page kunci locker

Tuesday, July 12, 2011

sudah2 ler tu tindik... #cik epal

Assalamualaikum

cik epal yg pakai blezer dan berbaju biru.. sebelah die tu heliza.. 
cute jek dua2 wanita ni... hehe

alamak.. awat tajuk entri aku ni laen macam jek?? errrkkk... hahaha.. entri ni bukan untuk mengata cik epal blogger femes tu,k.. entri ni dicipta adalah kerana... baca bawah nanti.. hahaha.. 

hah.. ni nak kongsi ngan korang semua.. kemarin masa tengah dengar ceramah kat uitm shah alam.. *budak nakal malas nak dengar ceramah.. hahah.. aku dok usyah2 blog cik epal ni.. atoi.. jujur cakap.. ni adalah kali kedua aku masuk blog cik epal.. alahai.. mesti korang cakap aku kejam dan kuno kan.. hahaha... aku ni malas sikit nak masuk blog otai.. sebab dah banyak kali aku pi.. komen siap.. siap bagi link kalo aku cite pasal dorang.. tapi sorang pun tak balas.. sentap mak~~

so.. aku pun malas la.. lagipun kalau aku sorang jek yang tak pi blog dorang.. tak de kesan.. yela.. dorang dah ada pembaca setia dorang.. tapi yela.. tengah bosan2 dengar ceramah.. aku pinjam netbook membe.. aku on9.. aku usyah2 blog.. aleh2 membe soh bukak blog cik epal.. sebab die minat baca.. die tahu setiap kisah dalam blog cik epal ni.. siap boleh cite kat aku lagi pakwe cik epal siapa.. mak ayah cik epal pun die tahu.. macam die ni adik beradik or kawan baek cik epal lak... hahaha...

tengah2 usyah tu.. cik epal ni tulis biasa jek.. pasal diri die jek pun.. tapi boleh maju.. tulis pasal die menternak lemak jek.. haha.. stiap kali jalan cik epal ni makan jek.. patut makin sihat.. errkkk.. *maaf cik epal.. gurau jek.. kih3.. jangan banned saya.. hehe

~ehsan pak google~

aleh2 aku tertarik kat 1 entri ni.. wah..! adakah laki bertindik itu gay ? ok.. wah.. entri ni menarik.. aku terasa sebab aku pun tindik gak.. hahaha... oit.. gurau jek.. aku tak reti tindik2 ni.. giler lah kalo aku tindik.. mesti nampak cam mak ayam.. wakakakkaa...

aku tertarik dengan pendapat dan pandangan2 orang dalam entri tu.. hadis2 dan segala macam la.. hehe.. so.. aku amek la entri tu sebagai renungan untuk korang semua.. meh aku kongsi sikit ayat dalam entri tu yang aku suka.. heheh..

~Kata Imam Nawawi dalam Majmuk: “Di dalam kitab al-Sahih terdapat banyak hadis-hadis yang menunjukkan sah sembahyang di belakang orang fasik dan imam-imam yang zalim”. ~


~golongan lelaki dilarang menyerupai wanita di dalam perihal perhiasan, sebagaimana hadis~



hah.. oleh itu.. laki2 sekalian.. tolonglah wey.. aku pun naek geli tengok laki yang bertindik ni.. aku tak cakap yang bertindik tu gay.. sebab kebanyakkan just suka2 dan nak tunjuk yang dorang tu otai.. hebat dan ganas.. nak bagi orang takut.. tapi ce korang fikir.. korang dah merupai perempuan.. tak sakit ke wey?? tindik kat hidung la.. lidah la.. bibir la.. dagu la.. pelik2 jek.. sakit mata tengok.. muka dan hensem2 Allah bagi.. yang korang nak tambah perhiasan perempuan tu buat apa?? menyusahkan jek.. kalau aku ni jahat,.. dah lama aku tarik jek benda tu biar korang menjerit terlonglong sakit... ish3...

janganlah nak malukan kaum adam.. grrr... geli la aku tengok.. tolong ea.. aku nak korang tunjuk kelakian korang tu... jangan nak jadi macam perempuan sangatlah.. dosa2.. haram...

cik epal kata dalam entri die :

Oleh itu, hukum lelaki bertindik adalah HARAM.


renung2kan dan selamat beramal ^_^

p/s : hah.. janganlah bertindik ye bagi laki.. jangan nak jadi perempuan.. kita ni laki.. wat cara laki.. malulah sikit.. korang tak malu ke? suka perempuan tengok korang macam dorang bertindik?? grr... kalo aku jadi perempuan.. aku reject laki bertindik awal2 dah... okbai.. <-- cik epal suka letak dalam entri die.. haha

