page kunci locker

Monday, July 11, 2011

panas hati #1 ( ii )

Assalamualaikum

hah.. alhamdulillah... arini terupdate gak blog aku yang dah lame sunyi.. sori guys.. aku bizy giler wey.. kalo  ada mase pun aku dah penat sangat2 nak update blog.. sempat tengok blog sendiri jek dari jauh.. malam ni aku baru nak tulis sambungan cerita dari sahabat aku maira queen.. aish.. dah 5ari die tulis baru malam ni aku sempat buat sambungan... hahaha... ok.. ni sambungan dari kisah pertama dari cerita sahabat aku tu.. bagi yang belum baca.. sila lah baca.. sebab aku tahu ramai yang tak baca lagi.. kn3... klik bawah ni untuk baca...

MAIRA QUEEN <-- klik untuk baca entri

ehsan pak google

hah.. baca dah?? nampak tak?? sweetnya pasangan kapel tu.. i like.. hahaha... wah.. dah macam pasangan kekasih dunia akhirat dah.. sweet kapel kat malaysia.. kalah romeo n juliet... eh3.. tu kat mata korang dan kat apa yang tertulis kat entri tu.. aish.. korang ni.. jangan pandang orang sebelah mata jek cheq oi.. nanti korang yang menyesal..

mai aku nak gosip sikit.. aish.. bukan bidang aku la gosip2 ni.. tapi dah terpaksa untuk dedahkan kaki penipu tu.. so cheq nak habaq kat korang la.. kat maira queen gak.. mungkin ko tak tahu kot wahai maira queen.. ni aku nak habaq kisah sebenar..

untuk pengetahuan korang la.. si A tu penipu la wey.. laki yang bermulut manis depan semua orang.. kat belakang.. die tu bertanduk.. ish3.. awat aku cakap cam tu?? meh sini.. aku ni penah jadi kawan si A la wey.. die tu peh.. memang tiptop la bab ayat2 pompuan ni.. konon malu nak usyah.. perlukan bantuan kawan.. fuyoo.. masa nak usyah.. baek giler perangai die.. pijak semut pun tak mati.. ish3... 

die tu baek kat depan mata orang jek wey.. depan mata orang yang die nak kipas.. kipas apa?? apa2 jek la.. kipas angin ke.. kipas laptop ke.. hahaha.. die nak kipas untuk naek maju kehadapan la.. die akan kawan dengan orang2 yang femes jek.. cam kat 'tempat belajar' die bukan maen.. cuba rapat dengan orang2 femes.. sanggup die masuk itu ini untuk bagi orang femes tu nampak die.. lepas tu.. 'masa exam' die sanggup 'meniru' semata2 nak dapat 'keputusan' yang gempak supaya orang femes tu pandang die dan baek dengan die..

bukan tu jek.. die ni hanya nak permainkan kawan ko jek la wahai maira queen.. die tu kawan dengan kawan ko sebab kawan ko tu femes.. kawan ko tu orang kenal.. sebab tu die usyah kawan ko tu.. nampak la wey die kawan dengan 'orang2 top' jek.. ish3.. kenapa la bekas kawan aku ni.. sedih tol aku ngan ko ni la..

ehsan pak google

banyak wey aku tahu rahsia si A ni.. ni lah gosip pertama yang aku cerita kat blog aku.. eh3.. kedua kot.. entah.. tak ingat.. hahaha.. wahai si A.. ko ingat ni wey.. ko penah ugut aku kata nak saman aku.. masukkan aku dalam lokap sebab aku cerita pasal ko kat kawan2 kita.. masa tu ko down abez.. tapi pelik.. kenapa kejap jek ko boleh dapatkan balik kepercayaan kawan2 yang laen ye? aku rasa macam ko maen politik pulak,.. hahah... tapi aku pelik.. orang laen buat cerita pasal ko.. ko tak nak saman lak.. adakah sebab aku ni ko anggap femes.. ko nak kipas2 dengan buat khabar angin kata nak saman aku.. untuk naek balik?? hahaha (giler aku perasan)

wey.. aku dah nasihat ko macam2 sebelum ko kena dengan orang laen.. ko tak nak dengar.. pelik tol si A ni la.. kenapa la ko ni keras kepala.. batu apa ko letak kat kepala ko pun aku tak tahu la.. peh.. aku dengar dah hangat dah cerita pasal ko sekarang sebab ko 'meniru' lagi masa 'exam'.. betul ke?? kan dah kantoi.. aku dah nasihatkan.. abang yang selalu berjuang naek kuda pun dah nasihat ko.. tapi ko tak nak dengar gak kan..

