page kunci locker

Sunday, October 30, 2011

manusia dalam dunia ni semua gila...

Assalamualaikum

Hai.. Korang gila.. Gila... Hahahha.. (kasar gila ayat aku.. Hahaha) Aku cakap semua manusia dalam dunia ni gila sebab.. Sebab.. Ada beberapa sebab yang membuktikan manusia gila.. Antaranya :
Ada orang dekat sebelah tapi masih nak bercakap dengan telefon.
  • Buktinya, korang call-call orang tu.. Ada orang kat sekeliling korang tapi korang tetap bercakap dengan telefon.. Tak nak bercakap dengan orang yang ada kat sekeliling korang.. Tak ke gila tu.. Bercakap dengan telefon.. Hahahaha... Telefon yang bersuara..
Baca SMS jek mesti ketawa, marah, bengang, nangis dan macam-macam reaksi lagi.
  • Buktinya, ala.. Korang ni macam tak tahu jek.. 100% pengguna SMS akan bercakap seorang diri depan telefon mereka dan mood dorang akan berubah mengikut SMS yang diterima.. Kalau SMS lawak, korang ketawa. SMS cari gaduh korang bengang.. Bukti yang kukuh ada kat diri korang sendiri.. Hehehe...
Hah, itulah antara sebab ramai manusia dalam dunia ni gila.. Ada lagi, chat / komen kat facebook, korang ketawa, marah, nangis.. Bercakap dengan anak patung dan banyak lagi.. So, korang semua gila termasuklah aku.. Hahahaa...

Tapi gila kita ni adalah normal dan tak perlu masuk hospital mental sebab kita gila kerana kemajuan teknologi dunia sekarang ni.. Bukan gila yang boleh buatkan kita masuk hospital mental.. Hehehe..
p/s : korang jangan serang aku lepas baca entri ni ya.. Hahaha.. Korang gila kategori mana?? Jom kita teruskan menggila.. Hahaha.. Selamat Hari Gila sedunia :) (ada pula hari gila sedunia.. suka-suka jek aku.. hahaha)

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

8 orang doakan kunci locker berjaya:

Rosalia said...

alamak sy gila la ni? cis:P hahaha sy mmg ske gelak senyum ngs dpn lappy n hp.huahuahua

ascil.punye.lah said...

wahhh tak sangka aku gilaaaa!hahaa

Saddila said...

lahhh . gila rupanya kaum kerabat kita . haishh .

haha

Misz Azney said...

sy pon gila jugk?? makk aii. . baru tau, . tergelak sowang2 bace ntry gila nieyh. . suke3 nan entry awk nie

Eyda Syahida said...

oke sekarang wa yang gile sebab senyum2 gelak2 time bace entry lu. haiyyaaa... >.<

hafiz hafizol said...

----------->>>

GILA GLAMERRR !!!!!!!

anayue said...

dah lama dah aq taw yg aq ni gila..

RinsyaRyc said...

--------------------->>

Gila baik hati!!!!!