page kunci locker

Friday, October 14, 2011

lu dah pehal lak ni !

Assalamualaikum

Hm... Kenapa dah pula ni? Apa dah jadi ni? Bikin guwa panas la.. Agak-agak la.. Hmmm.. Apa dah jadi kat aku ni? Apa? Grrr... Panas la ! Kenapa aku tak dapat buat entri yang menarik lagi dah ni?? Grrr...

Dari aku mula tukar dot com hari tu, aku dah macam hilang identiti pula.. Apa yang hilang? Ofcoz aku hilang cara penulisan blog aku.. Aku dah tak boleh nak taip entri.. Bila aku taip jek, dah sampai separuh, aku stop.. Aku rasa macam entri tu tak ok dan tak sesuai untuk aku post.. Semua tak kena, itu tak kena, ini tak kena.. apa nak jadi dengan aku ni??

~ehsan pak google ~

Apa yang buatkan aku jadi sampai macam ni??!! Idea tak ada, bila ada idea, tak berani nak post sebab aku rasa entri tak sesuai dan merepek, aku delete balik.. Taip entri lain pun jadi benda yang sama.. Macam mana ni, siapa boleh bantu aku cari identiti aku balik? Aku rasa ni semua sebab hati aku dah mati.. 

Aku dah tak rasa apa dah kat blog ni, aku tengok blog macam tu jek, bila blogger famous mai komen pun aku tak rasa apa dah.. Kalau dulu aku sampai nak melompat walaupun blogger tu banyak kali mai komen.. Kenapa ni.. Apa dah jadi.. Nak nangis bila rasa hati ni kosong.. Kosong sangat-sangat.. :'(
p/s : betul-betul perlukan bantuan sekarang ni... huhuhuu :'(

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

3 orang doakan kunci locker berjaya:

MaiRa QuEeN said...

kau tulis je ape kau nk tulis..ni kan blog kau...nape kau risau tak sesuai pulak??kau mmg dah laen la..kau x fun2 mcm dulu...

AcidFlynN Wraith said...

kalau aku pulak kan.. tengah2 menaip ni tetiba potong setim tengah jalan, memang aku save sebagai draf je. hahaha pastu bukak baru, taip yang lain pulak. bila idea tu dah dtg aku sambung balik yang draf aku save tu.

afzalsukasuki said...

entry yang ko nak buat tu kena bersesuaian ngan mood ko.macam aku bila tetiba setengah jln hilang mood,aku save dlu.then aku keluar lepak2 jap.balik aku hadap lappy aku rasa aku nak buat entry apa.sedih?kelakar?serius?semuanya depends on mood bro :)