page kunci locker

Wednesday, October 12, 2011

gila kejar populariti blogging..

Assalamualaikum

Hai semua, lama dah aku update blog, rindu blog ni.. Huhuhuhu.. Ok, aku ada buat entri gila sebelum entri ni.. Korang cari sendirilah kalau nak tahu entri apa. Yang penting aku sangat terkejut, aku promote sekali jek entri tu dan aku terus tak online 2hari.. Bila aku online, aku tengok 13 comment, fuyoo.. Korang memang kejar popularitikan.. Tak malu ke hah?? Weeekkk :P

Ok, aku nak komen sorang demi sorang punya blog.. Bukan senang nak masuk bloglist aku tau.. (bajet famous)... Nak cari populariti tapi blog entah pape jek... Aku nak kondem habis-habis ! Kita mulakan dengan pengomen entri yang pertama :

1. Pendamba Mawar :

- Brother ni sentiasa tak puas dengan blog dia.. Tak habis-habis tukar template dan doodle kat blog dia sampai kadang-kadang aku jadi keliru.. Betul ke blog dia sebab kejap korea, kejap kartun.. Nasib link tetap sama.. Kalau asyik tukar-tukar gak memang aku tak tahu tu blog dia.. Haha.. Tapi apa-apa pun blog dia memang nice dan cantik, semua tersusun rapi jek.. Usyah blog dia kalau tak caya.. Tapi tajuk entri dia agak gila sex sikit.. Siapa gila sex boleh la baca tajuk entri dia, tapi tajuk jek.. Isi tak.. Hahaha :P

2. Eyda Syahida :

- Blogger paling kuat sentap dan suka cari masalah dengan aku.. Dah la setiap kali dia update entri baru mesti dia tag or share kat wall aku.. Panas tol ! Aku tahu la nak baca (padahal tak baca kalau dia tak tag) Hahhaa.. Aku suka cara dia ni kalau dia update, dia bagitahu aku.. Bagus sebab aku bukan tahu pun dia update ke tak.. Hahaha..

3. Alia Natasha :

- Oh my friend.. I miss u la.. Baru-baru ni dia inbox aku cakap rindu.. Rupa-rupanya dia nak masuk dalam bloglist blog aku.. Cis, menyesal aku cakap rindu kat ko gak dak kecil.. Hahaha.. Dia ni budak sekolah lagi tapi bajet macam dah habis sekolah.. Tapi blog die lagi hebat dari blog aku.. Tak caya?? Pergi klik nama dia dan tengok follower dia.. Zassss...

Cukup 3 blog dulu aku cerita.. Blog yang lain masih dalam kajian.. Hehehe.. Yang lain tu aku nak hentam sikit sebab blog entah apa-apa tapi nak masuk bloglist aku.. So aku nak brainwash sikit.. hehehe..

Yang penting dorang semua yang komen entri aku sebelum ni, yang boleh jawap contest gila senang aku tu, aku dah masukkan dorang dalam bloglist aku.. Hehehe.. Pasal promote blog tu perlahan-lahan aku promote tau.. Ok aku dah tak tahu nak cakap apa.. Bye.. :)
p/s : nanti aku buka lagi contest mudah aku tu.. Ganjaran akan lebih besar lagi untuk korang.. Tunggu tau.. Hehehe..

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

5 orang doakan kunci locker berjaya:

RinsyaRyc said...

haha.. ada gak ke miss u miss u.. untungla ko.. bhahaa

kunci locker said...

hahaha...untung la sgt...haha

cik ika said...

untungnye dowg..nk juga..ngee~~
mke tataw malu..hahaha

Nyamuk Terbang said...

aku jer yg xkomen kn
baik tak aku??

Saiazuan said...

wow untong la kan dpt msk bloglist..hehe :D