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

29 orang doakan kunci locker berjaya:

Miss Eiza said...

haha..jangan tindik...nty nampak macam mak ayam...kau ni kelakar loh...i like..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hehe...jgn tindik,LM pun geli tau,dah la haram.dan klu pompuan tu agak2 la nak bertindik byk2..geli!

kunci locker said...

miss eiza : hahaha...sentap mak nok ko ckp cm tu...hahah

kunci locker said...

lydia miza(aidyl azim) : heheh..tol2..geli..haram...tak suka..tak suka..tak suka...

cik EPAL said...

tindik dekat hidung? lembu tengok pon lembu tu yang malu

kunci locker said...

cik epal : errkk...cik epal komen..hahaha..bangga sat...hahah...tol2..kalo lembu tgok pun malu..kalah dorg...hahaha

Nadya O'Conner said...

betul tu..jika lelaki bertindik...dia automatik tak sah mewalikan anak mereka nanti..:)

Isteri Encek Bard said...

wahhhh cik epal datang komen.. best-best... klu tindik kat idung nampak cam lombu l;ak.. hehehheheh

[sutera kasih] said...

org2 tua kata, lelaki bertindik, xblh jd imam hoho

Namee Roslan said...

ahaha..ada jugak terbaca status cik epal psl laki tindik gay tu. haha. eh tp kdg2 machi juga. cuma nmpak mcm gangster :)

Eyda Syahida said...

untunglahh cik epal datang komen... tapi sy pun minat ngn cik epal.. sempoi je kan? :)

Orang Kampung said...

x hensem la klu brtindik.. hahaha

kunci locker said...

nadya o'conner : yup..tol2...hehehe..

kunci locker said...

nadya o'conner : yup..tol2...hehehe..

kunci locker said...

isteri encek bard : hehe..tu la..tak sangka cik epal dtg komen...heheh..thnk kt cik epal sbb sudi dtg n sudi bg pinjam entri die..heheh

kunci locker said...

sutera kasih : bukan orang2 tua jek kata..agama pun larang laki yg bertindik ni..mmg tak boleh jadi imam...

kunci locker said...

namee roslan : hehehe...tu la..mmg ad..ni pun minta izin dulu sblm wt tw...hahaha...eh??machi??grrr...tak hensem lnsg...geli jek tgok..hahaha

kunci locker said...

eyda syahida : hahaha..alhamdulillah cik epal dtg...heheh

kunci locker said...

orang kampung : memang tak hensem..sokong !! dah macam mak ayam jek tindik2...agkny die tak thu kot jantina die laki ke pompuan..sebab tu die bertindik...hahaha

Ai-Sis said...

untung laa cik epal datang siap comment lagi.wakakaka ;p

Farierahasanz said...

tu laa kaw . .mummy ckp jgn tindik , kaw tindik jugak. . hahaha
*erk.!!

orangkedahkita said...

haha. ttiba je aku excited nak komen!! eh kau, tindik2 segala bagai.. hai cik epal. haha boleh pulak. haha nice entry.. mak dah pesan kat diorg, usahlah mengkome semua menindik2 nih.. buat dose je.. tapi diorg taknak dengar. haha.. tpi takpe, aku suka tagline ko yg sentap mak!!! hahaha.. apepun, aku sje nak pemeskan diri gak kat sini. eh cik epla, terima kasih ye dtg komen jugak kat sya punya entry aritu :) waahh nak jugak kau cerita.. excited kan bile org pemes nih pergi komen2 kan? hahaa.. oklah, sje nak pemeskan dri.. bubye..

Yuyu Musa said...

tak suka lelaki bertindik...

hafzleen said...

hah..tak suka lelaki mcm pokok krismas..(yang pakai segala barang perempuan..) dah macam pokok krismas kan??

akhmal ariff kepal said...

kunci loker sentap. ta pe. kunci loker pon hebat jugak. kan? :)

kim heeruul said...

gua lagi geli bile nampk pondan2 berkeliaran dekat tempat kerja gua..rase nak shoot je..mengedik mengalah kan perempuan..

*komen gua tak berdasar kan entry lu..tapi ada kene mengena sikit la kan..hehehe

athirah said...

haihhh... ak yg perempuan ni pun x tindik2 lg.. heheheh

Terbelog said...

yelah..tindik tu ape hikhikhik