page kunci locker

Wednesday, July 27, 2011

polis cuai? pemandu tak berlesen lepas!

Assalamualaikum

hah.. ni entri tertangguh.. dah lama gak ni.. hahaha.. atoi.. bukan apa.. mood aku lari dan aku tak reti nak menaip untuk beberapa hari.. errkkk... hahaha..

ok sambung cerita.. ni pehal pemandu ni? tak berlesen memandu dengan selambanya di lebuh raya tanpa kena saman dan tindakan undang2.. dia dengan selamba memandu sebuah kereta milik dia / family dia kot.. memandu di lebuh raya pulang ke rumah.. aish.. lepas macam tu jek?? macam mana polis buat kerja ni?? ish..

tak percaya? tengok ni.. pemandu tu sendiri bagitahu orang ramai..

~ klik untuk cukup sifat ~

hah.. ampa semua dah nampakkan? dia ni memandu dengan selambanya dekat lebuh raya tanpa lesen.. dia tak kena apa2 tindakan pun.. ish.. pelik2.. tengok tu.. bukan main semua yang mematuhi undang2 dan semua yang baik.. dengan selamba komen nak report polis la.. harap polis baca status dia la.. fuh.. kejamnya dia orang tu.. siap ada yang nak call 999 soh baca status tu.. hahaha.. aku la tu.. wakakakak..

tapi yang pelik.. ada yang back up orang buat salah tu.. tak caya? meh baca ni..

~ klik untuk cukup sifat ~

hah.. nampak kan? budak tu pi tegur semua yang dok komen salahkan pemandu tu.. dia pi back up pemandu yang buat salah tu.. aish.. ini sudah lebih.. ada ke patut budak tu pi back up pemandu yang macam tu.. aish.. eh3.. sat.. awat budak tu nama kunci locker?? errkkk... aku la tu =.=''

cis.. kantoi aku back up dia.. hahaha.. back up hanya untuk cari public city murahan jek.. wakakakak... jangan marah ye korang semua.. jangan marah pak polisi.. entri ini hanya gurauan semata2.. ^_^

p/s : kalau nak memandu tu pastikan ada lesen.. semua yang berkaitan LENGKAP.. insurans ada.. jangan main terjah jek.. kita ni hidup dalam negara yang ada undang2.. kalau nak selamat perjalanan.. patuhi undang2 jalan raya.. ingat orang lain.. ingat orang yang tersayang.. sekian ^_^

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

14 orang doakan kunci locker berjaya:

mr_right said...

choyyy gila ! hahaha

wan_cikgumuzik said...

bangga plak dia bila buat kesalahan kan?? kah kah kah..

kunci locker said...

mr_right : ini kenyataan..sila sentap ~~ hahahaha

kunci locker said...

wan_cikgumuzik : hahaha...tahu xpe..die sangat bangga bila buat slh...hahahaha

LensaFaiz said...

aduyai..susah ini olang la..huhu

kunci locker said...

lensaFaiz : tula pasal..buat slh pun suka..ish3...sekeh jek ini olang....hahaha

Mekz's! said...

ceeeh...xkene tgkap sbb die patusi lalu lintas kuut cume xde lesen...hahaha ok ape?! ;p

kunci locker said...

mekz's : oit...jgn sokong org yg wt slh...sekeh kng...haha...tol gk ek...die pandu ok jk..lesen jek xde,...haha

@taufiqhelios said...

dunia akhir zaman. berbangga dengan keburukan yang dilakukan..dan malu dalam perkara kebaikan yang dibuat

hanisahhamid said...

kalau saya memandu dengan lesen, tapi xsedar lesen mati, kena saman x? hee~

C i k P i p i T e m b a m said...

tuu bernasib baik je tu . hahaha ! kalau area ampang dah sah2 kene saman dgn bapak aku . kakakakaka

eja said...

haduii..rase hbt ke nk bg 1dunie tau...haha..

SyazwanSarawak said...

aku pernah buat cam dia. tapi takde la nak heboh satu dunia. lol

*eh, kiranya aku pun cam dia la nak bgtau gak? ekeke