page kunci locker

Friday, July 15, 2011

aku dapat walaupun dah tua..

Assalamualaikum

hah.. apalah tajuk pelik.. hahaha... arini nak cerita best... hehe.. apa aku nak cerita?? meh layan gambar bawah ni dulu.. usyah2.. apalah gambar ni.. heheh




hah.. nampak tak baju dan jam LED tu?? hehe.. wah.. sebenarnya ni hadiah besday aku.. wakakaka... nak tahu siapa bagi?? adalah.. rahsia.. someone special in my life.. heheh... die memang baek.. bagi aku hadiah.. die pos seminggu awal sebelum besday lagi.. dia keje malam masa dia nak pos ni.. pagi dia abez kerja ni.. terus dia pi pos office dan pos kat aku.. hehe.. terharu kot.. nak tahu tak.. baju tu.. special datang dari Sabah wey.. hahaha... lagi la terharu aku.. huhu.. yang jam tu dia kata dia pi beli.. dia beli bila aku pun tak tahu.. sempat pulak tu dia nak pi beli.. sedanglah dia tahu besday aku nak datang.. terus dia pi pos hadiah.. hehehe... terharu33... hehehe...



hah,.. ni pulak hadiah dari sorang membe kelas aku.. nama dia norlela.. hehe.. kawan baek paling baeklah dalam kelas aku.. hehe.. dia paling tahu apa yang aku minat.. dia bagi aku hadiah atas ni.. sticker panda ni comey giler.. masa aku bukak sampul dia bagi tu.. memang aku menjeritlah.. gilerlah bagi aku panda yang aku suka giler2.. thank sangat2 kat Norlela.. thank weyh.. nanti aku nak lagi tau tahun depan.. hahaha...


hah.. ni pulak abang aku.. heheh.. dia belajar kat UITM Shah Alam.. masa ni aku ada ceramah Kovensyen Guru-Guru Muda (KOGUM)... dia pulak pergi tengok Datuk Siti kat UITM tu sedangkan dia tengah cuti sem.. aleh2 dia call aku.. cakap nak jumpa.. eh3.. aku pelik dia datang ke.. sedangkan dia tengah cuti.. hehe.. masa ni dah pukul 12 lebih.. kita orang jumpa kat ICT.. aku baru abez ceramah.. lari sat pi ICT.. dia dah lama tunggu aku dari pukul11 lagi.. kawan dia dah lapar.. tapi dia sanggup tunggu aku yang lembap ni.. heheh... sori abang.. terlambat.. membe aku suka ko.. dia cakap kau hensem.. haha.. nak tanya ni.. rupa kitaorang ni seiras ke?? pelik dorang cakap kita orang sama rupa.. hahaha...

dan ada 1 lagi hadiah paling istimewa dalam hidup aku.. orang yang sama besday ngan aku jek yang rasa.. korang tak dapat rasa.. iaitu.. masa besday aku.. perhimpunan bersih berlaku... hahah... 9/7.. aku tak kan boleh lupa.. besday aku memang powerlah... korang yang sama besday ngan aku.. mesti bestkan.. hari kita punya besday jadi ari bersejarah dalam Malaysia.. terharunya... hahah...

ok la.. tu jek.. panjang lak aku mrepek.. sori mrepek.. ok.. tu jek.. jumpa lagi nanti.. salam.. thank kat semua yang wish besday aku.. hehe...

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

8 orang doakan kunci locker berjaya:

Affan said...

erk, waktu BERSIH tu time harijadi ko ke? Happy belated birthday, moga panjang umur dan murah rezeki yg diberkati. Amin

kunci locker said...

affan : yup..hehehe...giler gempak mse tu..sadis giler aku..perhimpunan tu belaku masa besday aku..bru egt nk p jln2 kt KL...hahaha...tp besday aku dah jd sejarah dalam Malaysia...wakakakaka

SyazwanSarawak said...

pehh. mesti best tarikh bday tarikh bersejarah ><

kunci locker said...

syazwansarawak : ofcoz lor...hahahah...ari bersejarah...lepas ni tiap kali besday aku mesti cuti..ari peringatan sejarah bersih...hahahahahaha...eerrrkkkk

Noraien said...

xtau pown bezday ko ! sory cgt2..epie belated bezday yea Locker ! semoga panjang umO n murah rezeki.. :D

semoga dpt jadi cikgu yg cemerlang k ! hehe ^_^

Farierahasanz said...

hamboi , kemain suke kaw ngn panda tu ek.???

ape yg bez nye tuh.??

Orang Kampung said...

hahaha..
minat betul hng ng panda..
tggu panda hidup pulak nnti.. hihi

I do I need Iman said...

laa aryjadi tyme bersih arituee kee.
ak xigt ak dah wish blom
tp hhpy belated besday kawan ;)