page kunci locker

Saturday, August 27, 2011

yuyu zulaikha tak mengaku ada peminat(fan)...

Assalamualaikum

Hah, mesti korang pelik.. Asyik Yuyu jek yang aku tuliskan. Sikit-sikit Yuyu, dah masuk 3 kali dah aku tulis pasal Yuyu ni.. Hahahahha... Yuyu Zulaikha.. Aku suka blogger ni, biarlah aku nak tulis. Kih3..

Ok, dah lari topic.. Apa yang aku nak share kali ni pasti akan menitis air mata korang apabila dapat tahu.. Terutama kepada peminat Yuyu Zulaikha seperti aku ni.. Mesti nangis punyalah sebab aku nak bagitahu korang yang Yuyu tak mengaku korang semua ni peminat dia.. 

Ya, Yuyu Zulaikha tidak mengaku korang semua peminat dia.. Sedih tak? Tacing tak?? Aku sampai menitis air mata bila baca komen dari Yuyu... Huhuhuhuhu... Naak tahu dia komen apa?? Meh baca bawah ni..

//
//
.//
//
/

//
//
//


//
//
//

~ aku bagi besar senang korang nampak ~

Hah, menitis tak air mata korang? Menitis tak? Menitis air mata gembira kot aku bila baca komen Yuyu Zulaikha semalam kat entri aku yang ini tajuknya Macam ni Yuyu zulaikha rupanya.. Korang boleh baca sendiri kalau korang tak percaya.. Dua kali Yuyu datang komen.. Heheheh..

Aku nak cakap ni.. Yuyu Zulaikha.. Saya bangga ada blogger macam awak sebab walaupun blog awak maju.. Follower ramai, traffic mesti tinggi.. Tapi awak tetap layan kawan-kawan awak.. Awak tetap aktif kat fan page awak.. Berkenalan dengan kami blogger-blogger baru ni.. Waaaa... Menangis aku.. Yuyu cakap kita semua ni kawan dia.. Bukan peminat dia... Korang pun mesti terharukan.. 

Jarang ada blogger famous yang aktif kat fan page dorang dok layan orang yang datang komen.. Dorang selalu tulis jek post kat status lepas tu tinggal sebab dorang tahu akan ramai yang komen.. Dan jarang blogger famous cakap peminat dorang tu adalah KAWAN dorang.. Ayat ni yang sebenarnya kami nak dengar, dengan ikhlas ya.. Bukan saja nak cari publisiti murahan.. Hehehe..

Walaupun aku tahu ramai lagi blogger famous yang layan peminat-peminat dorang tapi aku tetap nak minat Yuyu sebab dia anggap aku kawan bukan peminat.. Dia tegur jek aku.. Hehehehe.. Terima kasih Yuyu..


~ nampak? ~

Oh ya, Yuyu Zulaikha follow juga blog aku.. Waaa.. Bangga sat.. Opss... Entri ni bukan entri aku nak membangga diri ya tapi aku nak bagitahu korang semua yang Yuyu cakap kita ni kawan dia.. Hehe.. Tapi dah kebetulan nak tulis, aku tulis jek la terus ni. 

Ucapan buat Yuyu zulaikha : Thank sebab sudi follow blog saya dan Selamat Hari Raya dari saya dan blog saya yang tak seberapa ni.. :)
p/s : korang semua, jadilah blogger yang baik dan baik hati ya.. Jangan risau, tak luak pun traffic dan follower korang kalau korang yang famous-famous ni bergaul dengan blogger baru macam kami.. Malah orang akan lagi suka dan lagi bertambah maju blog korang.. Renungkan.. Jangan dok marahkan haters yang tak suka blog kita sedangkan kita tak cuba baik dengan semua orang.. ^_^

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

16 orang doakan kunci locker berjaya:

cik Beskod said...

wah best nye.. hehe.. yuyu anggap kita semua kawan.. awwwwwwww.. terharu seyh hehe :) ngee hehehe

Muslimah Optimis said...

so swwet lah yuyu.. sat nak pi singgah blog dia

muhamadsufian89 said...

ni kali kedua aku komen pasal yuyu. kalau yuyu baca lagi komen aku, aku nak bagitau aku suka yuyu. hehe #okbai <-- nak yuyu follow jugak. haha

kunci locker said...

cik beskod : hahaha...sme r kita...sy org pertama bce komen die sbb die komen blog sy...sy terharu...dah la mse tu nak blk...waaa...terharu jd kwn yuyu...heheh

kunci locker said...

muslimah optimis : yuyu mmg sweet...hehee

kunci locker said...

muhamad sufian : cis...nk minat jek blh...suka tak blh...wakakakaka...

Myung Dae said...

Untunglaaaa YUYU folloq. Aku dia komen je tapi tak follow. HAHA (^_^).TAHNIAH !!

AesyaZealous said...

xtau la yuyu follow blog aku ke tak..sedihnyee..dulu rajin komen, skrg cm senyap je..sbb aku pn dh lame tak gi blog yuyu..hhoohoo

kunci locker said...

Myung dae : untung la yuyu rajin komen...heheheh

kunci locker said...

aesyaZealous : haha..rjn2 la mai komen blog yuyu ye <-- tlg promote utk yuyu...hahaha

ala, kita tak leh harap yuyu komen semua blog sbb die pun bz dan tak mgkn blh layan semua kwn blogger die yg ramai ni..so fhm2 la ea...hehehe

Tcca Anuar said...

yuyu kuh sangat baik. setiap kali post dia mesti nak baca.. hehe

Pendamba Mawar said...

untungla yuyu singgah komen..lalla..:)

Nyamuk Terbang said...

ouhh yuyu my sister
nsb aku xdk abg
kalau x aku buat kak ipar
huahuahua

SyazwanSarawak said...

minat gak. nak sain dia sangat2! >.<
hikhik

alin said...

wah..bestnye..blog yuyu best!!


recent post;
mood raya..

Love hurt aeNnn said...

yuyu memang baek hati.. suke sangat kawan dengan dia.. dalam masa yang sama saya sayang yuyu zulaikha comeii tue.. :)