page kunci locker

Sunday, August 14, 2011

anonymous ku sayang :)

Assalamualaikum

haih.. Lama dah aku dok tunggu. Agak-agak ada tak cik anonymous yang sudi datang blog aku lagi macam dulu-dulu tu.. Hehehe, dulu aku tak ready, agak gelabah la kan.. Tapi tak gelabah sangat sebab ni dunia alam maya jek, kalau depan mata and cakap depan-depan tu lain ceritalah kan.. ahahaha..

sekarang ni aku nak sayang-sayang cik anonymous yang nak datang blog aku, ada tak cik anonymous yang datang komen baik-baik or komen hentam-hentam? Aku nak berkawan dengan mereka sebab mungkin pendapat mereka sangat berguna untuk aku.. Siapa tahu, kan.. kan.. kan.. Hehehe..

Jangan malu-malu cik anon.. cik anonymous, kedatanganmu dinanti. Pintu blog ni sentiasa terbuka untuk semua.. Aku nak sayang-sayang gak kau orang macam orang lain buat. Aku cemburu blog mereka ada anonymous datang komen. Hahahaha..

Bajet dah bagus sangat aku ni sampai nak suruh cik anonymous mai komen. Hehehe.. Apa-apa pun, aku harap semua sudi datang baca blog aku walaupun entri aku agak tak best dan agak kasar. Sebab aku kat dunia alam maya dan dunia nyata sangat berbeza. Tak tahu kenapa. Wahahahaha.. Selamat datang ke blog kunci locker. :)

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

19 orang doakan kunci locker berjaya:

nurul diana said...

hahaha sye laa jd cik anonnye :)

kunci locker said...

nurul diana : haha..blh sahaja...mst best..silakn..hahaha

kunci locker said...

wan_cikgumuzik : sje tak thu nk update ap..so aku wt la bnde sengal ni..merayu2 kat cik anon supaya dtg...hahaha...giler trs perangai aku..wakakak

puteri kasih said...

amboi sampai dah nak sayang kat cik anon..kihkihkih

Aku Afzal said...

haha hulur leher untuk disembelih?siap sedia untuk dihentam?hehe :P apa2 pun selamat maju jaya.kihkihkih

Hurun Akita @ Ciktika said...

helwah2...ent3 kalu x tarik org tuk ngomen mmg x sah! :p

Mr AnOnymOUs said...

hehe cik anon xde, Mr AnO dtg cnie...e

simanis said...

menggelupur aku datang...itu aje??? heheheh...

kunci locker said...

aku afzal : jgn sembelih aku..wakakaka..tq2..

kunci locker said...

mr anonymous : mr anon pun jd r..hehe..

kunci locker said...

hurun akita : haha..tarikan blogger...hehe..

kunci locker said...

simanis : tu jek..sje jek bg gempar...haha...

faizlaster said...

weh..anon2 kat blog aku cuwit2 tawwww..hahaha

cik bulan said...

haha..nak kena..silalah amek mek anon blog saya..amek ngan saka2 dia sekali..bahahaha..

^^

Terbelog said...

sape anon tu kah kah kah

FARIZA AINA said...

yela..slalu je singgah blog ni..uwee~

Anonymous said...

aku anonymous. kekeke. :)