page kunci locker

Saturday, August 27, 2011

amal espraza(thegarang), ko ingat suara ko sedap sangat?!

Assalamualaikum

Hari ni aku tak puas hati gila dengan Amal Espraza atau lebih famous dengan nama Thegarang.com yang mana itu nama blog dia... Aku panas gila la wey.. Apa kau ingat suara kau sedap sangat ke? Alahai.. Aku pun boleh nyanyi.. Tak payah nak bajet sedap sangat suara kau sampai rakam nak masuk dalam youtube.

Ni dia thegarang yang garang sangat tu..


Apa tak garang pun muka.. Comel adalah.. Bajet garang sangatlah tu.. Mana dapat garangny?? Ish.. Muka budak perempuan suci jek.. Budak perempuan rumahnya kau ni.. Ish.. Eh2.. Alamak.. salah gambarlah.. Hahaha.. Ni gambar Amal edit, bukan gambar dia.. Hahaha.. Bawah ni gambar dia..

//
//
//
//


//
//


Korang klik la tengok blog dia, alahai.. 
Blog entah apa-apa

Kau ingat ada ke orang yang nak tengok ko nyanyi? Tak adalah.. Ko nak jadi artis pun tak payah nyanyi lagu orang then masukkan dalam youtube. Sentap gila aku dengar.. Alahai.. Aku rasa suara aku lagi sedap dari kau. Nak dengar ke? Meh aku bagi kau dengar..

Korang semua mesti tertanya-tanya asal aku cakap cam ni.. Kau orang peminat Amal? Lupakan jek la.. Tengok ni video dia yang belagak famous.. Dia siap buat rakaman kononnya perempuan minta sain lagi ngan dia. Usyah jom.


Hah, tengok. Eleh, bajet sangatlah ko ni. Nampak kekok jek depan camera tu. Suara entah apa-apa. Korang semua tengoklah minit ke 1.42-1.45.. Amal dok usyah-usyah peminat dia.. hahaha.. Lawak r beb.. Ko jangan nak bajet famous sangatlah kan.. Baru jek buat beberapa dah bajet famous.. Kasi orang naik 'love' ko sangat-sangat.. Hahahaha..

ada lagi video dia.. Korang carilah sendiri.. aku malas pula nak cari.. Tak pun korang klik blog yang tulis pasal Amal ni kat entri dia.. ada video Amal, dia ni peminat setia Amal... Grrrr...





Tamat sesi gempak :


Hahahha... Amal oi.. Lawak r aku tengok ko.. Semangat nyanyi.. Hahahah.. Suara ko ok jek bro.. Huhuhu.. Cuma awat kat hujung tu macam lari sikit?? Lupa lirik ke rentak lagu ko xleh ikut? Hahahhaha...

Korang semua peminat amal a.k.a thegarang.com, jangan marah kat aku.. Saja nak bagi gempak.. Hahahaha.. Aku suka jek la video lagu amal ni.. Saja nak tulis pasal Amal sebab ari tu dia minta aku bahan dia.. Haahhahaha... Lawak pula aku bajet hebat serang Amal.

Weyh Amal, jangan marah or serang aku kat SB nanti tau.. Aku gurau jek.. Ko yang suruh.. Hahahhaa... Kepada peminat-peminat Amal Espraza ni, korang nantikan album terbaru dari Thegarang ok.. Bakal di keluarkan lepas raya.. Amal cakap.. Kalau amal tak keluarkan.. Ramai-ramai kita serang rumah dia.. Minta duit raya.. Hahhaha.. *bila Amal cakap nak keluar album baru aku pun tak tahu.. Aku saja nak pedajal si Amal ni.. Hahahhaha... :P

Pasal blog tu aku gurau jugak.. Hahhaa.. Sat g aku kena luku lak.. Blog dia maju kot.. Dia layak naik kalau dia usaha lagi.. Go Amal go... Hehehehe

~ ehsan pak google ~

Peace no war.. Selamat Hari Raya bro.. Hari ni Amal balik kampung, so korang semua doakan dia selamat pulang dan bergembira raya ni.. Amin~~
p/s : kami nak album terbaru Amal dilancarkan segera atau kami mogok ! Hahahahhaha..

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

9 orang doakan kunci locker berjaya:

tieka said...

hahaha..gempak punya entry..

Eyda Syahida said...

tapi kan suare amal memang sedap pon.. :D

Farrah yong said...

hahahha . v.clip lupa lirik . ahahahhah . adehhh ;p

cik Beskod said...

gempak sungguh entri ini hehehhe..boleh masuk segmen bikin panas hahahaha..

suara amal sedap gak hehe.. haha lupa lirik pulak..

Nizam Ijam said...

karang mengarang blog ni kang..haha

Heziqa Yoo said...

aku mengaku lah aku peminat amal

Nyamuk Terbang said...

saya like entry ini!!!!
huahuahua
tpi aku mngku la suara dia mmg sedap

SyazwanSarawak said...

hahaha. please la bahan aii lak pasnih >.<


amal tu dah biasa nyanyi untuk awek-awek. tu pasai sedap je sore dia

The Garang said...

macam cilake je komen syazwan sarawak. rasa macam nak hempuk je. hahaha.

masseh weh promote. haha