page kunci locker

Monday, July 11, 2011

bersih 2.0.. bersih la sangat !

Assalamualaikum

hah.. apa2?? yang dok mata tu usyah2 aku asal?? cucuk kang.. salah ke aku cakap tu? aish.. aku bukan nak cerita pasal bersih ni la wey.. aku tak minat la benda2 camni.. ok.. aku jelaskan asal aku tulis tajuk tu... jawapannya.. ni blog aku.. suka hati aku lah... hahahah... 

tak delah.. sebenarnya dah lama aku nak tulis tapi pada tarikh sebelum berlaku dan semasa berlaku bersih 2.0 ni.. aku bizy lak.. atoi.. hah.. ni hah cheq nak habaq..

awat ang pi pilih 9 JULAI 2011 !! agak tak de tarikh laen ke? ang tahu tak yang tarikh 9 JULAI tu tarikh penting dalam hidup aku.. BESDAY AKU la weyh !! atoi.. ang pi wat pengumpulan ahli2 ang lak tarikh besday aku ni.. tu yang aku sentap sangat2 ni.. kalo ko tak pilih tarikh aku.. aku tak de nak tulis kisah bersih ni kat blog aku.. grrrr....

tengok muka cute aku ni sedih.. haha *prasan

tarikh aku.. aku nak dok enjoy2 ngan membe2 aku.. suka ria.. ang pi berkumpul ramai2.. aku nak jek pi sebab aku ingat korang semua nak sambut besday aku kat sana.. sambut besday aku kai baju kuning.. wah.. adakah aku kerabat diraja?? aku perasan lak masa ni.. aleh2 aku dengar bersih 2.0 ni... apa ek? tak tahu la.. aku tak nak cakap pape pasal bersih.. sat lagi aku dibersihkan.. hahahah

cancel niat aku nak pi.. sadis sebab aku excited ingat korang rakyat Malaysia nak sambut besday aku.. hahaha... opppsss... *ok aku prasan jek.. hahaha

tapi aku terkilan korang pilih tarikh ni.. dah banyak tahun aku sambut besday ngan tarikh yang menyedihkan buat malaysia.. aku ingatkan tahun ni aku bersih sambut besday.. rupanya bersih laen plak yang datang.. sedih aku.. sebab setiap kali besday aku.. mesti macam ni.. korang ni tak senang betul ngan aku kan.. ok fine ! 

nak tahu setiap tahun tarikh besday aku menyedihkan.. pi tengok klendar lepas2 ye.. yang sama besday ngan aku tahu la.. hahahah

tahun depan tolong tukar tarikh dan jangan ada apa2 berlaku kat tarikh 9 JULAI ni.. kalau cuti tak pe.. hahaha.. jangan ada benda2 camni.. sentap aku tahu tak... tolong la ea.. 

perhatian : aku tak sokong mana2.. aku tak nak amek pot pasal benda ni.. sebab aku bawah umur lagi.. i'm 20.. 21 baru boleh.. *alasan jek.. hahaha... kami pelajar IPG mengikut akta 174 tidak dibenarkan terlibat dengan mana2 badan NGO yang ada.. *ayat yang JPP stiap IPG suka pakai masa ceramah kat UITM Shah Alam.. hahaha

p/s : tolong amek note ni wahai rakyat Malaysia yang nak buat apa2 yang menggemparkan Malaysia.. jangan pilih tarikh kesayangan aku ni.. hahaha...

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

19 orang doakan kunci locker berjaya:

Puteri Berangan said...

owh..epy beday!! same lah kite ni kn bwhh umor..hheehe

Pendamba Mawar said...

hepi belated besday prenz

kunci locker said...

puteri berangan : tu la..kita ni mmg bawah umur..tak leh join2 ni..hahah...cr alasan tak nak amek pot...alasan tak munasabah ni...

kunci locker said...

pendamba mawar : thnk u..thnk u..thnk u...hehehe

Zulqarnain Musa said...

hahaha happy birthday..kazen zul pn marah sgt2 pasal BERSIH ni..tup2 besday dier upernya

tyka said...

happy bersih to u..
happy bersih to u ..
happy bersih lah sangat ..
happy bersih to uuuuuuuu

kunci locker said...

zulqarnain musa : hahah...tulah pasal..tension do..besday aku tak tenang lak keadaan Malaysia..tp kn..kitaorg yg 9 julai ni dapat rse keadaan tergempar masa ari pntg dlm hidup..korg ad??hahahah *demand lak..

kunci locker said...

tyka : hahaha...happy BERSIH ! hahaha...bersih tu sila la caps lock...wakakakaka...wey..nyanyi la btol2...grrr...hahaha

dilazfamily said...

hepi belated besday. betul tu bersih menyusahkan orang.nak jalan gie kl pun tak jadi, paling kesian pada orang yang kahwin masa tu

kunci locker said...

dilazfamily : hah..sy tak ckp ea bersih ni sshkn org...hehehe...sy tak amek pot...tp yg psl jln jem n kje kawen tu...stuju...ksian dorg...

kunci locker said...

eyda : nak la...grrr

~CiK TiNieY~ said...

happy belated birthday...jangan main mercun,bahaya!

hahahaha

cik Dil said...

alahai..sian..
naseb baek tarikh 17 7 xde jadi camtuu..huuu

Izamir Ridzwan said...

ekeke happy belated besday

cIk PikA said...

alohai.. cian nye die x pat kuar berfoya2 time bufday.. hehehe.. papepon.. epy bufday

Fahmi Mahat said...

besday deme jadi hari bersejarah lagi la tahun nih ehhh hahaha~

TQ le singgah blog kawe. bangga , admin Sb dtg singgah. kui3


yang suka entri nih
FahmiMahat

Farierahasanz said...

hohoo . . cian kaw .. alaa , tp siket je tuh . hohoo =P

SyazwanSarawak said...

happy belated, again. ahaha

sampai sekarang tak tau nak kasi hadiah pe ~.~