page kunci locker

Monday, November 7, 2011

matlutfi kutuk lagu melayu...

Assalamualaikum

Korang semua kenalkan Matlutfi ni, tak kan tak kenal kot.. Dia punya video best woo... Hahahha.. Lawak habislah.. Just baru-baru ni keluar 1 video baru brother sorang ni.. Lawak kot... Korang usyah video bawah ni kalau korang lom tengok lagi.. Heheheh..

Tapi dalam video ni korang jangan terkejut.. Jangan melenting sebab dalam lawak-lawak dia kutuk lagu melayu.. Hahahaha..


Hah, dah usyah? Lawakkan.. Lagu melayu memang patut di kritik.. Entah bila nak tukar tema, tukar angin.. Asyik pasal cinta jek.. Sikit-sikit cinta, aku pun naik jemu.. Hahahaha...

Tu la lagu melayu, artis-artis melayu yang menyanyi tu, yang nak buat lagu tu carilah lagu yang best sikit, bukan lagu cinta... Bosan lagu cinta ni.. Kan dah kena kritik.. hahaha... Lagipun kalau nak buat lagu biarlah rasional sikit, jangan ikut sedap jek lirik lagu tu... Wakakakaka... Padan muka.. Layan~~~
p/s : jangan fikir lain, terima apa jek pendapat orang.. jangan berfikiran sempit.. bila nak maju kalau tak terima orang kritik.. hehehe... lepas ni buat lagu best sikit.. huhuhu...

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

11 orang doakan kunci locker berjaya:

RinsyaRyc said...

<---peminat mr.k, mat lutfi, en. mimpi.

Alia Natasha said...

:D tajuk best, entri best brooo :D

lovechuu ~ byee

Nyamuk Terbang said...

mnat gila mathluthfi nie

Eyda Syahida said...

mathluthfi terbaek kannnn ^^

Miss Dolce and Gabbana said...

memang patut pun matlufi kutuk lagu tu.Semua lagu tu bila keluar membuatkan aku mudah nak cakap what the f**k ada lagu macam ni.Macam mana la boleh diapprove.X de kualiti langsung.lol.Terbaiklah Matlutfi ni.Tapi aku lebih prefer AnwarHadi instead of dia ni.

nurul diana said...

aku ske dye kutuk , hahahaha

rozeeta rashid said...

matluthfi di hati. hehe.

Roti Telur said...

suka gilerr kt matluthfi dgn kunci locker..ahhakkzz..

afzalsukasuki said...

aku ingat aku nak buat lagu berkisarkan daun sireh ngan gaambir la..

p/s : sombongla abg KL sekarang..tanak pon dtg blog i.mincik!