yang aku minat gilalah, aku jadi stalker blog dia, baca setiap entri dia tu walaupun ada entri tentang make-up, aku layan gak (nampak sangat aku ni dah problem kepala otak) hahaha.. 

Yuyu ni kecil dan comel sahaja orangnya, peramah kot dia ni.. Layan peminat.. I like.. Huhuhu


 

Pemenang Ke-3 kita hari ini. Dia ni memang cantik, ok aku puji dia hari tu dalam entri yang buatkan blog aku melambung tahap gaban. Dalam sehari, entri dia masuk top entri. Dalam 2 jam sahaja orang yang view melebihi 1k.. Sangat memberangsangkan.. huhuhu.. Memang cantik dan layak jadi model. 

Hah, apa pendapat korang tentang 3orang blogger cantik kita ni? Aku cakap jer dorang layak jadi model tapi aku tak galakan dorang jadi model, sebab apa? Sebab tak manislah perempuan jadi model, nanti macam-macam gosip ada. Dah lah dorang ni aku minat gila. Huhuhuhu..
Walaupun aku minat, tak pernah aku jumpa dorang ni lagi, bila boleh jumpa ek gadis cantik semua? Hehehe.. Sorry entri entah apa-apa.. Huhuhu.. Peace ^^v

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

7 orang doakan kunci locker berjaya:

Lyssa Faizureen said...

Lyssa tak layak jadi model . lyssa pendek ! HAHA . Model baju KIKI LALA boleh kot . hahaha . =]

Putri Nadia said...

Kak Lyssa sesuai sangat.

yuyu Zulaikha said...

nak kena lepuk ye Kunci Locker?? amboii.. ni perlii! mencikkk!!


*majok!

misspurple said...

haha teruja je time bca neh =')

Woofer Storm said...

rasanya anda lupa sorang lagi..

sy pun okey je jadi model..heheee