page kunci locker

Saturday, September 17, 2011

lelaki ini jadi gemuk setelah.........???

Assalamualaikum

Hai kawan-kawan.. Aku tak nak tulis panjang.. Tapi aku nak tunjuk kat korang sesuatu.. Seorang lelaki yang hensem tampan dan bergaya jadi gemuk dalam sekelip mata apabila dia melihat sesuatu yang ditujukan kearah mukanya.. Sangat memelikkan dan mengejutkan semua orang.. Marilah kita usyah..


Rupa sebenar sebelum di tujukan sesuatu kearah mukanya dan bawah ni wajah setelah dia...

//

//
//
///
///
//
//



//
//
//
////
///
///
//



//
//
//





Taraaaa... Hahahaha... Inilah dia rupa lelaki tersebut apabila ditujukan rupanya dengan Samsung Galaxy S.. Hahaha.. Wajah ini telah di edit oleh Samsung Galaxy S.. Power tak teknologi masa kini? Boleh lakukan apa sahaja termasuk bogelkan gambar seseorang.. Opsss... Errrkkk... heheheh :P

Dah macam kodok lak aku tengok muka aku ni kan.. Cam haram.. hahaha.. Muka tak malu post entri diri sendiri yang sungguh memalukan ini.. Hahaha.. Korang berani buat macam ni?? Jom kita ramai-ramai buat muka gemuk.. Hahaha.. 
p/s : Kalau nak post gambar kat blog pastikan ada trackmark ok.. Nanti ada orang pedajal padan muka.. Hehehe... Peace :)

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

12 orang doakan kunci locker berjaya:

zulayha aziz said...

ok..da dpt bayangkan rupa gemok kaw...!

haniada said...

hahaha
entri yang menarik.. :D

ansarz said...

hm.. mane tempat nk follow nih??

yad'z said...

locker #sengetttt!! hahahaha

nabila said...

Hahaha..
Rupa 5Bulan akan datang...

Eyda Syahida said...

oke dah guling2 ni. =='

Anonymous said...

bolehlah tahan.....klu cam tu jgn gemuk...hahahahha

kunci locker said...

anonymous : hahahaa...nasihat yg bgs..tgok ats tu...nabila ckp aku lg 5bulan jd cmni..hahaha

abez la aku..wakakaka

hisham said...

bagus gak idea nko nih.... bleh uat contest... buh hadiah Ipad kalo menang

Rien Rose said...

HAHAHAH badan xdak? muka ja?