page kunci locker

Monday, October 31, 2011

siapa yang famous ni?? grrrr

Assalamualaikum

Korang ada rasa tak kawan-kawan korang panggil korang retis, artis, famous, femes, blogger berjaya or pape jek la.. Ok, aku dah rasa banyak gila.. Banyak sangat-sangat.. Waaaa... kadang-kadang rasa menjengkelkan pula bila dorang cakap macam tu... Usyah gambar bawah ni...





Hah.. Korang nampak tak.. Ni kawan-kawan aku kat facebook.. Eyda Syahida, Bulat Mata, Fatin Amani.. Punya la dorang excited terlebih nak cakap aku ni retis la, blogger hebat la.. Macam-macam.. Mesti ramai antara korang yang terkena jugakan.. Korang rasa apa?? Annoying tak? Aku rasa annoying gila sampai nak sekeh kepala dorang sampai botak.. hahahaa...

Tapi aku tak salahkan dorang, hak dorang nak cakap apa pun dan agak lawak.. Hehehe.. Dan dorang pun doakan kawan dorang Kunci Locker ni berjaya, dorang sokong aku banyak sangat-sangat.. heheheh... Best-best sebab ada kawan macam ni... Tapi...

Yang ni agak pelik, baru jek kenal aku.. Tiba-tiba jek..



Wow.. Ok, baru kenal.. Add aku kat facebook semata-mata cari aku sebab orang cakap aku femes.. Apakah.. hahaha... Aku pula yang malu punya la puji nak melambung-lambung.. Padahal blog aku biasa jek beb.. Tak ada apa yang best pun.. Aiyaaaa... Thank la ye Sun Goku dan Sinichi Edogawa :P

Apa-apa pun terima kasih la sebab doakan aku supaya jadi retis walaupun aku tak nak... Hahahhaha.. Best kenal korang.. Lawak-lawak... Semoga persahabatan kita kekal.. Amin :)
p/s : sebenarnya apa yang aku nak sampaikan.. memang la kadang-kadang tak best orang asyik cakap kita femes walaupun kita tak femes.. tapi hakikatnya itu semua doa.. jadi layankan aja.. mana tahu 1 hari nanti apa yang dorang doa tu termakbul.. korang patut berterima kasih kat dorang ni semua ^_^

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

21 orang doakan kunci locker berjaya:

Eyda Syahida said...

errr.. awat banyk sgt name sy tuh?? agagagaga

Pendamba Mawar said...

untungla.. dah dikenali

Zayani said...

wow. artis ke ni?
hehe.~ salam kenal :)

kunci locker said...

aaaahhhhh,....tidakkk !! aku bukan retis...aiyaaaa....nak ngs r cmni...korg ni...hahahaha

kunci locker said...

aaaahhhhh,....tidakkk !! aku bukan retis...aiyaaaa....nak ngs r cmni...korg ni...hahahaha

amani said...

Oke kenyataan saya yang memalukan . Saya baru tahu ape maksud RETIS . hehe btw . Mmg femes pom blog kunci locker

cik pieja hut said...

tahniah awak semakin dikenali ramai.semoge berjaye kawan ..salam perkenalan

budak sempoi said...

wink3..... kikikiki..

tieka said...

untungg laaa dh retisss...

RinsyaRyc said...

asai x letak post sebenar hang? sat aku balas dendam.... muahhahahha *evil laugh*

misTeaRed said...

hehehe....mintak sign...hihihi

Jemari MonteL said...

menyampah.... !! mutoh darooohhhh........ okbaiiiiii *nade jengkel plus dengkiss* :p

Cik Ash said...

en retis sudah pemes ya.. untungla...

aleen aiden said...

nak mintak sain,nak mintak sain!heee :P

Farhana Jafri said...

eh kunci loker! hahahaha xprnh tgur pun kt dlam group.. skrg dh jd retis.. untungla.. prnh gak kena nsib skrg dh brhnti.. hik3

johoreanboy91 said...

ermmm, nak tumpang duduk kat blog retis kejap, .. . . . selamat berjaya kawan, . . . :D

Sinichi Edogawa said...

ada gambar aku... hohooohooh

afzalsukasuki said...

tau la abg retis..takkan tak mengaku anak yg abg buntingkan ni????!!!

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

abam kunci loker !! jgn lupe pada acu teyha jua okeh !! peminta retisss neh huh !~ okbye :P