page kunci locker

Sunday, July 3, 2011

~ terkilan ~

Assalamualaikum

terima kasih sahabat.. arini aku baru tahu.. arini semuanya dah terbukti.. dah terbentang segala bukti dihadapan mata.. saat segala bukti itu ku teliti.. air mata ni mengalir.. saat aku menaip entri ni.. aku rasa terkilan benar dengan kau.. kau dan kau.. tahniah dan terima kasih banyak2 kawan.. arini aku dah nampak semua..

terima kasih pada kau sebab kau arini.. blog aku yang dah bersawang ni terupdate juga.. entri ni khas buat kau.. kau dan kau.. baca.. fahamkan dah puaskan hati korang.. 

~ehsan pak google~

kalau kau tak suka aku.. benci kat aku.. annoying kat aku.. fine, aku tak kesah.. tapi kenapa mulut korang jahat sangat?? kenapa mulut kau tak de insuran? kau bajet ko bagus sangat.. kau bajet kau hebat.. tahniah la sebab kau berjaya tarik perhatian aku.. tahniah la sebab kau berjaya buatkan aku terasa dan sedih.. tahniah la sebab kau berjaya jadi kawan aku dan menjadi duri dalam kehidupan aku dalam masa yang sama..

arini kau tak suka aku.. arini kau bawak beribu2 orang tak suka aku.. tak pela.. aku sabar.. aku ni kan jahat.. annoying.. bajet.. tapi kau kena ingat.. aku tak buat apa2 pun kat kau.. aku ok dan baek jek dengan kau, kau dan kau.. arini beribu orang tak suka aku kerana kau.. jangan risau kerana suatu ari nanti BERJUTA orang pula akan membenci kau.. bukan dorang benci kerana aku.. tetapi dorang benci kerana balasan untuk orang seperti kau.. di akhirat nanti.. akan aku tuntut setiap apa yang kau buat kepada aku..

~ehsan pak google~

pape pun.. tak perlu minta maaf kat aku.. sebab aku tak mampu lagi nak maafkan korang.. andai 1 ari nanti aku kuat.. aku akan maafkan.. tetapi, kalau aku mati sebelum sempat.. kita jumpa disana nanti.. aku tahu alangkan Allah dan nabi pun maafkan kita.. terima kita walau besar kesilapan kita.. tapi aku bukan tuhan dan aku bukan nabi.. aku manusia biasa.. kalau dah teruk sangat sampai macam ni.. aku tak kuat nak lafazkan kemaafan kepada kau.. 

maaf andai aku bersalah.. maaf andai aku yang berdosa.. kerana aku manusia biasa yang tak mungkin lari dari melakukan kesilapan~~

sekian, terima kasih...

p/s : sapa2 ada yang tak suka aku tu.. bolehlah mengaku kat aku.. cakap jek apa yang korang tak suka.. aku dengar.. chat or inbox aku kalau korang tak suka aku.. aku tak kan melenting dah.. kerana hati aku dah mati.. smoga kita sama2 boleh berubah kearah yang lebih baek.. inbox aku.. text aku.. jujurlah daripada berkata belakang.. sekian~~

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

32 orang doakan kunci locker berjaya:

cik Beskod said...

sbr je lah ye.. kita x sempurna... memang berat rasa nak maafkan org yg buat kita betol2 sedih dan terkilan.. kita melalui situasi yg sama skrg

kunci locker said...

cik beskod : hmm..sme2 la kita sbr ye..berat rse ati ni nk maafkn die, die dan die tu..terkilan sgt2...teruk perangai sbb suka kata belakang tak berani ckp dpn2..

Incik Zoul Muhammad said...

emm... bior la dia ngan perasaan benci tu.
mulut orang kte xleh tutup. kemahuan org kte xleh halang. Allah ada bersama ko. sabar. dat's the point.

NuRuL AsILaH said...

wat happend nie??nape jdi cmni...xpaham sy...awtnye nie??

ıʇɐʎɐpıɥ lnɹnu said...

jgn la sdeyh2!! :(
ak lakk nk sdeyh same tgk ko sdeyh..

Janatul Ashikin said...

sabar la KL....sy tao awk kuat...sy tao awk boleh hadapi segala yg jdik kt awk ni..sentiaselah ingt, Allah sentiasa bersme2 dgn org yg teraniaya...doa la bnyk2 moge die mohon maaf pd awk...sabar yeee

aremieroul said...

huk3..sabar ye..jngan bersedih sngat sebab tiga yg pergi, masih ada kami yg lain kat sini..hu3..

