page kunci locker

Thursday, October 27, 2011

padah bercinta senyap-senyap dengan artis...

Assalamualaikum

Hai korang, lama betul aku tak update. Rindu tak? Ala, kesiannya korang rindu kat aku.. (perasan) Ok, sorry la ya sebab aku punya idea dan mood lari kerana aku sedang bercuti.. Lama dah tak balik rumah, bagilah peluang aku nak bermesra dengan family aku.. Hehehehe...

Ok, balik pada cerita. Tadi aku tengah main facebook, chat dengan member-member la kan sebab lama tak contact, fon aku pun tak ada kredit.. Tiba-tiba aku dapat something dari seseorang.. Dia post link kat wall aku. Ni link dia post..


Aku tak syak apa-apa pada mulanya.. Dan bila aku klik jek, sungguh aku terkejut beruk bila aku scroll ke bawah.. Muna Rahimah !! Apa yang si Muna ni buat, berani gila dia sebar benda ni.. Mati aku.. Usyah gambar bawah ni...


Berani betul die buat macam ni.. Tidak !! Ni la padah aku bercinta senyap-senyap dengan artis, kan dah jadi macam ni.. Gambar aku dengan dia disebarkan kat blog sampai macam ni sekali.. Wahhh... Kan dah reporter semua call aku tanya betul ke tak ni.. Aiyaaa.... Nasib la artis ni dah ajar aku kalau reporter tanya jawab jek "no komen" Hahahhaha....

Tapi memang over la.. Aydah, apa nak buat.. Kita dah kantoi, tu la awak artis sangat.. Kan dah kantoi kisah cinta ni.. Hahahaha... (mati kena cepuk gak aku ni karang) Aydah ni artis internet, penyanyi.. Tak kan korang tak kenal kot.. Aku dapat kapel artis cantik, ko hado?? Gak ado.. Hahahaha... Layan ~~~ :P
p/s : kisah cinta ni tak benar. Reporter, sila jangan contact saya lagi.. Tapi artis ni cantikkan? kalo betul-betul dapat kapel ni memang untung la aku.. Hahahah

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

12 orang doakan kunci locker berjaya:

nurul diana said...

ehem ehem hahahah :P

RinsyaRyc said...

untungla kapel dengan aydah.. padahal ZME pakwe dia gak, IK pom,

--->Single je.. kih3

noraauliyya said...

RinsyaRyc : haha dah kecoh kat SB..

aydah ahmad said...

errr ><

muna laa niii ><
okayy ! no komen no komen no komen ><

Eyda Syahida said...

bhahahahahahahaha


sengalla korang ni kann... semoga berbahagia! wakakaka

RinsyaRyc said...

nora: apesal kat saya pulak.. ? haha.. ayat untuk kunci locker mana?

aydah ahmad said...
This comment has been removed by the author.
Ezzattie said...

peminat setia kunci locker
*bunuh diri*
--------->

Farierahasanz said...

hahaha...

untung laa ade gosip panas =P

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

xleh blah.....hihihi./.due2 retiss wooooooooooooooo

Farrah yong said...

ehem3 !!!

lau betul apa salahnya kan ? hahahaha