page kunci locker

Friday, September 23, 2011

what the f*** punya traffic alexa.com !!

Assalamualaikum

Hai korang.. Hah, mesti terkejut aku buat entri mengamuk lagi lepas aku dah tutup blog seminggu.. Hahah.. Mana boleh aku diam, aku ni kan kaki ngamuk.. Jangan nak sentap.. Hahaha.. Korang nak ngamuk silakan la, nak marah aku silakan la.. Tapi aku nak tulis gak entri ni sampai habis sebab kalau tak habis macam mana korang boleh baca entri ni... Kan3.. Hahahah...

What the fish punya traffic alexa !! Aku bengang gila.. Aku penat naikkan blog aku.. Aku penat dok naikkan traffic aku.. Macam nak gila aku naikkan blog aku sampai rangking yang sangat bagus dalam Malaysia, alih-alih hilang macam tu jek.. Hah !! Tidak !

Ok, nah aku bagi korang gambar yang aku dah printscreen.. Tengok la rangking aku yang dulu dan sekarang macam mana.. Memang sengal la.. Aku tak suka.. Tak suka...


Nampak? Tu rangking aku masa aku guna blogspot dulu.. Tapi ni lepas aku tutup blog seminggu la.. Sebenarnya 800 tapi dah seminggu tak update terus die jatuh 29 anak tangga.. Hahaha.. Cepat gila jatuh.. Dan lepas ni bakal jatuh dan jatuh lagi.. Ok, yang ni memang aku tak suka gila... Aku penat-penat naikkan rangking blog aku.. Aku penat-penat taip entri gila ba** tapi akhirnya rangking aku jadi yang bawah ni..


Taraaa... What the... Memang over.. Aku tacing-tacing.. Masa nak tukar dulu aku tak fikir.. Aku main tukar jek.. Aku ikut suka hati aku jek tukar dari blogspot kepada domain dot com.. La ni rangking traffic aku kosong.. KOSONG !! Tidak !! Aku nak nangis.. Kalau la aku tak tukar dulu kepada domain.. Aku sabar dulu.. Pastinya aku dah dapat masuk TOP 50 BLOGGER MALAYSIA dalam bulan Oktober or November nanti.. (ok aku perasan sendiri..) Tapi sebab terburu-buru.. La ni aku dah terlepas peluang.. Arrgggghhhh !!

Ok, jangan marah.. Aku tahu la kalau tukar domain memang kena mula dari awal balik.. Just aku nak luahkan perasaan.. Blog aku kan.. Aku punya sukalah.. Hahaha.. Tapi aku dah melepas peluang masuk Top Blogger.. Sedihnya.. Aku kena mula dari awal balik,.. 10bulan kot aku blogging baru dapat rangking macam tu masa blogspot.. Ni dah tukar domain berapa bulan pula?? Adakah 3bulan jek macam dorang tu semua yang dah maju? Entahlah.. 

Allah jek yang tahu masa depan.. Apa-apa pun aku akan usaha demi kejayaan blog aku.. Doakan blog aku berjaya masuk Top Blogger dalam awal tahun depan ya.. Amin.. Thank doakan.. Love u all.. Heeheheh...
p/s : Padan muka aku, lain kali fikir dulu sebelum tukar.. Kan dah kena mula balik dari awal.. Sadisnya.. Huhuhu.. :( 

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

16 orang doakan kunci locker berjaya:

Farrah yong said...

huhuhuhu , kan ramai yang kata lau tukar domain , semua kena start dari awal kan ?

takpe , usaha tangga kejayaan !

Tcca Anuar said...

tapee.. setiap dugaan pasti ada hikmahnya. betul tak?

THINK POSITIVE!

Pendamba Mawar said...

tukar domain lagi cepat naik nanti.rilex ar.. ni mungkin kali terakhir aku kat sini.law kau tak tukar setting open tab fan page ko tu..:)

terima kasih.semoga berjaya dalam dunia blogging

Tips Tricks Blogger said...

Don't worry In one month your traffic ranking will be the same as your blogspot domain. Since alexa count the daily traffic. How many uniqe visitor per day and demography. So you will get your old traffic rank.

kunci locker said...

wah...thnk korg...insya-Allah pasti blh...terima kasih :)

nurul diana said...

ehh bila tukr domain , cehh !hahaha

kunci locker said...

nurul diana : wahai adikku yg manis,..bru jek ari isnin ari tu...hehehe...malu cek..wakakakak

kyrul said...

mmg brubah la ====

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

cayok cayok . . . toing toing . .

Anonymous said...

eyeekkkkkkkkk

faizlaster said...

jgn bmbg...kejap je nek ranking tu...ok...ehh..ko guna domain pe???aku pon nak tuka gak ler...

RinsyaRyc said...

itulah... mengada lagi nak tutup blog.. muahemohemohemo...


http://bulatmata.blogspot.com/

Sya Isya said...

biasalah tu, tukar domain, tapi nanti cepat je naik, penangan blog lama. :D
p/s: Wah! target top blogger tu. Good luck!

kunci locker said...

heheh...tq2..insya-Allah..terima kasih ye..hehehe