page kunci locker

Saturday, July 23, 2011

aku dibuli oleh abang dan akak2 !

Assalamualaikum

apa2? aku tengah tak ada mood ni.. ish.. geram tol aku.. ada ke patut dia orang fire aku.. printscreen ayat2 aku..  then.. suka2 hati jek post kat sahabat blogger.. geramnya !!

tahu la ayat aku jiwang.. ayat orang bercinta.. tak perlulah nak printscreen... aku saja2 jek.. aku belum berpunya ok.. belum ada perempuan yang terikat dengan aku dan aku tak suka dikongkong.. hahaha... aku saja buat ayat jiwang kat skype.. then dia orang printscreen dan post kat sahabat blogger.. malunya aku.. cis... layan ni ~~


ok.. ayat jiwang aku atas ni dia pergi printscreen.. cis.. malu aku tahu tak.. ramai yang tak friend dengan aku kat skype.. so aku berani la tulis jiwang2.. ni tak masal jek dia orang buli aku.. kacau aku malam aku kena marah ngan artis.. dah la mood aku down masa ni.. grrr... then aku ubah la ayat jiwang tu.. tapi2.. tiba2 jek..


ya.. dia orang printscreen lagi.. hampeh ! malu lagi sekali aku.. dah la dia orang tunjuk nama budak yang aku seru tu.. dah awek tu datang komen.. siap dia orang buat love2 lagi kat komen antara aku dengan perempuan tu.. cis.. malu la kita orang.. kau orang ni.. dia mesti tak nak tegur aku dah lepas ni... hmmmm... apa aku nak buat sekarang ni?? atoi...

kau orang ingat.. aku akan balas setiap apa yang kau orang buat kat aku.. aku balas sampai kau orang menangis.. terkencing2.. grrrr.... yang sorang tu dah la laki 30 tahun.. muka tua.. yang sorang tu kecil jek badan.. bajet comel la tu.. yang sorang lagi tu.. aisay.. tak tahu nak cakap apa.. tapi dia la yang kuat kenakan aku.. nak tahu siapa?? tengok link bawah ni..


p/s : entri ini hanyalah gurauan semata2.. kepada peminat aku.. sila jangan serang dia orang.. ( cis.. macam kau ada peminat jek kunci locker.. gedik.. tak payah perasan orang nak minat kau.. hahahahhah) kepada peminat dia orang.. sila jangan marah aku panggil dia orang macam tu.. sekian~~

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

11 orang doakan kunci locker berjaya:

Orenzsusu said...

bwahahahhaaha padan muke!

Syarifah Ashikin said...

hahahhahhahaha.. lama dah nampak ayat tu kat skype.. wat x taw jer....

kunci locker said...

orenz susu : hahaha...demyuuuu...senget tol..hahaha...kacau aku lg ea..

kunci locker said...

syarifah ashikin : hahaha...diam2 dah...wakakakkaka

wanda said...

kesiannye dia..HAHAA!!

kunci locker said...

wanda : grrr...hahaha...terima kasih sbb kesian...wakakaka

FarhanahAdzlan said...

xpaham..ni cerita betul ke gurau2 je..sorry la otak aku lmbat loading..hahaha..=)

kunci locker said...

farhanahAdzlan : kn dah bgthu kt bawah tu...hanya gurauan jek...grrr...nmpk sgt tak bce smpi abez...hahahhaa

Syarifah Ashikin said...

memang diam2 ni.. hahaahhahah.. last2 org lain PS....hahahhahahha..

riben putih said...

kuang ajaq...akak mne de bajet comel laa...haha

eja said...

hahaa..nakal betoi..