page kunci locker

Thursday, July 28, 2011

panas hati #3 (ii)

Assalamualaikum

atoi.. ada lagi rupanya orang yang ajak aku buat entri panas hati.. penat la aku dok gosip jek.. tak nak buat kisah tu boleh? hahahah... jangan marah.. nak tahu kali ni siapa yang ajak aku bergosip?? pergi usyah blog minah ni.. kiss2 blog dia tau.. hahahah..

aku tak nak ulas banyak sebab aku pun tak kenal sangat siapa yang diperkatakan tu.. tapi.. kes ni secara tidak sengajanya aku telah termasuk sama tanpa aku sedari.. sungguh tidak ku sangka ada manusia busuk hati macam ni dalam tu.. eh3.. sat.. GROUP Q tu group pe weyh?? ish.. banyak group aku join.. tapi aku tak tahu ada group Q.. hahahha

lantak la.. bukan group yang nak diperkatakan.. tetapi nak kata tentang perangai manusia ni.. atoi.. awat ngan ang ni? yang ang pi jelez, sentap dan segala macam dengan kawan maira asal? kan dah ang masuk dalam entri panas hati.. aku kalau boleh tak nak la cerita sebab aku tak nak aibkan orang.. tapi ni aku buat gak sebab nak bagi pengajaran kat ang dan kat semua orang supaya jangan macam ni..

ang nak cerita pasal kawan maira tak de aku nak kesah weyh.. tapi tiba2 awat ang pi masuk nama aku gak? aku tak tahu pape dan aku tak de buat hal ngan ang pun.. ish.. aku pun tak tahu group Q tu group apa.. aleh2 nama aku terbabit sama.. lebih da ni.. aku rasa macam nak tumbuk jek muka ang..

~ ehsan pak google ~

mulut cabul sangat.. agak2 la nak ngate orang.. jangan libatkan orang lain.. tak professional.. aku tak tahu apa2 pun ang pi canang cite pasal aku.. awat? ang bagus sangat ke nak benci2 orang? ang confem ke ang masuk syurga? tak suka orang.. jangan nak dok pi cite kat orang lain lah.. nak luahkan perasaan secara privasi.. ang pi la chat kat FB tu ke.. apa ke.. ni tak.. ang pi buat post kat status group dan status ang.. then ngate secara terang2.. mulut nak kena cili? ang masuk syurga ke weyh kalau aku dan kawan maira tak maafkan ang? aku buat salah apa kat ang? cuba ang habaq mai.. panas hati aku ni... grrrr...

aku tak pernah kot ngate ko or cari pasal dengan kau.. kenapa kau libatkan aku dalam hal kau dengan kawan maira tu? cari masalah tol la.. dalam internet pun boleh benci2kan.. dalam group jek pun.. kalau blog dia nak tulis pasal kawan dia jek.. tak cerita pasal lain.. ikut dia la.. blog dia.. ang jelez ke? sebab ang tak de kawan ea? macam la ang tak de cerita pasal kawan ang kat orang lain..

kalau ang tak minta maaf.. ang tunggulah kat akhirat nanti.. aku bukan nak berdendam.. tapi aku tak tahu apa salah aku.. kau cari pasal dengan aku.. aku nak tahu sebab baru aku maafkan..

~ ehsan pak google ~

jangan sampai aku pelempang ang.. hahaha (ganas)

p/s : jangan membenci sangat la.. tak baik.. dah nak bulan ramadhan ni.. ingat dosa pahala.. ingat Allah.. kalau tak kenal.. tiba2 ang nak membenci.. tu memang melampaulah.. kita kena berfikiran terbuka.. jangan sempitkan pemikiran dengan hati busuk ye.. sucikan hati anda.. renung2kan dan selamat beramal ^_^

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

9 orang doakan kunci locker berjaya:

Noorul Amera Adnan said...

memang n3 panas nie. sabar byk2 tau. meh singgah tgk #ST saya : kejahatan

timstarz said...

sesuci lebaran. LALALA~

Eyda Syahida said...

errr.. semoga dye cepat sedar salah dye tu.. ala, tak sume orang perfect kan tp jgnla bwak cite sal orang.. haihhh.. ade jgak orang cenni.. dye jeles tuu.. =.=''

aremieroul said...

hu3..sabar je lah.manusia memang sifatnya amcam tu..tapi ingat lah yang ALLAH tu maha kuasa k.. :)

Panggil aku Han said...

sabar jela...jgn marah2 nnt kite pn jd mcm die :)
better diam dn tgk ape lg yg die boleh buat...kite sama2 manusia..xsemua yg kita harap kn ada pd mereka :)
apa yg perlu berdoa supaya Allah buka pntu hati dia kn bgus gitu..

Wanz Mejuez said...

ishhh siapa bdk tu locker???

MaiRa QuEeN said...

pdan muka hang...mntak maaf cepat kat kawan aku!

Jemari MonteL said...

biase ler dah name pon MANUSIA, mane nak sepurna...tp kalo dah sampai nak nak wat cite pasal kite tak memasal pekehal.... nak jer ako sumbak botol budu pada beliaw..... *mood marah*.. ok bai.. nak sentap... :p

Queen F said...

huihh panas ni panas.. moga2 insap lah orang yang terbabit tu.. nak puasa dah ni wehh.. -.-'