page kunci locker

Saturday, October 8, 2011

entri gila : contest paling susah !

Assalamualaikum

Hai korang.. Aku malas nak buat entri sentap or pape jek la.. So, aku nak buat contest, contest yang sangat susah untuk korang semua.. Hahahah.. Siapa yang nak join, bolehlah join.. Korang tak perlu buat entri pun.. Syaratnya cuma :
  • komen sahaja jawapan korang kat ruangan komen..
  • yang tak ada blog boleh komen sebagai anonymous.. Sila sertakan nama anda & link facebook ya dan pastikan tarikh jawapan diumumkan korang datang baca..
  • boleh la komen seberapa banyak korang nak.. hehehe
  • TARIKH TAMAT 9/10/2011 pukul 12 malam !
  • Jawapan akan diumumkan pada 10/10/2011.. Hehehe.. masa tak tentu..
Sila nyatakan perkataan dibawah ini & jawab soalan bawah ini diruangan komen:

" Nama saya kunci locker, nama awak?
Siapa boleh baca dapat hadiah masuk bloglist dan blog akan dipromote..hehe :) "
ps : blog ni unable highlight.. So, korang fikirlah sendiri macam mana nak dapat baca.. Hahahaha... Sebab tu nama contest paling susah.. Hehehe.. GOOD LUCK ;)

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

13 orang doakan kunci locker berjaya:

Pendamba Mawar said...

Nama saya kunci locker, nama awak?
Siapa boleh baca dapat hadiah masuk bloglist dan blog akan dipromote..hehe :)


gua datang try

Pendamba Mawar said...

nama saya pendambamawar..:)

Eyda Syahida said...

" Nama saya kunci locker, nama awak?
Siapa boleh baca dapat hadiah masuk bloglist dan blog akan dipromote..hehe :) "


nama saya eyda syahida =)

Alia Natasha said...

Nama saya kunci locker, nama awak?
Siapa boleh baca dapat hadiah masuk bloglist dan blog akan dipromote..hehe :) "

Hai Nama saya alia natasha hazminn :D

.*.WiE.*. said...
This comment has been removed by the author.
.*.WiE.*. said...

Nama saya kunci locker, nama awak?
Siapa boleh baca dapat hadiah masuk bloglist dan blog akan dipromote..hehe :)

Nama saya WiE.. nice contest..

fitri asikin said...

Nama saya kunci locker,nama awak?
Siapa boleh baca dapat hadiah masuk bloglist dan blog akan dipromote..hehe :)

nama saya Fitri..hehe:)

AcidFlynN Wraith said...

Nama saya kunci locker, nama awak?Siapa boleh baca dapat hadiah masuk bloglist dan blog akan dipromote..hehe :)

facebook = Acidflynn Wraith makasih heheheh

sherah said...

" Nama saya kunci locker, nama awak?
Siapa boleh baca dapat hadiah masuk bloglist dan blog akan dipromote..hehe :) "


my name is alang :)

ieyza afieyna said...

aik ? mcm mana dorang baca ? ce gtau cikit.. fenink, huhu

afzalsukasuki said...
This comment has been removed by the author.
afzalsukasuki said...

" Nama saya kunci locker, nama awak?
Siapa boleh baca dapat hadiah masuk bloglist dan blog akan dipromote..hehe :) "

nama saya afzalsukasuki :)

naim omar said...

" Nama saya kunci locker, nama awak?
Siapa boleh baca dapat hadiah masuk bloglist dan blog akan dipromote..hehe :) "

nama saya naimomar :)