page kunci locker

Wednesday, November 23, 2011

rindu blogging~~~

Assalamualaikum

Hai korang semua.. Rindu aku tak?? Hahaa.. Lama kot aku tak update, bizy exam + bizy bercuti + malas tengok blog sendiri.. Hehehe... Kenapa aku malas tengok blog sendiri?? Meh nak story sikit...

Kan hari tu aku ada tutup blog kejap sebab aku tukar template.. Tapi template tu bukan aku edit sendiri, orang lain tolong edit.. 1st time orang lain tolong aku edit blog sepenuhnya.. Aku memang cerewet sampai dia pun penat edit.. Tapi lepas dia dah tolong design.. Aku masih tak puas hati.. Aku tukar sikit-sikit macam warna, nama dan lain-lain...

Lama kelamaan aku mula rasa, "eh, blog aku dah macam orang lain punya blog.. Bukan aku sendiri, bukan diri aku.. Aku jadi malas nak update.. so sepi la blog ini, hingga hari semalam...

Aku tukar template dan aku ubah sendiri semua sekali dalam blog aku.. Sekarang, inilah hasil template terbaru.. Cerah dan tersusun jek, tak serabut.. Hehehe.. Nak minta pendapat korang, ok tak blog aku ni?? Berat ke, laju ke, tak cantik ke apa ke..?? Hehehe.. :)
p/s : Insya-Allah lepas ni rajin la aku blogging :) 

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

5 orang doakan kunci locker berjaya:

RinsyaRyc said...

wiwitt.. cantek gile.. nampak ada kelainan pulak. aku suka yangni lagi. tapi yg penting kartun kat atas tu paling aku suka. tu sile jgn tukar pi panda. hehe. *kartun tu comel, aku dah donload masa mula2 aku BW kat sini dulu. then bila harddisk aku dah format, hilang smula. heheehe..

Eyda Syahida said...

weewiitt.. rindu awak. rindu nak bace blog awak. blog awak oke. :)

.ain. said...

nice. *jwpn menjage hati. hehehehe

ieyza afieyna said...

mcm same je.. ke ieyza yg rabun.. hee..