page kunci locker

Friday, September 23, 2011

blogger yang baik hati... ^_^

Assalamualaikum

Hai korang.. Semalam aku ada buat satu entri pembuka untuk blog aku yang masih baru sahaja dibuka semalam.. Hehehe.. Kegembiraan rasa hati bila aku dapat balik buka blog aku selepas seminggu diam jek.. Gila bosan aku bila tak ada blog..

Hari-hari hidup aku macam orang tak ada kerja.. Dok baring, makan, layan lagu, buat asgment dan layan kepala gila-gila member-member.. Hahah.. memang tak ada life aku rasa sepanjang minggu aku tanpa blog.. Aku online pun aku tak tahu nak buat apa.. Nak layan facebook? Facebook dah gila sekarang asyik nak update jek.. Nyampah.. Aku jarang sikit dok depan FB, kalau duduk pun ping blog dan tegur member-member jek la.. Hahahha...

Rindunya kat blog ni.. Akhirnya dapat gak aku buka blog ni.. Hehehe.. Oh ya korang.. Sesiapa yang pernah follow aku.. Korang boleh lah unfollow dan follow balik.. Kalau tak nak pun tak apa, tapi korang tak dapatlah update baru blog aku lepas ni.. Hehehe..
p/s : Bosan tol entri ni.. Aku dah lama tak menulis, tak tahu apa yang aku nak sampaikan.. Hahaha.. Layan ~~

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

6 orang doakan kunci locker berjaya:

azrijohan said...

ape laaa

nih aku nak tunjuk Facebook baru..versi timeline.best woo

sini--> http://azrijohan.blogspot.com/2011/09/jom-bertukar-kepada-facebook-timeline.html

Cik Kuntum said...

aik nak khabor itu aje ke? citt

nurul diana said...

puas hati aku , hahhhaha

AwEk KeLaTe said...

dot com bbyr ke adk terrrrrrrrr.. he2... selamat berblog kembali adk.. tggu cerpen ni.. hahhahahha