page kunci locker

Thursday, July 14, 2011

terharu~~

Assalamualaikum

hai korang.. hehe.. sorry pasal entri sebelum ni yang entah apa2.. pelik tol aku ni sekarangkan.. hahaha.. sorry sekali lagi.. aku ni lain sikit dari yang lain.. kalau tak boleh terima.. tak paksa sebab aku pun manusia biasa.. korang pun ada buat salah gak kan.. kepada anon2 tu.. thank korang sebab up kan traffic aku.. hehe.. thank gak kat akak yang bagi aku nampak siapa kawan.. siapa lawan.. heheh.. orangnya ialah cik epal sebab kalau aku tak share ilmu dari blog dia.. mesti aku tak tahu siapa anon tu.. errkk... memang aku tak tahu lagi siapa anon tu.. hahah...

dah.. malas nak dok cerita.. kang korang kata aku nak cerita pasal akak tu jek.. haha.. dah2.. stop.. ok.. ni nak cakap.. aku terharu tadi masa aku post something kat status FB aku.. wah.. ramainya yang prihatin.. hehe..

meh baca komen2 dari kawan FB aku.. hehe

~klik untuk besar~

wah.. terharu giler aku bila baca komen dari dorang.. dan aku sangat2 terharu lagi bila ada tu cakap.. " sebab entri kamu sangat best.. hee.." dah baca kan komen kat atas tadi?? tak perasan ea? meh aku focus kan komen kawan tu.. bawah ni.. hehe... usyah2 awek ni.. huhu...

~klik untuk besar~

bukan tu jek.. ada sorang kawan aku ni.. 
die sanggup post kat wall aku macam ni.. hah.. baca2.. heheh...

~klik untuk besar~

hah.. terharu aku.. ingatkan hari ini malas nak update entri.. tapi sebabkan ada yang buat hati aku tersentuh.. so.. aku update la.. hehehe.. 

special thank pada dorang yang datang komen.. dan thank gak kepada yang datang komen kat entri aku selama ni yang dok bagi semangat kat aku.. aku hargai sangat2.. aku tahu korang sentiasa ada untuk aku.. maaf tak printscreen komen korang.. banyak sangat.. yang kat FB jek aku mampu printscreen.. thank again.. :)

special thank kat orenz susu gak sebab die tolong crop gambar2 ni.. photoshop aku problem lak.. sengat tol.. hahaha... thank kepada semua dan maaf sekali lagi.. sekian..

renung2kan dan selamat beramal ^_^

Maaf Sekiranya Entri Hari Ini Kurang Menarik Dan Maaf Juga Sekiranya Ada Terkasar Bahasa Yang digunakan ^_^

24 orang doakan kunci locker berjaya:

SITI SYUHADAH said...

komen sye..hahahahaha...terharu nih...tengs ye knci blogger..

Meck said...

blog je..biasala depa tu..bukan kacau sapa pun kita blog..

rizal jabai said...

anda masih diperlukan dalam indusri blog berbelog ini..huhu

kunci locker said...

siti syuhadah : heheh...welcom2..thnk sbb naekkn semangat sy...heheheh

kunci locker said...

meck : heheh...tak pe..tak amek kesah pn psl depa tu...yg pntg...dorg tlg naekkn blog sy...hehehe

kunci locker said...

rizal jabai : wah...hehehe...thnk..semngat aku bce...hehehe

kunci locker said...

tengku nizam : muntah kt blog ko ea...aku ni pemalas...hahaha

SyazwanSarawak said...

untunglah ada orang sayang. ekeke

kunci locker said...

syazwan sarawak : aku sayang ang...eh3..aku sayang design2 ang...hahaha

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

hihi ,,terharu gak ...untung2 ko bro

Han Hara said...

terbaik rr blog nie~ smart!

kunci locker said...

hatikubaik-mohdhazlan dreadlock :
hehehe...thnk2..ko pun mst beruntung gak..pasti ad jek yg sokong ko..heheh

kunci locker said...

han hara : heheh...yeke??thnk...sat la nk usyah blog kamu..hehe

Miss Eiza said...

pewwiitt...fuyoooooooooooo...ramai peminat setia tuuuu...bestnyaaa...

shida'R said...

singgah..tpkse singgah entri huhu shout mmg xde yer ^_^

kunci locker said...

miss eiza : hahah...best2...mmg best..hehe

kunci locker said...

a loqman : singgah la lg...heheh

kunci locker said...

shida'r : ada la..kt tepi kanan blog...yg button biru panda tu...heheh..tak muncul kot...tp leh jek klik kt citu kalo tak muncul...heheh

Orang Kampung said...

ramai peminat hang..
hahaha.. jeles aku.. hihi

kunci locker said...

orang kampung : hah??hahah..tak pyh la jelez...ang pun ramai peminat gak..heheh

Farierahasanz said...

hmm , untung laa ade org syg . .=P

Jemari MonteL said...

jom shayammmmmm....detim... la la la