page kunci locker

Sunday, August 14, 2011

gay, lesbian? agak-agaklah weyh !

Assalamualaikum

kalian semua, aku nak share sedikitlah hari ini dan aku nak tanya sedikit pasal pendapat kau oang tentang hubungan sejenis ini. Aiyaa.. Aku sebenarnya tak faham apa yang best sangat hubungan sejenis ni. Kau orang boleh bagitahu aku tak? Apa yang best ye?

~ ehsan pak google ~

first sekali aku nak ulas pasal gay ni hah sebab aku rasa sangat pelik pasangan gay. Sebab apa aku rasa pelik? Sebab tak rasa sangat pelik ke buat dengan orang yang ada benda yang sama macam kita? Badan sama-sama sasa, tegap. Tapi gay. Dan yang tak boleh blah bila aku dengan orang cakap "ramai gay ni tergolong dalam kalangan orang-orang yang macho, hensem, tampan." Ya ke? Ok, tu aku tak tahu sebab aku sendiri tak pandai nak menilai seorang lelaki tu hensem ke tak. Kalau bagi aku nilai perempuan, aku tahulah mereka cantik ke, cute ke. Kalau lelaki aku blur. Hahahah..

Aku nak tanyalah ya, pasangan gay. Kau orang tak rasa pelik ke? Kau orang tak rasa teringin nak berumah tangga ke? Berumah tangga dengan seorang perempuan dan memiliki sebuah keluarga yang bahagia. Tak teringin ke? Kau orang tak nak anak sendiri ke? Anak yang isteri kau orang lahirkan hasil dari pernikahan kau orang?

Peliklah bila gay ni, main dekat 'tempat' yang tak sepatutnya. Masukkan alat sulit kat tempat tuuttt.. Ok, tu sangat-sangat.. Errrkkk... Sambung sendiri. Hahahaha...

~ ehsan pak google ~

second, lesbian pula. Ni aku sangat-sangat tak faham. Aku pun tak tahu apa yang bestnya jadi lesbian sebab aku ni lelaki. Hahahaha... Benda ni aku tertanya-tanya. Kau orang yang jadi lesbian ni apa yang best? Kau orang bukan ada alat sulit yang boleh membuatkan kau orang 'bersama' dengan pasangan lesbian kau orang tu. Pakai apa je? Pakai alat yang jual tu ke? Ish, puas ke? Bukan original pun benda tu. Menyakitkan adalah. Tak rasa geli ke? Pasangan kau orang tu bukan boleh buat kau orang mengandung pun. Alih-alih kalau kau orang nak mengandung, kau orang ambil sperm lelaki juga. Kan sama jek, kalau kau orang bersama dengan lelaki. Tu lebih baik. Pening, pening !

MORAL :

Entah, apa moral aku nak sampaikan pun aku tak tahu, blur gila aku nak cakap pasal pasangan sejenis ni. Agak mengelirukan perasaan kau orang ni. Cubalah belajar menyintai pasangan yang bukan dari jenis kau sendiri, lelaki dengan perempuan. Perempuan dengan lelaki, kan lebih elok dilihat. Tapi kalau nak lebih baik. Kahwin terus untuk cegah perasaan sejenis kau orang tu. Rasakan malam pertama, mesti perasaan sejenis tu akan hilang. (Tapi yang dah kahwin masih lakukan hubungan ni, aku tak tahulah nak cakap apa. Tak puas kot) Hahahahaha...

Just cubalah berubah,k. Cintai orang yang bukan dari kaum sejenis. Demi kebaikan dan kesenangan kau orang juga. Tak adalah rosak hidup kau selamanya. Sekian ~ *blur blur.. Pening, pening ! aahhhh !

Apa yang aku tahu, ramai dari pasangan sejenis ni memiliki perasaan untuk kembali normal tetapi tak dapat bimbingan yang betul, galakan dan sokongan malahan mereka juga turut hanya bergaul sesama mereka je. Sebab tu tak boleh berubah. Mari kita bantu mereka berubah dengan lelaki try usyah perempuan tu manakala perempuan try usyah lelaki tu. Senang kita dapat membantu membanteras hubungan sejenis ni. Cadangan aku je, hope membantu.. heheh 

renung2kan dan selamat beramal ^_^

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

15 orang doakan kunci locker berjaya:

nick dot anis said...

hahahhaa..susah la kalau dah ada golongan macam ni kan..diorang same diorang mana de geli..kita yang tgk ni je geli.hahaha..kan ..kan..masyALLAH..doa2 la kita dijauhkan ye:))

MIAMIAMIA :) said...

setuju dengan budak di atas :) haha.. pastu bila kita kata kita ta fhm asal diorang buat macamtue, dyaorang mesti akan reply balik, dah kitaorang dilahirkan macam tue, kubur lain lain... blah blah blah...
minta sangat dijauhkan benda benda camni.. AMIN :DD

kunci locker said...

nick dot anis : insyaAllah..doa2 bulan ramadhan ni..semoga kita dijauhkan..hehehe..amin...tp kn..kita kne bantu dorg berubah..kalau bkn kita..siapa lg,kn2...heheh

kunci locker said...

miamiamia :) : haahaha...setuju jek ea..hahaha...ala..tak baek la kalau kita tak bantu..bia dorg ckp apa yg dorg nak..tp kita kne bantu gak...pahala besar tw..macam kawan sy sorg, die dpt bantu sorg laki gay yg skng ni dah jd tunang die...huhu..bangga tgok kawan sy tu...

NMH said...

hmm melanggar fitrah dunia akhir zaman..memang tak tercapai di akal fikiran waras..means yang tak berapa nak waras je boleh paham..so hanya mereka yang paham..err

NMH said...

hmm melanggar fitrah dunia akhir zaman..memang tak tercapai di akal fikiran waras..means yang tak berapa nak waras je boleh paham..so hanya mereka yang paham..err

keroro gouro said...

konflik dalaman suma tuh...
heh..

Aku Afzal said...

nasib aku tak ensem..kalau tak mesti akau kategori gay.haha

HAZWAN17 said...

yang aku tak puas hati ramai lesbian yang cun-cun ish3...aku kan ade napa g pilih kaum sejenis gak aishhh

fahmie firas said...

saya gay ke??? hahaha

Best entry nie.
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

Nurul Iman Rosman said...

haih.
dunia dunia. macam2 ade. HAHA! :D

Mekz's! said...

kebanyakkannye lah dri yg tampan tampan tu...yg kurengz xpernah pulak nmpak...hahaha ok ayat macam pernah face to face je ngn dorg tu..xpernah pn..kata org saja...so entah nk conclude mcm mane... :)

khairul said...

kembang tengkok aku

Abe Goreng said...

Wah dah ramai blogger sentuh psl isu sensitif ni.Aku jd tukang bace je entri dan komen2 je. mitk2 di jauhkan dri sume ni. Amin.:D