page kunci locker

Friday, August 26, 2011

bila zme ahmad shahruddin mengaku dia gay !

Assalamualaikum

Hah, aku ingatkan hari ini aku ta k dapat update entri lansung sebab aku nak balik kampung dah. Aku malaslah nak update, cuma aku nak baca entri orang dan aku datang komen. Yang mana nampak aku datang komen tu korang kira bertuah la ya sebab aku sempat mai komen walaupun  aku sibuk kemas bilik dan barang nak balik kampung.

Ok ni panas ni. Tadi sedang aku dok main-main di group Sahabat Blogger. Tiba-tiba ada mamat ni.. Nama Fb dia Zme Ahmad Shahruddin tapi ni aku link kan ke blog dia.. Dia dengan muka tak malunya telah mengaku kepada semua yang dok komen-komen tu bahawa dia gay ! Hahahaha.. Tak percaya?? Mai tengok bukti komen yang aku print screen.. Hahaha..

~ klik untuk lebih jelas ~

Eh, komen tang mana pula dia mengaku dia gay ni? Hahahaha... Aku yang mula dulu ayat gay tu. Damn ! Hahaha.. Tapi aku tak gay ok ! Hahahah... Saja nak gurau alih-alih mamat ni ngaku dia gay ! OMG ! Tidak... Bulan puasaa ni wey, ang jangan dok wat lagu ni. Sat g semua orang kena bencana ! Grrrr...

Bila ditegur, dia cakap lagi. Bawah ni buktin komen.

~ klik untuk lebih jelas ~

Hah, dia siap bagi makna GAY lagi. Hampeh, nak ngaku gay pun agak-agak la. Janganlah macam ni sekali. Ko gay pun tak perlu nak buat kenyataan terang-terang cam tu.. Hampeh.. Aku yang takut nak komen dengan ko. Dah la lepas tu ko terus add FB aku. Oh no... Tidak.. Aku tak terima... Grrrr...

Ok, insaf la wey. Bulan puasa pun ko dok wat benda ni. Dosa tahu. Dosa ! Hampeh.. Grrr... 
p/s : entri ini hanya gurauan semata-mata. Dia bukan gay la. Hahaha.. Kita orang saja nak buat gempak, nak tengok ramai tak nak tahu dia ni gay.. Hahahah... Jangan marah. Zme Ahmad, ko jangan marah aku kalau lepas ni orang cakap ko gay. Hahahah.. Kalau dorang sengal memang dorang caya ayat atas tu.. hahaha

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

19 orang doakan kunci locker berjaya:

Nyamuk Terbang said...

aku bru nak tackle
hampeh btl haha

tieka said...

HAHAHHA..caya laaa..

kunci locker said...

nyamuk terbang : hahahah...cis..ko semua laki ko nk tackle...hahaha

kunci locker said...

tieka : ahahaha...ni baru bahan betul...wakakakak

Zul Fattah said...

kurang asam.. ingat betul dah tadi.. =.=

kunci locker said...

zul fattah : haha...sje jek nk tarik org bce...kih9...

fierul said...

hahaha ta bole blah . :)

Eena Arrina said...

hahah.mmg sengal la aku.

gadissorban said...

hahah.. x tahan.. tajuk gempak r..

mia asma mohd zuki said...
This comment has been removed by the author.
mia asma mohd zuki said...

haha.. gay means happy. da agak da. tengek la ko. mula2 baca ta click utk tumbesaran lagi. ingatkan apa . bila baca habes nk je cepuk kunci locker.

Cik Bell said...

hahah sengal..chOyy.aku lupa pulak makna gay tu happy..hua3x..

Zme Ahmad Shahruddin said...

haha. adeh terkena jugak aku :P

khairul said...

mcm dh x dak pompuan dlm dunia nie !

Nurul Iman Rosman said...

GAY : Gojes and Happy.

HAHAHA! :D

alin said...

trkena..ingtkn btol2..huhu..

coretan terbaru; mood raya

Farrah yong said...

ahaks . abam ZME gay la sgt ;p