page kunci locker

Friday, July 22, 2011

bro azizhazmi marah aku..sadis :(

Assalamualaikum

" hah.. itu la kau.. suka sangat tulis pasal orang lain.. suka sangat boom orang sana sini.. kan dah kena.. padan dengan muka kau.. pergilah tulis lagi cerita pasal orang.. nak tulis pasal orang femes.. bajet macam kau femes sangat.. gedik.. aku suka kau kena marah.. "

ahahhaha.. atas ni hanyalah sesi luahan apa yang aku rasa kau orang nak cakap.. hahahah... opss... asal tajuk ni? kau orang mesti kenal weyh.. dia ni pelakon la.. tak tahu ke?? hahaha.. giler kuno korang ni.. pergi dok dalam gua sana ( jujur cakap aku pun tak tahu.. jom dok gua sama2.. hahahah )

ni orangnya.. tengok muka ni betul2.. masihkah kau ingat??

sebelah kiri ni aziz hazmi (AH) dan sebelah kanan tu eric

hah.. korang kenal tak sebelah kanan tu?? tu eric weyh.. dia tu masa aku kecil2.. aku suka tengok dia belakon.. peh ! superb.. lakonan die ok.. hahaha.. semua cerita dia memang aku tengok la.. tak miss.. tapi tajuk banyak aku dah lupa.. dalam cerita yang pasal eric ni anak nelayan.. cikgu yang bantu dia untuk berjaya UPSR.. cerita pasal dia dan adik beradik angkat dia masa raya.. ala.. yang dia belakon kena meriam tu.. ish.. asal semua tajuk aku dah lupa ni.. lama dah tak nampak dia ni belakon... hahahah.. aku ni boleh katakan peminat eric gak la.. umur dia muda setahun dari aku.. ingatkan lebih tua dari aku.. hahaha

ok2.. lari tajuk lak.. errkkk... ni yang aku nak bagitahu ni.. tadi tengahari aku ada post pasal entri tajuk kau nak hanis zalikha ke fatin liyana? hah.. tajuk ni.. korang baca la.. hahaha.. macam biasa.. lepas aku post entri.. aku akan pergi post kat wall orang tu.. so.. aku post kat wall dia.. then dia balas ni.. usyah~~

klik untuk cukup sifat

ok.. lepas dia cakap cam tu.. aku pun apa lagi.. pi la usyah.. aku kaji2.. dan.... apa?! dia ni pelakon? OMG ! biar betik.. grrr... dia belakon dalam cerita ni.. dia bagitahu kat komen..

klik untuk cukup sifat

hah? ok.. aku terus blur.. dia pelakon.. grrr... aku pula pi tulis entri pasal dia.. buat apa?! kan dah kena.. grrr... sadis2.. tapi tak apa.. dia cakap relex jek.. dia cool... hahaha... tapi untuk pengetahuan korang.. aku tak de kutuk2 dia ea.. kalau korang teliti betul2.. korang akan tahu.. kat ayat aku yang ni.. 

klik untuk cukup sifat

hah.. tak faham? meyh aku fahamkan.. kat ayat tu mengatakan bahawa aku tahu dia buat video tu maen2 jek.. macam mana aku tahu?? korang tengok video yang it over tu.. ending dia ada tulis.. cerita ini hanya rekaan semata2.. hahaha.. faham?? dari situ la aku tahu.. kan aku suruh korang pi usyah sendiri video tu.. tak kan semua aku nak bagitahu.. korang ni tahu makan suap jek.. hahaha.. tak suprise la kalau aku bagitahu semua.. hahaha..

ok.. kepada bro aziz hazmi.. maaf ye.. aku tak nak komen apa2 lagi pasal cerita kau kat video tu.. hahah.. sorry.. kau pun tahu.. biasa lah blogger.. nak tarik pembaca.. ayat kena la guna kosa kata tinggi.. pusing2.. hanya orang yang belajar simantik bahasa melayu macam aku ni jek yang faham ayat aku kat entri sebelum ni.. hahaha... 

to fatin liyana & hanis zalikha : no komen.. hahaha.. just sorry sebab saya gunakan nama korang.. sorry... dan thank..

tapi.. tengok ni..
klik untuk besarkan

aku mengedik minta bro ni ajar aku edit video.. hahaha... jujur aku memang minat edit video dan aku dah edit banyak gak la video.. hahaha... agak2 dia nak ajar aku tak?? hahaha.. dah2.. bubye... :)

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

19 orang doakan kunci locker berjaya:

Eyda Syahida said...

gigih carik entry ni even belum ping lagikk.. tp mmg suke pon vid mamat nih.. cool kott.. hahah

dye pelakon?? omaiii.. :D

C i k P i p i T e m b a m said...

patutlah mcm pnah tgok dia nie . hahha . nk tgokla dia berlakon . kakakaka

Faiz said...

tudia..patutla aku mcm kenal je mamat tu..huhu..pas nie femes la blog ko..huhu..xpasal2 msuk melodi ke galaksi ke..nsb baik mnx mff awal2..hehe..

tomato said...

hahaha padan muka !
don wory la dia jenis layan peminat . wahh ;p

dia cool je orgnya .. :)

tyka said...

lepas ni blog kau femes la.. untung la der

kunci locker said...

eyda syahida : mamat ni mmg best n power wt vdeo...nk bljr ng die...hahahah

kunci locker said...

cik pipi tembam : hahaha...tgok la..tak thu la cte ni ada lagi ditayangkan or tak...heheh

wan_cikgumuzik said...

owhhh... mcm tuu kaa... siapakah??

kunci locker said...

faiz : yeke??hahaha...weyh..xkan masuk..caya cakap aku..lgpn aku tulis blog bkn utk femes...plz r...grrr...

kunci locker said...

tomato : hahaha...die mmg layan peminat...hahaha...terbaek r..komen ng die ok jek..relex...hahaha

kunci locker said...

tyka : eerrkkk...aku bkn nk femes la...apa ni...grrr...hmmm...

kunci locker said...

wan_cikgumuzik : die tu siapa??p tgok fans pages die..aku pun tak knl...hahahhaa

Farrah yong said...

wat saspen je la ~~~~

kunci locker said...

farrah yong : awok sorg jek yg fhm entri ni..terharu,...yg laen semua ckp aku nk femes...sadis...

Alya Esprézzo said...

hahahahaha..laa dia mmg pelakon la kunci, hahahha ingatkan kunci tulis entri sebab dah mmg tau dia tu pelakon..rupanya? :D

kunci locker said...

alya esprezzo : sy jujur cakap..tak amek pot dunia artis...hahaha...ni la malangny bila semua tak thu...mmg dok gua tol kunci locker ni la...grrr

SyazwanSarawak said...

tak kenal gak dye *.*

Syarifah Ashikin said...

hahhahaa adk dia memang perlakon la.. ingat lagi cite dia berlakon...

Akue Achik said...

eric sy kenal!haha
mse kecik pnh tgok yg citer psal meriam tu..