Syarifah Ashikin said...

adk sabar la...akak pun pernah gak mengalami situasi mcm ni..memang berat nak maafkan org yg mcm tu..

kunci locker said...

incik zoul muhammad : thnk..aku akn sentiasa egt tu..Allah sentiasa ad...

kunci locker said...

nurul asilah : tak pela ea..biarlah rhsia sy sorg ^^

kunci locker said...

nurut hidayati : ko jgn sdh...xpe..biar aku jek tanggung sdri..ko jgn sdh2,k..

kunci locker said...

janatul ashikin : thnk..sy akn cuba kuat... :)

kunci locker said...

aremieroul : thnk,..aku thu rmi yg ad lg utk aku... :)

kunci locker said...

syarifah ashikin : ok..thnk..sme2 kita tabah dan sbr ng org cmni... :)

I do I need Iman said...

huish kaw nee. sedeh lak ak bace. papehal ak support ko dari blkg. styp org adeklmhn kan.
mgkin ne turn kite brade di bawah pula. x slalunya di atas kan ;)

zulayha aziz said...

kalau aku cakap aku suka kaw...~ ?

kunci locker said...

i do i need iman : thnk wey support aku...hehehe ^^
ye..skng aku kt bwh...xpe..mgkn peringatan buat aku... ^^

kunci locker said...

zulayha aziz : apa??ko suka aku?? *koma

HeziqaMushadadLee said...

aku suka,sayang dekat kau..SEBAB KAU DUDA AKU,kan!KAHKAHKAH
#mintak kaki dowh statement aku ni..

kunci locker said...

heziqamushadadlee : ko mmg mintak kaki...hahahah

Razil Tahir said...

bro! always be patient...
and put ur head up, and you'll be fine...
ramai lagi yang suka dan menyokong...
be thankful for that.. :)

papamaricano said...

rilek bro...besa la tu....dunia..dunia...

Rizwan Ewan said...

abg kunci locker sabar ek! biasa la manusia. masing2x dngn pndangan masing2x.. ada yang suka n ada yang tk suka..huhu

walaupun wan just kenal abg kunci locker kt blogger ni. wan ok je. wan happy je..

ok! wan jujur ngan abg kunci locker.. sbnarnya.. wan suka abg! LOL . . hahaahahaa! jngn ambil hati wan gurau je..

sabo..sabo..

PERINGATAN BUAT YANG TK SUKA ABG KUNCI LOCKER!!
--> KORANG JGN LA SAKITKN HATI ABG KUNCI LOCKER NI. KORANG TK KESIAN KT DIA KE?? HUHU.. dia bru je nk happy.. korang buat hal plak.. tk suka..tk suka!!

Farierahasanz said...

sensitip aku bile sebut2 sal sahabat nie. .

aku plak yg terasa . .huhu ~

kunci locker said...

razil tahir : ok2..thnk bro..hehehe ^_^ kata2 ko wtkn aku lg bersemangat...

kunci locker said...

papamaricano : hehe..sdg cuba rilex...akn ok cikit mse lg...heheh...mmg..dunia..manusia dlm dunia ad yg hitam dan ad yg putih,..hahaha *ok aku mrepek

kunci locker said...

rizwan ewan : errkkk...OMG ! jujur giler ang ckp..hahah...aku suka ko gak dak kck...errrkkk...hahaha..thnk,..wat karangan lak ko ea..hahah

kunci locker said...

farierahasanz : eh2..ko plak yg terasa...ko kn awek kesayanganku...errkkk...apa aku ckp ni..hahaha...bkn ko..jgn iso...heheh..aku suka kwn ng ko..sbb ko kuat merapu...wakakaka

rai~ana~salha.. said...

salam..itulah manusia kan..bila susah cari kita..bila senang pandang pun xnak..
tuhan maha adil..mungkin die bukan sahabat sejati untuk awak..insyaALLAH , ALLAH mungkin nak pertemukan awak dgn seorang y betulx2 bergelar sbg sahabt sejati.
saya pun pernah mengalaminya...
bohonglah kalu sy kata sy xterkilan sedih kecewa..
semuanya ad.sehinggakan menggangu sesi pembelajaran sy..
tapi sy sedar siapalah sy...
sy mrendahkan diri sy dgn memnta maaf padanya..
mungkin da nasib sy...
die mmg xnak ngaku keslahannya sebolehnya die EGO..
terima kasih..itulah y saya ucapkan kpdnya..
sy xpernah berdendam kpdnya sebaliknya sy sentiasa mendoakan kebahagiannya..
"ALLAH TIDAK AKAN MENGUBAH NASIB SESEBUAH KAUN ITU MELAINKAN ITU SENDIRI Y MENGUBAHNYA"
WALLAHUALAM..

Rizwan Ewan said...

=) ok abg kunci locker.. no prblm..hehe.. tdi nk buat krngn format STPM. tk jadi...takut tk ckup ruang..heheee..^^

farah said...

sabar k... tak semua orang kita leh puaskan... juz jd diri sendiri, org nak ckp apa, bia lah, kita sabo, kita dpt pahala, mulut xde insuran tu dpt dosa...

Alia Natasha said...

lumrah kehidupan :) ada orang suka kita, tapi dalam masa yang sama ada jugak yang benci kita . Kita tak boleh nak mengharapkan orang suka dekat kita :) sebab NOBODY PERFECT