page kunci locker

Thursday, October 13, 2011

aku rindu yuyu zulaikha dan lyssa secret :')

Assalamualaikum

Hai korang semua, aku straight to the point.. Tajuk atas tu apa yang aku nak cakap.. Ya, aku rindu la pula kat Yuyu Zulaikha dan Lyssa Secret.. Blogger perempuan kita yang famous emes ni.. Hehehe... Errrkkk.. Jangan fikir bukan-bukan.. Aku bukan jatuh hati pun kat blogger ni, aku cuma rindu sebab dulu kan aku rajin buat entri pasal dorang.. Sekarang ni setelah sekian lama baru hari ini aku tulis balik pasal blogger yang dikenali ramai ni...


Cantikkan dua orang blogger wanita yang dah maju blog mereka ni.. Usaha tangga kejayaan.. Hehehe.. Itulah mereka, sangat baik mereka berdua ni dengan aku.. Setiap kali aku tulis pasal dorang, dorang tak pernah marah.. Malah datang komen dengan komen yang sangat baik.. Macam kawan dah kenal lama jek cara dorang komen.. Hehehe.. 

Aku ingat lagi aku buat entri lawak pasal Yuyu sana sini... Aku cerita pasal semua orang nak guna nama Yuyu.. Lepas tu Yuyu Zulaikha mai komen.. Wah, masa ni memang aku bangga gila sebab Yuyu datang komen.. Hehehe...

Lepas tu aku layan-layan blog walking tiba-tiba Lyssa Secret datang shout kat shoutbox aku untuk kali pertama, masa tu memang nak pengsan aku.. Hehehe.. Sebab dia cakap dia suka blog aku.. Wah, malu tol aku.. Heheheh..

Aku tak akan lupa benda tu semua, hehehe.. Lagi-lagi pasal entri aku buat Yuyu Zulaikha dan Lyssa Secret bergaduh tu.. Hehehe.. Walaupun ada lagi blogger yang famous datang komen tapi bagi aku dua blogger ni cukup dah buat aku gembira sebab dorang ni mesra peminat.. Layan peminat kat blog dan kat facebook.. Semua komen peminat dorang balas tapi ada jugalah yang tak balas sebab dorang tak perfect.. Tak macam blogger lain yang ada tu hangat-hangat tahi ayam dan ada tu tak balas lansung alasannya sebab ramai sangat komen.. Tapi pilih kasih balas mana yang kenal jek.. Tak adil lansung..

Sebab ni lah aku suka dorang dua ni.. Aku ingat lagi Yuyu cakap, kita semua bukan peminat tapi kawan.. Bangga tol aku yang baca dulu.. Hehehe.. Aku rindu nak buat Yuyu dan Lyssa ketawa lagi.. Hehehe.. Tapi aku dah tak ada idea dan aku rasa orang pun annoying kalau asyik aku tulis pasal dorang jek.. Yuyu dan Lyssa, maaf la tulis pasal korang jek, saya ni masih baru dan tak tahu lagi entri macam mana yang sesuai dengan saya.. Hehehe..
p/s : aku rindu.. aku nak tulis lagi pasal dorang boleh?? korang nak baca?? Hehehe.. :)

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

19 orang doakan kunci locker berjaya:

Nyamuk Terbang said...

entry aku pn ad nama yuyu
kuang~

kim heeruul said...

tak rindu kat gua ke ? haha

kunci locker said...

kim heerul : rindu lu bro...bila nk jumpa??hahah

cik ika said...

untungnye dy dpt wat yuyu gn lyssa ketawa..

Cruelism said...

kirim salam sama tok anjang yuyu tu .

RinsyaRyc said...

aku dah bace.. haha.. ><

rindulah tu.. kih3..

Sheda Argos ツ said...

x rindu kite kew hek3x folow sini eyhhhhhhhhh...

LemonSusu Skyjuice said...

tapi dorang rndu kunci loker takkk??HAHAHHAH :)

Farrah yong said...

<---- aku ? tak rindu ke ?

bahahha

yuyu Zulaikha said...

arghhh! camne ni!?? nyampah giler dngan dak Yuyu Zulaikha tu!!!

kunci locker said...

yuyu Zulaikha : hahaha...nympah kt diri sendiri lak...hehehe...thnk dtg komen :)

tieka said...

akak???? xkan x rindu?? grrrrrrr......

Farierahasanz said...

a'ah.. mcm nie laa kan.. ~

eh, aku ngigau kat sini.. kbai ~

farah hanim said...

so sweet je entry nie
hahaa

Pendamba Mawar said...

taknak tulis rindu pendambamawar plak

afzalsukasuki said...

ah ko mmg gedik!!surat2 aku ko takbalas,meset ko tak reply..rupanya sudah ada cinta lain!!mincik!

Lyssa Faizureen said...

eheee. RINDU ? betul ker nihh ? HAHA . aduhh . Malu lah pulakk .
Lyssa pun rindu , kunci locker update pasal kami ! HAHA :)