page kunci locker

Friday, July 22, 2011

kau nak hanis zalikha ke fatin liyana?!

Assalamualaikum

aish.. ni yang aku panas baca ni.. mungkin orang lain semua dah tahu kot.. dah dengar lama kisah ni.. aku ni agak ketinggalan sikitlah.. yela.. aku masih baru dalam dunia blog ni.. dan aku tak ambil pot blogger femes... ni tiba2 tadi kawan aku cakap pasal ni.. aku pun usyah la.. hahah.. ketinggalan zaman kunci locker ni..

~ layan video bawah ni ~


nampak tak?? laki ni.. dia meluahkan isi hati dia kat hanis zalikha.. memang bagus sangat la wey.. dia berani buat pengakuan ikhlas kat dalam youtube lagi yang dia ni suka kat hanis zalikha.. terbaek...

tapi... hah.. ada tapi lagi tu.. korang tengok ni... video bawah ni apa pulak?? dia melamar orang laen?? WTH.. tak ngagak.. mula2 luahkan kat orang laen.. tapi lamar orang laen... errkkk... layan video~~


yes.. korang dah tengokkan.. yup.. dia lamar fatin liyana.. this man ok or not?? waras tak?? dia cakap dia suka hanis zalikha.. tapi dia lamar fatin liyana.. apa cite ni?? errkkk... ok2.. kau cakap kau dah end dengan hanis zalikha sebab video it over kau tu.. siap ada dua part lagi.. tapi tak kan kejap jek kau dah boleh jatuh hati kat fatin liyana?? kau cakap kau tak boleh lupakan HZ.. pelik2...

lagipun kau tak kenal dia orang kan?? kan? ke kau memang kenal rapat dengan dia orang? ok.. aku pun tak tahu cerita sebenar.. kau mai la bagitahu kat aku.. dia orang suka kat kau juga ke?? ke kau syok sendiri? oh.. ok.. tu hak kau..

kau orang nak tahu.. korang tengok video ni.. laki ni tol2 suka kat fatin liyana & hanis zalikha ke? betul? korang tengok kat video tu ada penjelasan.. tak pun tanya kat mereka bertiga sendiri... nak tengok video yang laen? usyah sendiri kat youtube.. hahahaha

tapi ada 1 yang aku respec kat laki ni.. tahu apa?? video dia.. smart.. terbaek r.. dia ada idea yang bagus dan cara dia edit bagus.. jalan cerita yang terbaek.. aku ni memang minat edit video.. boleh ajar aku tak bro Aziz Hazmi?? hahaahhah.. yang ni jek aku suka.. video ko.. apa yang kau buat.. tu aku tak sokong.. lalalala~~~

usyah blog mereka..


Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

18 orang doakan kunci locker berjaya:

merahitujambu said...

memang terbaik wok!!

Nur Syazana Mohammed Sani said...

haha ,. memang smart ,. maybe die saje saje jar kot xdew keje :P

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-blogger-1-malaysia.html

laskar pelangi said...

pakat duk cakap pasal gadis jelita..kesian orang tak jelita cam pelangi..adesss

Anonymous said...

cik laskar pelangi kita dah touching la plak.. xde org nak propose dia..

bro kunci , nnt wat la video utk si laskar nie :)

paan said...

cik laskar pelangi kita dah touching la plak.. xde org nak propose dia..

bro kunci , nnt wat la video utk si laskar nie :)

p/s : teranoymous plak...

kunci locker said...

merahitujambu : hahaha...mmg terbaek r bnde ni...hahaha...agk2 laki ni ikhlas ke??sje maen2 ni??errkkk

kunci locker said...

nur syazana mohammed sani :
mungkin kot die mmg saje2...heehe...hah??boleh kutuk ke??sat nak dtg kutuk blog awok...hahah

kunci locker said...

laskar pelangi : nak ke??moh kita dua wt vdeo...hahahaha

kunci locker said...

paan : hahaha...bro la buat utk cik pelangi manis tu...hehehe...sy pgkat adik2 jek ng die...tak sesuai...hahaha

Nizam Ijam said...

FL jgn la kacau..penat aku tgh duk usha lagi nie..haha


” Nizam Ijam Dot Com”

AnNa FaRHaNa said...

biar xcantik..tapi hati mau baik..hehe..

CIK CHIPSMORE said...

salam kenal..baru 1st time masok blog kamu nie..kekee..swet lol..pndai owg tu wat video..lalal..

abieb said...

urmmm belakon je tu...hahaahaha

C i k P i p i T e m b a m said...

video cm syok sndiri jee , hahah

cik siti said...

i think all the video just for fun je untuk dia. hahahaha... biarlah dia nak minat siapa pon asalkan perempuan. kita tahulah yg dia straight... muahahahah

Nur Amira Radhiah said...

wow...haha
awk..mne shout awk?

-atiQah- said...

AH ni mmg ckp video2 ni buat saje je.utk suka2. utk tajamkan bakat, sbb dia bdk aswara. tapi dia ni memilih kan..buat video utk blogger popular dan cantik je. hehe. tp hri tu pernah baca kat fb FL, mmg dia ada tanya FL sudi tak jadi makwe dia. hehe. mcm tak malu pun ada.. :P FL ckp xboleh..u know kan..hehe..