page kunci locker

Wednesday, October 19, 2011

contest the garang : saya seorang superhero

Assalamualaikum


Jom join contest ini, klik gambar untuk pergi ke blog pemilik contest..

Superhero yang aku pilih :

~ Avatar The Last Airbender ~

Avatar ini adalah cerita pasal seorang budak (tak budak sangat sebab dan 112tahun ) yang merupakan harapan kepada semua manusia dalam keempat-empat element iaitu angin, air, tanah dan api.. Avatar boleh menggunakan keempat-empat element untuk menyelamatkan dunia dari kuasa jahat Firebender. Avatar ini juga boleh masuk ke dunia roh untuk berkomunikasi..

Kenapa aku pilih avatar :

Aku suka cerita avatar ni.. Dan kalau boleh aku nak jadi avatar, kenapa?? Sebab aku boleh kawal 4 element api, air, tanah dan udara. Senanglah hidup aku kalau aku boleh guna kesemua bender ni sebab yang pertama, aku boleh tolong orang kalau tanah runtuh, banjir, kebakaran dan sebagainya.. Kedua, aku boleh sembuhkan luka or apa-apa sahaja kat badan dengan kuasa waterbender, tak payah susah-susah sapu ubat dan pergi hospital.. Hehehe. Ketiga, aku boleh tutup mata jalan rasa pakai kaki jek. Dan boleh juga aku pertahankan diri dengan element ni.. Hehehe...

Dan yang paling penting, sebab Saya Seorang Superhero.. Aku nak jadi Avatar sebab aku nak jadi harapan semua orang, aku nak satukan semua orang, aku nak buat semua orang gembira dan senang jek tanpa peperangan dan sebarang kekecohan.. Aku nak dunia ni aman, aku macam Avatar ni juga, tak nak budak kecil dan perempuan jadi mangsa.. Aku akan lakukan yang terbaik dan cuba apa yang terbaik untuk elakkan pergaduhan dan peperangan demi semua orang.. Itulah gunanya SUPERHERO.. Penyelamat untuk semua orang ^_^

Jom join, KLIK <-- klik untuk ke join contest ^_^
p/s : harap aku menang.. sebab aku nak jadi superhero.. hehehe, dan aku wish korang good luck juga.. semoga korang pun menang ^_^

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

8 orang doakan kunci locker berjaya:

Eyda Syahida said...

go iwan go!! gud luck.. taktau nk wat ape... (@___@)

Rosalia said...

gud luck:) ske tgk avatar dlu :D hih

RinsyaRyc said...

<--- suke sailormoon..

AcidFlynN Wraith said...

ada ada complete episode Avatar : The Legend of Aang. Best ni. tak sia sia aku download. hahahahha

tieka said...

good luck..kalu dpt hadiah domain tu..bgi kt akak ek?? :P

Suwaibah YS said...

huhu..avatar tu.. ehhe :)

btw, akak ade contest
free2, jom join

http://suebaharuddin.blogspot.com/2011/10/contest-joyful-moment-with-sweetsue.html

thanx a lot

RinsyaRyc said...

stalking here! p

#larikkkkk~~