page kunci locker

Sunday, October 16, 2011

tutorial paling bodoh !! tutorial tanggal spender..

Assalamualaikum

Hai korang, aku nak share la tutorial yang aku jumpa dari satu blog ni.. Tutorial tanggal spender.. Bodoh betul tutorial dia tapi kreatif dan berani betul dia.. Hahaha... Tak percaya apa aku cakap? Usyah gambar yang aku snap ni.. hehehe..



Jadahnya kan.. Ada juga orang buat tutorial bodoh tanggalkan spender.. hahaha.. Lawak-lawak.. Dah la blog warna pink.. Jambu betul.. Hahah.. Aku printscreen sikit jek gambar dari tutorial dia.. Hahaha.. Nak tengok lagi tutorial kretif ni?? Usyah blog pemilik tutorial...

p/s : peh, malu aku.. hahah... korang nak buat ke macam tutorial ni?? kalau buat jangan bagitahu orang lain, buat malu jek.. hahaha :P

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

23 orang doakan kunci locker berjaya:

AcidFlynN Wraith said...

nak jadi pelik dari orang, ni bukan dah pelik tapi pepeliks hahah

ChaCha said...

dia ni dr dulu..tgk gmbr kt tepi pun dh gelak... :P

afzalsukasuki said...

haha aku dah baca entry2 dia.dia memang sangat sengal okeh!!macam gampang!hahaha

Polskahackrew said...

Tanggal spender pun ada tutorial ka...hahaha...pelik tapi benar..

Polskahackrew | Blog Tutorial Blogspot

Eyda Syahida said...

errrr.... hahahaha ade jugak cenni.. =='

Pendamba Mawar said...

cer baca entri2 lepas.haha.. lawak sey

josrevalution said...

hahah..dah lame tau tuto ni dari budok skul lg....memang x bleh blah lah..hehe

cik wanie Lovela (CWL) said...

tutorial ni wat aku nages dowh ahahha

fifipinky said...

hahaha...
wat klakar lak...

Atiqaa Azmi said...

Ahaha ! kalau masok book of record ni , best ni :)

Khairil said...

lepas ni kita suruh dia buat tutorial nak flush jamban...haha

KeChIk said...

atoii....apa punya org laa...=="

Wen said...

ada ke yang buat hahahhaha dush ( tumbuk kepala sendiri) memang sot haha

cunndaa said...

macam-macam laa...

Touya K II said...

Dia nie memang smart giler . Start minat blog dia dari entry Piranhaha .

Jangan terpedaya dengan blognya yang bewarna pink .

Joel Leslie said...

ADUHHHHHHHHHHH, tak tsangka ada org mcm ni :OOOO

.ain. said...

wahhh. bestnye tuto die. wahahaha

Wanie said...

huhuhu..kesian dah tak boleh nak buat tutorial pakai tudung, buang spender pun jadi la..lepas ni boleh request die buat tuto pakai spende?ek? LOL

Ungu Violet said...

hahaa...mmg bodo2 jekk..huhu