page kunci locker

Thursday, July 21, 2011

sana yuyu, sini yuyu, situ yuyu !

Assalamualaikum

sana sini aku dengar nama YUYU jek.. sampai confius kepala otak aku.. asal nak yuyu sangat hah.. buat aku confius jek.. hahahaha... asal aku nak confius?? usyah~~

1 hari di gathering :

yuyu zulaikha : hai.. nama saya yuyu.. awak?

yuyu musa : eh.. yuyu? saya pun yuyu gak... awak umur berapa? asal mana? 

yuyu zulaikha : wah.. dah macam kembar la kita nama sama.. bla.. bla.. bla...

tibe2~~

saya yuyu : hai.. saya yuyu ( sambil melambai2 ke arah yuyu zulaikha dan yuyu musa)

yuyu zulaikha & yuyu musa :  nama dia yuyu juga?? errrkkk  =.=''

hah.. baca dah situasi kat atas tu?? errkkk... korang tak keliru ke? hahahah... ramai betul blogger yang nama yuyu ni.. aku jadi jelez sebab dia orang ada kembar.. hahaha..

nama aku ni kunci locker ni tak de kembar pula.. sentap2~~

siapa nak jadi kembar aku?? jom kita create 1 nama yang gempak macam nama yuyu ni... hahahah... tapi2.. korang ada perasan sesuatu tak??

asal yang nama yuyu jek.. blog die orang memang powerlah... superb.. follower boleh tahan ramai dan ramai yang kenal dia orang.. tapi kat dunia blog jek la.. kalau tanya kat orang yang tak minat dan tak amek pot pasal blog memang korang yang blur gak.. hahaha

nama aku ni tak de siapa tahu walaupun kunci locker sangat diperlukan dan dikenali orang setiap individu.. tapi aku yang bernama kunci locker ni tak dikenali... hahahah... ok aku ngade2..

cukuplah merepek.. okbai.. korang usyah la blog yuyu yuyu sekalian ni.. hahahha...


Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

41 orang doakan kunci locker berjaya:

Nyamuk Terbang said...

hai sy nyamuk
haha lg diperlukan

Farrah yong said...

hai saya farrah . lagi femes!!

ada artis nama farrah lagi tahuu .

farrah deeba ;p

fairuz said...

hai saya fairuz. saya lelaki! :3

Misz Ayu said...

hahahaha =) sy jer yuyu yg xglemer tskkk.. ~_~

Eyda Syahida said...

hahaha.. sy plak kalo kat kolej.. kitorang kan 1 bilik 4 org.

name plak eyda, wahida, huda, ain. bile kak ain tu sebut je "da", tiga2 berpaling.. pastu mulela,, hahaha~

Pendamba Mawar said...

nama aku lagi tak dikenali

merahitujambu said...

jom kembar dgn saya..heee

kunci locker said...

nyamuk terbang : anda tak diperlukan...wakakakaka...kejam aku ni..haahha

kunci locker said...

farrah yong : wah...retis..fara fauzana ke ni??hahahah

kunci locker said...

fairuz : laki ke??aku egt ang pompuan...hahaha

cik pieja hut said...

saye cik pieja hut..like pizza kan ? haha lagi popular..

kunci locker said...

misz ayu : hahaha...yeke??tak dikenali la sgt...hahaha

kunci locker said...

eyda syahida : hahaha...lps ni cr 1 nme yg tak kn kelirukn org,k...hahaha

kunci locker said...

tyka : ko mmg retis wey...like333...blog ko maju...hehehe

kunci locker said...

pendamba mawar : ko sgt2 dikenali...plng tak pun ad jek blog yg nme mawar cm ko..aku tak de lnsg..hahaha

kunci locker said...

merahitujambu : hahaha..jom2..nk nme pe??hahah

simanis said...

salam...

Thank you for reading my most craziest entry...

can't find your chatbox...

salam kenal...

kunci locker said...

cik pieja hut : wah...nk piza..lme dah tak mkn piza...hahahah

kunci locker said...

simanis : heheh..asl dah ramai sgt tny mne shoutbox sy ni..haahah..ad kt sebelah kanan blog...

simanis said...

dia tak keluar...memang keluar panda tapi panda semata...ngertik???

simanis said...

dia tak keluar...memang keluar panda tapi panda semata...ngertik???

simanis said...

dia tak keluar...memang keluar panda tapi panda semata...ngertik???

Yuyu Musa said...

hahaha...

memang klo sembang ngn yuyu zulaikha kami berbelit2 pon...

dah la masing2 bahasakan nama..

thanks entry ni ada kaitan ngan yuyu..

Cik Ct said...

sy nk tukar jd kunci almari lah.. hehe.. leh jd kembar.. hehe =P

kunci locker said...

yuyu musa : hahaha...diri sdri pn keliru gak??wah..mmg ssh kalo nme sme ni..hahahah

kunci locker said...

cik ct : hahaha...tukar la..pat2..hahaha...leh kita jd kembar...ahahaha

kunci locker said...

yaya budak suka embun : cis...tak abez2 lg ng panggilan tu...hahahah

najihah sahami said...

jom pakat create nama najihah pulak..nk femes gak..:(

Meck said...

nama saya meck

teha said...

haih ! bnyk nyee yuyu

Mekz's! said...

hahahaha...sy ade kembar yg lgsung xde bende yg same kecuali tahun lahir...hak hak hak! lol! btw, name die noorul amera! :)

kunci locker said...

najihah sahami : jom2...hahaha...nk femes cmne la tu....hahahha

kunci locker said...

meck : nme sy kunci...hahaha

kunci locker said...

teha : hahahah...tu bru senaraikan 3 jek...lom masuk lg yg laen...hahahaha

kunci locker said...

mekz's! : hahaha...yeke ad kembar??wah...best tak ad kembar??

Farierahasanz said...

hye name glemer saya fariera hasanz ..

tp mak ayh sy bg name fatima thohirah . ai terima dgn redho jep . .hohoo =P

kunci locker said...

yuyuZulaikha : hahahha...tu la psl..semua nk guna nme yuyu...keliru tol..hahahha

Syarifah Ashikin said...

<<<lagi tak dikenali.. huhuhu