page kunci locker

Saturday, September 24, 2011

pop-up buat aku sentap, malu. dem u !

Assalamualaikum

Hai pembaca kunci locker yang baik hati.. Kunci locker buat entri ni bukan nak gaduh or apa-apa la.. Kunci locker just nak maki hamun pop-up yang menyusahkan Kunci locker dan pembaca yang terkena sejak blog ini dibuka kembali kemarin.. Sentap kot.. Sentap sangat-sangat..

Asal aku nak sentap lak? Sebab ini pertama kali blog kunci locker problem sampai kena tegur dengan ramai blogger.. Ramai yang tegur, kat shoutbox, komen entri dan juga facebook.. Ok, malu kot aku.. Pertama kali blog aku jadi macam ni.. Ok, sebelum ni aku memang tak tahu apa-apa, orang tegur aku tak kisah lansung, sekarang aku dah reti banyak jugalah.. Aku dah pandai sebab baca banyak entri pasal blog.. Dah ada banyak ilmu boleh pula aku punya blog problem.. hahaha.. Malu aku..

Ok-ok jangan jerit, aku tahu aku tak khatam dan tak banyak ilmu lagi.. Banyak lagi aku masih tak tahu.. Hahaha.. Korang ni tak bagi peluang lansung aku nak mengembang.. Wahahaha.. Apa yang jadi sampai aku kena tegur?? Usyah gambar bawah ni..


Hah, kemarin aku baru buka blog, aku ping entri baru.. Alih-alih ada kawan blogger yang prihatin iaitu Yana Nanako, dia post gambar ni kat wall aku.. Oh ok.. Aku terkejut sebab hari tu dia seorang jek yang mengadu.. Aku tak perasan lagi.. Aku tag semua orang yang aku kenal yang buka blog aku, dorang cakap buka biasa jek.. So, yana nanako ingatkan salah laptop dia.. Adus..


Then aku buat lagi 1 entri dan tengok ping blog ada seorang lagi kawan pendamba mawar mengadu dan bagi gambar printscreen tu.. Ok, what the fish.. Aku terus blur.. Asal lak jadi macam ni.. Aku pun minta tolong la orang yang baik hati cantikkan blog aku yang dulunya hodoh.. Hehee.. Dan aku siasat baru aku perasan memang betul ada pop-up tab yang akan buka banyak-banyak tab kalau sesiapa yang klik blog aku..

Tapi alhamdulillah dengan kepakaran Fahmi Mahat orang hebat ni.. Blog aku dah selamat.. hehehe.. Dah tak ada lagi pop-up tu.. Ni korang buka blog ni dah tak ada dah kan.. Biasa jek kan.. Hehehe.. Ok, semua dah kembali normal..

Maaf kepada semua pembaca, kepada Yana Nanako sebab buat ko fikir laptop ko yang problem.. Maaf ya semua.. Kalau ada apa-apa lagi yang menyusahkan korang nak buka blog ni bagitahu, aku cuba betulkan.. Heheehe.. Thank sudi baca entri merepek ni.. Kih9..
p/s : Aku terharu sebab  ramai yang prihatin kat blog aku ni.. Sayang korang semua.. Peace (^_^)

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

9 orang doakan kunci locker berjaya:

AwEk KeLaTe said...

patut ptg tadi akak pun jadi mcm tu gak.. ingat ke pc yang hang sbb tak ttp dari siang tadi smpai skrg huhuhuhu..

Noraien said...

aien bukak okay jee :D


#cantik laa blog (:

azrijohan said...

peh,x mention name aku pon kan..huhuhu ;p


http://azrijohan.blogspot.com

Farhan Hanif said...

alang2 dah tukar domain baru, taknak buat apa2 contest ke? hahaha

yad'z said...

ahaha... dot commmmmmmmmmmmmmmmmm....

cik Beskod said...

patut la x dpt nak bukak semalam.. rupanya akan bnyak pop-up yg keluar

izzah zubir said...

waaa domain baruu..baru prasan ..hehe...

ieyza afieyna said...

yeke ?? sebelum ni bukak ok je,,, hurm..