page kunci locker

Thursday, October 13, 2011

urat otak putus !!

Assalamualaikum

Hai korang semua, sorry aku tak banyak update.. Masa tak dapat online idea aku bukan main melambak-lambak.. Membuak-buak nak update, tapi bila dah dapat online.. Apa ni?? Idea tak ada lansung.. Huhuhuhu.. 

Urat otak aku dah putus.. Tak ada idea nak update, so aku update jek la benda sengal ni. Idea tak ada, urat putus tak dapat nak fikir.. Bagi aku masa sikit nak biasakan balik diri ini dengan dunia online ni sebab lama tak online.. Diri dah jadi malas dan otak dah berkarat, sebab tu urat putus.. Bagi aku sambung balik urat aku dulu dan kumpul geng ramai-ramai.. 

Nanti aku nak angkat geng buat bising dalam dunia blogger ni.. Hahaha... Apa aku merepek ni.. Ok dah.. jangan baca lebih-lebih nanti korang lak yang pening.. Apa aku merapu ni.. Hahaha,...


URAT OTAK GUWA PUTUS !! Grrrr... Tension-tension.. Idea tak ada nak buat korang datang gelak baca entri aku.. Hahaha.. Sorry kawan-kawan.. Layan~~
p/s : ada idea yang gempak tak untuk aku update?? ada? tak apa, korang simpan untuk diri korang sendiri, aku cari idea sendiri.. Hahahah.. sorry aku sengal.. bye !

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

4 orang doakan kunci locker berjaya:

sis92 said...

meh sini sis tambah lagi kepeningan tu wahhaha

ieyza afieyna said...

pergi amik wayar smbung blek ek.. hekhek :P

FizaFizz said...

aiyooo~ parah ni..pergi bengkel cepat repair otak tuu! haha!

::Misz sunsWeetz:: said...

ce welding lek wayar yg tercabut tuuu huhu