page kunci locker

Monday, August 29, 2011

selamat hari raya.. pertama kali beraya dengan blog ^_^

Assalamualaikum

Hai korang semua.. Aku tahu ramai yang mungkin tak kan baca entri ni.. Tak ramai yang akan baca sebab semua sibuk dengan mood raya masing-masingkan.. Tapi aku tetap nak taip entri ni sebab aku tahu aku banyak buat silap sepanjang aku berblogging..

Pertama sekali aku nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA kat kalian semua teman-teman blogger dan teman-teman yang lain.. Aku nak mohon maaf andai sepanjang aku menaip entri ni aku banyak buat silap.. Aku buat korang terguris ddengan entri aku.. Dengan kekasaran bahasa yang aku gunakan.. Aku minta maaf sangat-sangat..

Aku dah lama maafkan korang andai korang ada buat salah kat aku.. Dan aku tetap maafkan walaupun korang tak buat salah kat aku.. Hope korang pun sama maafkan aku sempena hari mulia esok.. 0-0 ya kawan-kawan ^_^


Gambar ni aku pinjam.. Tak tahu milik siapa.. Hehehe.. Pape pun, selamat hari raya dari Kunci Locker ( Wan Izwan ) , dari Blog Kunci Locker ni dan dari keluarga Kunci Locker.. Hehehe.. Hati-hati dijalan raya.. :)
p/s : Mood raya gila-gila sampai tak rasa penat kemas rumah dan asyik nak dengar lagu raya jek.. Hehehe.. ^_^

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

7 orang doakan kunci locker berjaya:

vampire and his lady said...

semangat dengar lagu raya.haha

Eyda Syahida said...

tunggu malam ni okeh? hahaha

cik Beskod said...

slmat hari raya maaf zahir dan batin :)

muhamadsufian89 said...

selamat hari raya ye org tengah aku. haha. eh aku pun first time raya dgn blog jugak. hehe

trigyy said...

selamat hari raya.. maaf zhir btin..

ak pom mntak maaf klu ada t'ksar bhsa..

Sarah Mohd Saleh said...

hoiiiii slemat hari ryeee hoiiiiii braderrr2 ;))

~aLoNg~ said...

HAPPY MERDEKA RAYA MR. KUNCI LOKER :D