sekarang kantoi dengan 'penanda kertas'.. amek ko.. diam terus ko.. terus ko kena 'gantung'.. mana ko?? aku tak 'jumpa' dah ko.. hahaha... adakah ko nak saman gak 'penanda kertas' sebab kantoikan ko?? wey.. aku akan backup 'penanda kertas'.. sebab aku ada segala bukti yang kukuh ko 'meniru'.. ko permainkan hati perempuan.. ko pergunakan kawan ko sendiri demi kepentingan ko ! ko baca ni.. (harap ko baca) aku akan balas balik apa yang ko buat kat kawan maira queen.. ko permainkan hati die.. ko tipu die ! ko tipu semua orang ! sekarang ko nak buat apa?? nak saman? ko yakin ko menang? ada ke mahkamah nak layan kisah ko ni? rasanya ko yang akan malu sendiri.. 

aku malas nak cerita panjang.. korang bacalah penerangan dari 'penanda kertas'.. die ada tulis lebih detail.. senang dah kerja aku sekarang ni... nak baca?? meh baca blog 

'penanda kertas' cikgu IZAMIR RIDZWAN <-- ada penerangan lebih...

p/s : tu la.. dulu aku cakap baek2.. ko tak nak dengar.. wat2 tak tahu.. sekarang dah kena.. ko rasakan.. aku tak nak masuk campur dah.. lu pk r sendiri..

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

31 orang doakan kunci locker berjaya:

Izamir Ridzwan said...

dia mampu menipu sejuta org, tpi tuhan yg satu dia x mmpu.. Allah tahu semua yg dia buat. percaaya lah suatu hari ni dia akn ditimpa blsan yg setimpal

kunci locker said...

izamir ridzwan : hah..harap2 die berubah..minta maaf n tak wt lg...hmm..kalo die tak nk berubah n ego masih tinggi..hope die terima balasan...

kunci locker said...

syarifah ashikin : like like like like...hahahaha :P

wan_cikgumuzik said...

haha.. well done..!! good entri..!!

kunci locker said...

wan_cikgumuzik : errkkk...hahaha...aku juz nk bgthu hal sebenar..bkn nk aib kn die..die yg cr psl...die wt blog org macam2...

Pendamba Mawar said...

entahlah dia tu.....

Mejuez said...

terangkat kening aku membaca... tertelan air liur perasa oren lekit lekit rasanya..

apakah ini namanya cerita?

aku terkompius sekarang ni...

hmm tumpang tanya? apa masalah sebenarnya ni?? nak tau cerita jugak.....

membusykan body kejap..

Syarifah Ashikin said...

harap2 org wan cite tu bc cerita ni.. mugo dia cepat2 la insaf... jangan menipu org...

alif haris said...

perghh kt sini pn entri panas ..

hahaha .. memang silap besar buat hal..

Orang Kampung said...

hihi..
boleh mnitiskn air mata ni..
pnas pnggung la.. hihi

kunci locker said...

pendamba mawar : nth la...bia jek..puas ati dah...

kunci locker said...

mujuez : tak leh cte secara detail...sori bro..aku cte kt entri ni sebagai pengajaran jek..bukan nak aib kn...kalo aku nak aib kn mmg aku tulis semua...hehehe

kunci locker said...

syarifah ashikin : hope die baca...skng ni terpulang kt die nk wtcmne....

kunci locker said...

alif haris : tu la..mmg silap r...die cr psl...tbe2 jek otai tulis psl die...peh..lg semangat aku nak menaip...hahaha

kunci locker said...

orang kampung : awat lak ang nk menitis air mata ni??hahaha

Areliff said...

sape si A tu :P ?>

mynameismy said...

sabo sabo... kunci locker tu dulu..;D

Janatul Ashikin said...

kih3....cm tao jeh cite sal ap nieyh...huuuuuuu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tq entri ni..sis br tau semalam psl ni..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tq entri ni..sis br tau semalam psl ni..

yazid said...

aku tk faham pun ni cite psl ape sebenarnye.. =.="

aslann said...

kemainn gosip. doa jela die mendapat hidayah. :)

Afsar said...

aku datang ni kunci locker...aku tau saper..tapi no komenla, sebab arini aku puasa..hahahaha

Faizal Fredley said...

aku tau sapa dia..hahaha

MaiRa QuEeN said...

SADIS!!!!!!KESIAN KAWAN AKU TU LA..SADIS!!KEJAM LA KAU SI A..TUNGGU LA BALASAN TYUHAN..KAUN ANIAYA KAWAN AKU!!AKU SYG KAWAN AKU TAU...

SYAF said...

dulu suka ngan penulisan puisi dia je..tapi sejak dia aktif copy paste dah rasa malas nak komen...nak pulak sekarang kes iframe..lagi lah tak ley bla......

Eyda Syahida said...

erkkk.. huuuuu~

smga dye sedar silap dye..

I do I need Iman said...

owh cte ne. tahu tahu ;)
sbr jelaaaaaaaaa

Farierahasanz said...

awal2 agi aku taa bape yakin ngn A tuh . .hohoo . . tp d sebab kan kawan , aku layan kan jep . .

after taw citer sebeno , aku mmg ta respect lgsg sebab awal2 ag aku da ragu2 .. ahahaa

dah2 la tu bergosip yew . . tak ke mane pun , makin panas ade laa . .

*memerhati dr jao =)