page kunci locker

Saturday, October 15, 2011

perhatian ben ashaari, peminat anda ganggu hidup saya !

Assalamualaikum

Aku panas gila dah sekarang ni.. Ingat tak aku pernah buat entri pasal blogger otai SMS aku marah-marah dan ugut aku?? Tak ingat dan tak baca lagi?? Baca ni.. KLIK LINK INI !!

Dah baca?? Hah, gila kan sampai ugut-ugut aku.. Dalam SMS tu yang aku tutup nama tu adalah ben ashaari.. Ya, dia marah aku tulis pasal ben ashaari ! Ni aku nak cakap.. Aku ada mention sesiapa ke dalam entri yang ko marah sangat tu?? Mana ada ! Pffftt betul ko ni.. (kan aku dah mencarut)

~ ehsan pak google ~

Dah lama juga aku tak aktif berblogging sebab blog aku baru lagi tukar domain dan masih kena mula balik dari awal.. So, sepanjang aku stop ni member aku yang famous setaraf dengan ben ashaari tu tak la ganggu aku.. Dia diam.. Ni tiba-tiba aku update la juga walaupun tak sekerap dulu, aku update sekarang 2 entri or satu entri jek.. Tiba-tiba jek dia SMS aku lagi.. Ppppfffffftttttt !!

SMS cakap " kali ni ko nak hentam siapa lak? ben lagi? ke nak hentam aku? ".. What the fish !! Jangan jadi bangsat la weyh.. Aku tak ada buat entri apa-apa pun lagi ko dah buat aku panas.. Ko tak nak aku burukkan nama ben tapi ko desak aku.. Please ! Ko yang paksa sampai aku buat entri terus mention jek..

Wahai kawan ku, ko tolong jangan kacau aku boleh tak?? Ko jangan sampai aku tulis pasal ko terang-terang dan jangan sampai aku tunjuk SMS ko lagi macam entri sebelum ni. Blog ko dah la maju, jangan sampai aku burukkan nama blog ko dengan perbuatan ko tu.. Aku tak buat sebab aku sabar ko kawan aku, jangan sampai aku buat bro..

Dah la ramai kaki kipas ben ashaari ni ganggu aku.. Tak habis-habis cari pasal.. Dulu ada sorang budak perempuan tak habis-habis komen status or post aku kat facebook cakap nak bongkarkan itu ini.. Siap cakap dah print screen semua.. Aku sendiri tak tahu apa yang dia nak bongkar tu dan dia ada komen mengaku dia peminat setia ben ashaari.. Ni salah satu komen die.. Aku tak nak tunjuk semua..


PERHATIAN : Ben ashaari, saya tahu bro mungkin tak tahu apa-apa dan mungkin bro tak suruh pun dia buat macam ni tapi please suruh peminat bro tu stop dari ganggu hidup saya.. Saya tak nak gaduh tapi seolah-olah dorang desak saya benci bro.. Tak habis-habis dorang sebut nama bro sedangkan saya tak buat entri mention bro pun.. Cakap saya macam-macam dengan guna nama bro.. Tolong suruh dorang berhenti !!
p/s : tolong berhenti ganggu hidup aku, tahap kesabaran aku dah nak limit dah, jangan sampai aku susahkan hidup ko..

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

26 orang doakan kunci locker berjaya:

Ku Azhar said...

aiyookkk.......hehehe kesian abg ben..free je involve dlm nie...sabo ye kunci :)

MaiRa QuEeN said...

orang2 tu ialah golongan yg kurang mentalitinya...sabo je la.

Awie Omar said...

Dunia blogger ni tidaklah seluas mana. Masing2 ada kelebihan dan masing2 ada kekurangannya. Kunci Locker seorang yang berani memberikan pendapat. InsyaAllah, segala yang benar pasti dapat ditegakkan. Keep bloging Bro!

Eyda Syahida said...

sabo yep? dye jeles ngn awk letteww.. ;)

fierul said...

biasalah kunci .. kita uat jahat org mgata .. kita tak uat pon org stay mgata .. ko sabr je erk ..

AcidFlynN Wraith said...

adoi.. entry yang berbaur nescafe. dia punya periuk dia jaga, kita punya periuk pon kena jaga. apa salah kita makan sama2 dalam satu periuk? macam dialog Jaga Singh dalam seniman bujang lapuk. pepon banyak bersabar.

Pendamba Mawar said...

erm.ni main2 ke betul2

kunci locker said...

pendamba mawar : ini betul2 la...bkn main2...

tieka said...

biasa laa tu...die tu fans bro ben...sbq..diorng xtau sapa kann.

Puteri Biru said...

siapa BEN ASHARI tu?.. pemenang anugerah bintang popular ke?

azrijohan said...

alolololoooo...
cian kau kunci

Ana Farhana said...

huuu.. pn bole ? adehhh.ape daa.. relax2 sudaa..

Saiazuan said...

abaikn diorng.. sabar k

Shuhaida Subri said...

cerita panas pagi2 yang sejuk nih.. hehehehe.. sbar la yer.. Aii.. sy pembaca baru blog awk nih.. Salam kenal dr sy!

Miyra Adrenalin said...

kunci loker : bermakna kau terkenal beb. ahahaa. sabo je lah. buat baik di balas baik, buat jahat di balas jahat. buat tak tahu? tahap kesabaran meningkat. kau jugak yang untung.

kim heeruul said...

dah ada hater nampak.keh keh keh

Farrah yong said...

Weyh , sapa perempuan kepoh tu ? urghhh . toksah la fanatik sangat si minah nie pun .

jaga kain diri sendiri sudah la . yang kawan ko satu . tahu la retis . tak payah nak ugut bagai.

rosak kan nama "retis" itu sendiri . sepatutnya kena bagi contoh la . bukan nak maki hamun bagai .

aku tak nak berpihak sesiapa . bagi aku . biar bnda ini berlalu . tak payah nak ungkit2 bagai .

Anonymous said...

kunci locker...awak ni slu wat entry panas2 erk...mcm nak cri publisiti pon ada...naper rmi sgt blogger tk suka dgn awak?sbb awak suka cari pasal dgn dorang.....menyampah laa baca blog awak ni!